Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Εγώ πάντως δεν ρύθμισα τίποτα και όσα δοκίμασα τα παίζει μια χαρά!

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Εγώ πάντως δεν ρύθμισα τίποτα και όσα δοκίμασα τα παίζει μια χαρά!

Οι υπόλοιποι που λένε ότι έχουν πρόβλημα κίνησης, τι φταίει τελικά? Το player ή μήπως η τηλεόρασή τους??

Δεν έχω ιδέα. Μπορεί και το συγκεκριμένο αρχείο που παίζουν (πχ. να μην είναι καλά κωδικοποιημένο) ή το δίκτυό τους (αν παίζουν από το δίκτυο) ή ο σκληρός τους (αν παίζουν από σκληρό) κλπ κλπ κλπ.

Πάντως πιστεύω ότι σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν έχει Gigabit ethernet και έτσι η μεταφορά αρχείων είναι αργή. Τώρα πια είναι πολύ φτηνό το gigabit και δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλα τα μηχανάκια αυτού του είδους βάζουν 100MB δίκτυο... Για να γλυτώσουν 10 ευρώ;

Ένα άλλο θέμα που υπάρχει είναι με τον ήχο DTS, αλλά αυτό επηρεάζει σχετικά λίγους (που δεν έχουν ενισχυτή και ήδη έχουν μεγάλη συλλογή αρχείων).

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τι εννοείς ότι έχει πρόβλημα με το DTS?

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Α, ΟΚ. Εννοείτε ότι αν το συνδέσουμε απευθείας με την τηλεόραση και η ταινία έχει ήχο DTS, δεν θα πάρουμε ήχο αλλά μόνο εικόνα. Μόνο μέσω ενισχυτή θα έχουμε ήχο DTS, σωστά?

Αν έχεις αρχεία που έχουν ήχο dts τότε για να ακούσεις τον ήχο θα πρέπει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει dts. Δεν κάνει δηλαδή το egreat αποκωδικοποίηση του dts ώστε να στείλει ήχο στην TV. Ίσως στο μέλλον με νέο firmware να το κάνει αλλά αυτή τη στιγμή δεν το κάνει.

Βέβαια, όλα τα αρχεία με ήχο dts μπορείς να τα βρεις και με ήχο AC-3, οπότε απλά πρέπει να έχεις υπόψη σου αυτό το θέμα και να επιλέγεις ήχο AC-3, οπότε δεν είναι και τόσο τρομερό το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Α, ΟΚ. Εννοείτε ότι αν το συνδέσουμε απευθείας με την τηλεόραση και η ταινία έχει ήχο DTS, δεν θα πάρουμε ήχο αλλά μόνο εικόνα. Μόνο μέσω ενισχυτή θα έχουμε ήχο DTS, σωστά?

Σωστά!

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά για να καταλάβω, επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του. Κάθε φορά πρέπει να γνωρίζεις στα πόσα fps είναι γυρισμένη η ταινία, ώστε να το δηλώνεις στο player? Διαφορετικά κάνει σπασίματα η εικόνα??? Κουλό δεν είναι αυτό?

Μόνιμα στα 1080/60hz.
Δεν έχει κολήσει ποτέ και τίποτα.

Όσον αφορά τον ήχο για DTS, τα decode board, έχουν αποσταλεί ήδη από Αυστραλία.
Τα περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Last edited:

Δεν έχω ιδέα. Μπορεί και το συγκεκριμένο αρχείο που παίζουν (πχ. να μην είναι καλά κωδικοποιημένο) ή το δίκτυό τους (αν παίζουν από το δίκτυο) ή ο σκληρός τους (αν παίζουν από σκληρό) κλπ κλπ κλπ.

Δεν διαφωνω με αυτο αλλα ... δεν δοκιμασα ενα αρχειο αλλα 4 ... δεν παιζω δικτυακα (ακομα) αλλα απο εσωτερικο δισκο και ο δισκος ειναι western digital sata2 και οχι και απο τους φτηνους. Κατι αλλο παιζει. Θα την ψαξω ομως.

Μόνιμα στα 1080/60hz.
Δεν έχει κολήσει ποτέ και τίποτα.

Όσον αφορά τον ήχο για DTS, τα decode board, έχουν αποσταλεί ήδη από Αυστραλία.
Τα περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Και τα dvd σε 60 τα παιζεις ?
Ολα τα Ευρωπαικα ειναι σε 50 και αν τα δεις σε 60 η κινηση ειναι χαλια....

Ο σκληρός πάντα υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικός, έστω κι αν είναι η καλύτερη μάρκα.

Προφανώς μπορεί να φταίει και η τηλεόρασή σου. Μπορεί να έχεις και ελαττωματικό egreat. Μπορεί και να φταίνε και οι ρυθμίσεις (TV ή egreat).

Πάντως δεν είναι φυσιολογικό. Αν βρεις τι φταίει, πες μας κι εμάς για να ξέρουμε αν μας παρουσιαστεί στο μέλλον.

Ο σκληρός πάντα υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικός, έστω κι αν είναι η καλύτερη μάρκα.

Προφανώς μπορεί να φταίει και η τηλεόρασή σου. Μπορεί να έχεις και ελαττωματικό egreat. Μπορεί και να φταίνε και οι ρυθμίσεις (TV ή egreat).

Πάντως δεν είναι φυσιολογικό. Αν βρεις τι φταίει, πες μας κι εμάς για να ξέρουμε αν μας παρουσιαστεί στο μέλλον.

Θα το ψαξω ... ελλατωματικη TV σιγουρα δεν παιζει γιατι εχω δοκιμασει απο πολλες αλλες πηγες χωρις το παραμικρο problem. To egreat μπορει να ειναι προβληματικο. Τα αρχεια μπορει .. θα το ψαξω .. αν εχετε καμια ιδεα ...ριχτε την/

Σκεύτομαι να τον παραγγείλω και εγώ από το e-shop, αλλά διάβασα στο http://www.egreat.gr/ το κάτωθι:
[FONT=trebuchet ms,geneva]Η υποστήριξη των προιόντων της EGREAT στα ελληνικά θα σταματήσει μέχρι νεοτέρας.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Το πρόβλημα εντοπίζεται στο μη επαγγελματισμό εκ μέρους του E-shop.[/FONT]​

[FONT=trebuchet ms,geneva]Ευχαριστούμε

Ξέρει κανείς τι παίζει??
[/FONT]

Απο θεμα format ext2 h ext3 πρεπει τελικα???

Εγώ έκανα ext3 αλλά οι πιo πολλοί μάλλον κάνουν ext2. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο...

Και τα dvd σε 60 τα παιζεις ?
Ολα τα Ευρωπαικα ειναι σε 50 και αν τα δεις σε 60 η κινηση ειναι χαλια....

Για DVD απλά τέσταρα από VOB files, ριπαρισμένα στον σκληρό του υπολογιστή.
Να κάνω μια ερώτηξη? (που έλεγε και η Στανίση...)
Το egreat για τα DVD το αγοράζουμε?
Πιστεύω δίπλα στο egreat, λίγοι ή πολλοί, όλοι έχουμε ένα DVD player.
Εκτός αν το συζητάμε ακαδημαϊκά.
Thanks. :a0210:

Εγώ ούτε έχω δοκιμάσει DVD, ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Status
Not open for further replies.