Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μόλις έκανα μια ταινία σε iso με το dvdfabplatimun, αλλά δυστυχώς το μηχάνημα δεν το βλέπει καν για να το παίξει. Με ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να το δοκιμάσω?

imgburn -bye--bye--bye--bye-

OFFTOPIC

Χάνει πολύ αν μετατρέψω ένα dvd σε mkv? Το δοκίμασα πριν και, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, διαφορά δεν υπήρχε. Μια χαρά μου φαινόταν η εικόνα, όπως το κανονικό dvd? Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

και με το MediaInfo μπορεις να δεις τα FPS ενος αρχειου

εγω παντος καποια mkv που ειναι 23.976fps μου τα παιζει με σπασιματα στη εικονα οταν δινω στο egreat video output 1080p/23.976hz και εμφανιζετε στην οθονη της τηλεορασης 1080/24π,ενω οταν αλλαξω το video output σε 1080p/60hz παιζει κανονικα η ταινια
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι?η τηλεοραση ειναι η sony w4000 υποστιριζει 24π

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

και με το MediaInfo μπορεις να δεις τα FPS ενος αρχειου

εγω παντος καποια mkv που ειναι 23.976fps μου τα παιζει με σπασιματα στη εικονα οταν δινω στο egreat video output 1080p/23.976hz και εμφανιζετε στην οθονη της τηλεορασης 1080/24π,ενω οταν αλλαξω το video output σε 1080p/60hz παιζει κανονικα η ταινια
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι?η τηλεοραση ειναι η sony w4000 υποστιριζει 24π

Και εγώ την W4000 έχω. Έχω βάλει το egreat video output 1080p/23.976hz και τα παίζω όλα έτσι (720 & 1080) και ανεξάρτητα από τα fps του κάθε αρχείου. Δεν μου κάνει κανένα πρόβλημα.

τα τραβας απο δικτυο?η εχεις συνδεση δισκο στο egreat?
εγω τα τραβαω απο δικτυο

Το βλεπει μονο αν το περασεις στον δικο του σκληρο.

Μια χαρά τα βλέπει και από το δίκτυο (samba).

Μόνο μέσω του myiHome έχει πρόβλημα - δεν αναγνωρίζει το file type.

Παιδες το πηρα και εγω. Τελικα ενω μου ειπαν σε 6 ημερες απο το e-shop με πηραν σημερα το πρωι (εχτες εκανα την παραγγελια) και μου ειπαν οτι ηρθε. Το συνεδεσα , εγκατεστησα το nmt , περασα και μερικες ταινιες στον εσωτερικο δισκο ολα καλα...εκτος απο τους υποτιτλους. Μου τους δειχνει , αλαμπουρνεζικα. Εχω την καθε ταινια στο δικο της folder , με το ιδιο ονομα οπως την ταινια , αλλα μου τους βγαζει κινεζικα. Τους ενσωματωμενους τους παιζει αψογα. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω??? Δοκιμασα και σε avi και σε mp4... υποτιτλοι , γιοκ. :-(

Παιδες το πηρα και εγω. Τελικα ενω μου ειπαν σε 6 ημερες απο το e-shop με πηραν σημερα το πρωι (εχτες εκανα την παραγγελια) και μου ειπαν οτι ηρθε. Το συνεδεσα , εγκατεστησα το nmt , περασα και μερικες ταινιες στον εσωτερικο δισκο ολα καλα...εκτος απο τους υποτιτλους. Μου τους δειχνει , αλαμπουρνεζικα. Εχω την καθε ταινια στο δικο της folder , με το ιδιο ονομα οπως την ταινια , αλλα μου τους βγαζει κινεζικα. Τους ενσωματωμενους τους παιζει αψογα. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω??? Δοκιμασα και σε avi και σε mp4... υποτιτλοι , γιοκ. :-(
πας στο menu επιλεγεις υποτιτλοι ελληνικα και εισαι οκ

Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα format τον δισκο σε ext2. (ειχα διαβασει οτι υπηρχαν γενικα καποια προβληματα με το ext3) .. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο!!! Επισης δεν εχω περασει καποιο firmware .

πας στο menu επιλεγεις υποτιτλοι ελληνικα και εισαι οκ

Καλα .. τι support ειναι αυτο!!!! Εφυγα ... παω για δοκιμη.

Οντως my friend , το προβλημα με τους υποτιτλους δεν υπαρχει πλεον ... ολα καλα. 1000 ευχαριστω!!!!
Να ρωτησω και αλλη μια μεταμεσονυκτια ερωτηση... απο tv mode ποιο να χρησιμοποιησω για την sony 46 w4500 που εχω ... διοτι στο mode 0 ((auto) => 1080p ), μου φενεται οτι κανει καποια σπασιματακια η κινηση.

Κανονικά πρέπει ανάλογα με την ταινία να το βάζεις στην σωστή ανάλυση, ώστε να κάνει το upscale η tv. Αυτό είναι λίγο κουραστικό όμως. Δοκίμασε να το βάλεις σε HDMI 1080p 23.976 (από το μενού δεν υπάρχει tv-mode για αυτό). Τότε βέβαια το upscale θα στο κάνει το egreat στις 720p).

Το upscaling που κάνει το Egreat είναι εξαιρετικό - θα τολμούσα να πω ότι είναι καλύτερο από σχεδόν οποιασδήποτε τηλεόρασης.

Μην το φοβάσαι - δώσε την native ανάλυση του panel σου και άσε το Egreat να κάνει τα υπόλοιπα.

Δοκιμασα και σε HDMI 1080p 23.976 και το auto mode , και την native αναλυση της tv μου (1080p / 24) .
Το προβλημα σε ολες τις περιπτωσεις δεν ειναι θεμα εικονας η οποια ειναι αψογη , αλλα θεμα καποιου σπασιματος που κανει ανα 2 δευτερολεπτα. Ακριβως το ιδιο προβλημα εκανε με ολα τα αρχεια video που δοκιμασα
-->
3 avi (xvid) και 1 mp4 (H.264 - avc1) !!! Καμια ιδέα ??

Κανεις ??
Βρηκα ψαχνοντας αυτο ...

υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να αλλάξουμε και τα Hz οπότε πατάμε πάλι το TV-mode μία φορά (περιμένουμε 1-2 δευτερόλεπτα) και μετά πατάμε το κουμπί CAPS/NUM που βρίσκεται δεξία από το 0. Περιμένουμε πάλι 5-10 δευτερόλεπτα.
Μηπως η αλλαγη των hertz λυνει και προβληματα σπασιματος ??

παιδιά ξέρει κανέις την ρύθμιση για samsung LEM86D?αυτή την στιγμή το έχω σε HDMI 1080p/60h.
επίσης δοκίμασε κανένας να βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα και να βάζει αέρα αντί να βγάζει?μειώνει τον θόρυβο?θα υπάρχει πρόβλημα?

Στη sony μου 40w4000 δεν κλειδώνει στα 23,976, αλλά στα 24ρ στα 1080ρ.

Στη sony μου 40w4000 δεν κλειδώνει στα 23,976, αλλά στα 24ρ στα 1080ρ.

Ναι έτσι είναι. Σε εμένα αν βάλω και το egreat στα 24 και όχι στα 23,976 μου κάνει προβλήματα σε μερικές ταινίες.

παιδιά ξέρει κανέις την ρύθμιση για samsung LEM86D?αυτή την στιγμή το έχω σε HDMI 1080p/60h.
επίσης δοκίμασε κανένας να βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα και να βάζει αέρα αντί να βγάζει?μειώνει τον θόρυβο?θα υπάρχει πρόβλημα?

Το θέμα είναι που θα πηγαίνει ο ζεστός αέρας. Δεν έχει άλλες τρύπες για να φεύγει.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά για να καταλάβω, επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του. Κάθε φορά πρέπει να γνωρίζεις στα πόσα fps είναι γυρισμένη η ταινία, ώστε να το δηλώνεις στο player? Διαφορετικά κάνει σπασίματα η εικόνα??? Κουλό δεν είναι αυτό?

Status
Not open for further replies.