Δυστυχώς όχι το DTS!Ξερουμε τι διορθωνει/αναβαθμιζει το 1023 ?
Ξερουμε τι διορθωνει/αναβαθμιζει το 1023 ?
Το πρώτο να περάσεις.Το δεύτερο είναι για τις εφαρμογές και αφού έχεις φορμάρει σε ntfs δεν μπορείς να το περάσεις.Παιδιά ποια η διαφορά του EG-M31A V1023 από το EG-M31A ΝΜΤ 1023 firmware?
Eγώ που εχω απλά φορμάρει το egreat σε ntfs , ποιό να περάσω?
Το ποπκορν με το τελευταίο firm κάνει κανονικά downmix τα DTSΤο popcorn με το ίδιο firmware κάνει downmix τα DTS;
Έτσι παιδευόμουν κι εγώ.Τελικά θέλει να του αλλάξεις το όνομα,από 00-17-081023-15-EGR-403 σε syb8634 (όπως ήταν το παλιό) και το βλέπει αμέσως.Λεβεντες.. εχει περασει κανενας το EG-M31b NMT 1023 ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ;
Εχει καταληξη nmt, πως το βαζουμε το καταραμενο;
Το εβαλα σε usb στικακι και δεν το περναει.
Με τι το βαζουμε μεσα; ΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ..
Δηλαδή το ότι δεν το έβαλαν και στο egreat είναι λόγω του ότι δεν έχουν αγοράσει ακόμη τα δικαιώματα;Αν είναι έτσι μπορεί να περιμένουμε πολύ ακόμη!Το ποπκορν με το τελευταίο firm κάνει κανονικά downmix τα DTS
Πρώτ'απ'όλα τα αποσυμπιέζεις όλα σε ένα usb stick.Να κατεβάσεις όμως το 50-17-081023-15-EGR-403-000 και όχι το 50-17-080818-15-EGR-403-000.bin που έχεις γιατι είναι το παλιό.Έτσι θα έχεις στο usb τρία αρχεία(έχει κι ένα τέταρτο με κινέζικα αλλά δεν χρειάζεται,είναι readme.txt).Το 50-17-080808-15-EGR-403-000.bin το linda.htm και το τρίτο με την κατάληξη .nmt το οποίο θα μετονομάσεις σε syb8634.nmt. Το αρχείο .bin είναι για την αναβάθμιση του firm και το .nmt για τις nmt εφαρμογές.Στακα μισο λεπτακι, τωρα που σε βρηκα..
Υπαρχουν 2 αρχεια στο site.
Το 50-17-080818-15-EGR-403-000.bin, απο το.... EG-M31b V1023.rar
Και το syb8634.nmt απο το......... EG-M31b NMT 1023.rar
Το μακρυναρι το κανω syb8634.bin;
Και το syb8634.nmt τι το κανεις;
Αν δεν μαθω, σε 1 ωρα θα τα κανω ολα σαλατα, και το κριμα σε εσας.....
Ε,βέβαια! No pay No play!Βρήκα αυτό σε ένα αγγλικό site για το νέο firmware:
"Regarding the issue with DTS, i send an mail to egreat support and they confirm that is a problem with the license. They are working on that. "
εχεις δικιο για το zoom το χαλασανε?Η αλήθεια είναι ότι η μόνη προσθήκη με νόημα είναι αυτή στο info του αρχείου, που βλέπεις το bitrate εικόνας και ήχου. Τα υπόλοιπα δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Επίσης χαλάστηκα λίγο με το zoom, το αλλάξανε, προς το χειρότερο κατά την προσωπική μου άποψη.
εχεις δικιο για το zoom το χαλασανε?
παιζει χωρις εγκατασταση των αλλων εφαρμογων της syabas ?Σε άλλους μπορεί να αρέσει, εμένα προσωπικά δε μου άρεσε. Επίσης κατεβάστε την τελευταία έκδοση του myihome, .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.