Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

o greek προφανως δεν υποστηριζει toν client της syabas στην επομενη αναβαθμιση που θα βαλει σαν bt client τον transmission δεν θα εχεις προβλημα-bye-

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!:grinning-smiley-043:a0210:
Πότε το περιμένουμε αυτο??? Ξέρουμε κάτι??
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τον client? μήπως και ησυχάσει το pc...:BDBDG54:

Βγήκε firmware για το popCorn...
Άρα λογικά σύντομα θα έχουμε και οι eGreatάδες.
Άντε να λυθεί και το θέμα με τους ...αριστερούς υπότιτλους να είμαστε τζετ.

Βγήκε firmware για το popCorn...
Άρα λογικά σύντομα θα έχουμε και οι eGreatάδες.
και με την αναπαραγωγη των flac g@moto:guitarist::guitarist:

και με την αναπαραγωγη των flac g@moto:guitarist::guitarist:

Ωπ. γιατι ... flac δεν παιζει ????

Αυτο τι ειναι παλι ???

flac παιδεια το egreat δεν παιζει?
οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να το παρω κυριως για αυτο το λογο:ears:

ο ηχος και το hitech ανα φερουν οτι παιζει flac:chinscratch:

Μια χαρά παίζει τα γνωστά FLAC από CD. Υπήρχε ένα bug στην αναπαραγωγή αρχείων με sampling rate 48KHz, το οποίο φτιάχτηκε με την καινούργια έκδοση firmware που μόλις βγήκε για το PCH, και θα βγει και για το Egreat.

Υ.Γ. Το άρθρο του Ήχου το ξέρω καλά.. εγώ το έγραψα.. ;)

Μια χαρά παίζει τα γνωστά FLAC από CD. Υπήρχε ένα bug στην αναπαραγωγή αρχείων με sampling rate 48KHz, το οποίο φτιάχτηκε με την καινούργια έκδοση firmware που μόλις βγήκε για το PCH, και θα βγει και για το Egreat.

Υ.Γ. Το άρθρο του Ήχου το ξέρω καλά.. εγώ το έγραψα.. ;)

Και μάλιστα ήταν και έξοχο, γι' αυτό δημόσια συγχαρητήρια. Άντε επί τέλους να διαβάσουμε και κανένα καλογραμμένο άρθρο από τον έντυπο ειδικό τύπο!!
Φίλε τι λες αξίζει ένα τέτοιο "μπλιμπλίκι" αντί για ένα HTPC, για κάποιον που έχει λίγο χρόνο για "ξόδεμα" και ακόμα λιγότερο για διασκέδαση σαν και μένα?

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Με το μπλιπλικι δινεις 215 , κανεις ενα πανευκολο σεταρισμα και παιζει αυτη τη στιγμη αν οχι τα παντα σχεδον ολα τα αρχεια ηχου και εικονας (και HD). Αλλα παντα για αυτα που ΔΕΝ παιζει βασιζεσαι σε καποιο firmware (λογισμικο)...και αν και εφοσων βγει.
Με το HTPC δινεις τα διπλασια++ και παιζεις τα παντα και δεν περιμενεις κανενα Firmware . Η αν χρειαστει καποιο firmware σιγουρα βγαινει πολυ πιο γρηγορα... αλλα ορεξη να εχεις για σεταρισμα.

Με το μπλιπλικι δινεις 215 , κανεις ενα πανευκολο σεταρισμα και παιζει αυτη τη στιγμη αν οχι τα παντα σχεδον ολα τα αρχεια ηχου και εικονας (και HD). Αλλα παντα για αυτα που ΔΕΝ παιζει βασιζεσαι σε καποιο firmware (λογισμικο)...και αν και εφοσων βγει.
Με το HTPC δινεις τα διπλασια++ και παιζεις τα παντα και δεν περιμενεις κανενα Firmware . Η αν χρειαστει καποιο firmware σιγουρα βγαινει πολυ πιο γρηγορα... αλλα ορεξη να εχεις για σεταρισμα.

Μόνο τα διπλάσια.....?:flipout:

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Χμμμμμ, μάλλον θα πάρω και ένα "μπλιμπλίκι" για να βλέπω ταινίες, έ και θα κρατήσω και το HTPC για να ...προάγω την επιστήμη των ρυθμίσεων όταν υπάρχει χρόνος! :BDGBGDB55:

Φιλικά
Γιώργος.

Και μάλιστα ήταν και έξοχο, γι' αυτό δημόσια συγχαρητήρια. Άντε επί τέλους να διαβάσουμε και κανένα καλογραμμένο άρθρο από τον έντυπο ειδικό τύπο!!
Φίλε τι λες αξίζει ένα τέτοιο "μπλιμπλίκι" αντί για ένα HTPC, για κάποιον που έχει λίγο χρόνο για "ξόδεμα" και ακόμα λιγότερο για διασκέδαση σαν και μένα?

Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο! :)

Τώρα, τα μηχανάκια αυτά δουλεύουν καλά, είναι λίγο-πολύ plug-n-play, αλλά για κάποιον σαν κι εσένα, που έχεις φάει τα PC με το κουτάλι, μάλλον θα σου πέσει λίγο "ελαφρύ" από λειτουργικότητα.

Εγώ το έχω για να βλέπω στα γρήγορα κανένα επεισοδιάκι στην τηλεόραση, αλλά όταν ανάβω τον προβολέα πάντα ανάβω και το HTPC.

Δεν είναι ότι το HTPC παίζει καλύτερα - είναι (για εμένα) θέμα αίσθησης και χρηστικότητας.

Μιας και το έχεις το HTPC, και παρόμοιο setup με το δικό μου, μπορείς να το πάρεις και να το δοκιμάσεις.. αν δεν σου ταιριάζει, θα βρεις πολύ εύκολα κάποιον να το δώσεις.

Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο! :)

Τώρα, τα μηχανάκια αυτά δουλεύουν καλά, είναι λίγο-πολύ plug-n-play, αλλά για κάποιον σαν κι εσένα, που έχεις φάει τα PC με το κουτάλι, μάλλον θα σου πέσει λίγο "ελαφρύ" από λειτουργικότητα.

Εγώ το έχω για να βλέπω στα γρήγορα κανένα επεισοδιάκι στην τηλεόραση, αλλά όταν ανάβω τον προβολέα πάντα ανάβω και το HTPC.

Δεν είναι ότι το HTPC παίζει καλύτερα - είναι (για εμένα) θέμα αίσθησης και χρηστικότητας.

Μιας και το έχεις το HTPC, και παρόμοιο setup με το δικό μου, μπορείς να το πάρεις και να το δοκιμάσεις.. αν δεν σου ταιριάζει, θα βρεις πολύ εύκολα κάποιον να το δώσεις.

Φίλε μου ελπίζω, όταν τελειώσει με το καλό αυτός ο μήνας και έχουν λήξει αισίως κάποια σοβαρά θέματα (και δρομολογηθεί κάποια άλλα), ελπίζω ξαναλέω, να βρεθεί και λίγος χρόνος για να τον αφιερώσω στην οργάνωση της διασκέδασης μου. Μέχρι τότε τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν μάλλον. Οι οποιεσδήποτε βιαστικές κινήσεις βλάπτουν σοβαρά την τσέπη, και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου χρήσιμο την τρέχουσα περίοδο! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Ναι βρε τα είδα...
Συμφώνησα μαζί σου :shakehands:

Ωπ σορρυ αν το ειπα καπως αποτομα ... και εγω τωρα που .. με ξαναδιαβασα μου φανηκα λιγο ...αποτομος ... σορρυ.:AFADF0:

Status
Not open for further replies.