Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μετά από πολύ καιρό και αρκετή έρευνα, έχω παραγγείλει το παρακάτω...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807920 και ετοιμάζω και μια μικρή μοντίφα με το fan της egreat.

Θα ενημερώσω μόλις έχω αποτελέσματα -bye-

τσέκαρε την τάση στο ανεμιστηράκι του Egreat, νομίζω πως είναι στα 5V, ρώτησα και τον Δημήτρη, αυτό που έχεις παραγγείλει δουλεύει στα 12V...

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Aπο εξωτερικο δισκο 2.5" ΧΩΡΙΣ εξωτερικη τροφοδοσια (usb powered) το egreat παιζει 720p/1080p χωρις σπασιματα?

μέχρι στιγμής το δοκίμασα με εξωτερικό δίσκο 2,5ιντσών που είχε ένα επισόδειο του Lost (MKV) και το Gladiator (MKV) και έπαιζε απροβλημάτιστα. 720p και τα δυο...

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Δε μου λέτε ρε παιδιά, το egreat έχει μόνο 2 θύρες usb κι εγώ έχω αρκετούς σκληρούς δίσκους.
Αν βάλω στη μια θύρα ένα σουιτσεράκι με 4 εισόδους usb και κοτσάρω εκεί πάνω τους δίσκους μου, θα τους βλέπει;

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Δε μου λέτε ρε παιδιά, το egreat έχει μόνο 2 θύρες usb κι εγώ έχω αρκετούς σκληρούς δίσκους.
Αν βάλω στη μια θύρα ένα σουιτσεράκι με 4 εισόδους usb και κοτσάρω εκεί πάνω τους δίσκους μου, θα τους βλέπει;
δοκιμασε με switch που εχει τροφοδοσια-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

δοκιμασε με switch που εχει τροφοδοσια-bye--bye-

Μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί αυτή την πιθανότητα.
Σήμερα το σκέφτηκα και θα το κάνω.
Θα πάρω ένα και θα το δοκιμάσω.-bye-

Επειδή φίσκαρα τον εσωτερικό δίσκο και βαριέμαι το γράψε σβήσε, σκέφτομαι την αγορά εξωτερικού με χωρητικότητα 1ΤΒ. Καμιά καλή πρόταση? Πρέπει απαραίτητα να έχει τροφοδοσία ή αρκεί το USB?

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μετά από πολύ καιρό και αρκετή έρευνα, έχω παραγγείλει το παρακάτω...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807920 και ετοιμάζω και μια μικρή μοντίφα με το fan της egreat.

Θα ενημερώσω μόλις έχω αποτελέσματα -bye-
Έχεις κανένα νέο;
Γιατί το πήρα κι εγώ.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Έκανα δοκιμή.
Έβαλα με Hub 4άρων θέσεων 2 σκληρούς και τους βλέπει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς τροφοδοσία στο Hubάκι.
Οπότε σκληροί να υπάρχουν και βάζεις όσους θες.

αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό

update σε οτι εχει να κανει με αναπαραγωγη απο εξωτερικο 2.5" δισκο usb powered.
Ολα τα 720p τα παιζει αψογα.
Παιζει καλα και τα 1080p μεχρι τα 10-12 gb.
Απο εκει και πανω γιοκ...Σπασιματα.Το dark knight 1080p των 15gb δεν μπορει να το παιξει ομαλα.Μικρο το κακο βεβαια , απλα ενημερωσα...

Δεν θυμάμαι ποιος φίλος μας το είχε αναφέρει πιο πρίν, αλλά τον ευχαριστώ
γιατί μου έδωσε την αρχική ιδέα.

«The original fan is 40x40x7mm and is using 5V, 120mA and the noise level is at 33.85dbA. 40x40x10 (fits pretty well and no need to modify the case»
Το παρακάτω ήδη υπήρχε...
Δείτε και τα speks από εδώ... http://www.zalman.com/Eng/product/Product_Read.asp?idx=206
και με κοψε ράψε προστέθηκε ένας αντάπτορας 2pin και παίζει οκ και αθόρυβα πλέον... -bye-

Η πρώτη φωτό δείχνει την πρόσθεση πρακτικά του 2-pin adapter και βέβαια το fan mate παρέμεινε λειτουργικό, στην περίπτωση που δεν θα έπαιζε.

SNC00050.jpg
SNC00053.jpg

Οι άλλες δύο φωτό δείχνουν την εγκατάσταση σε πλήρη ανάπτυξη και τη σύνδεση των καλωδίων. Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι όπως το βλέπεται το κουτί έκλεισε χωρίς να υπάρξει ανάγκη για τρύπες κ.α.

Δυστυχώς από τη χαρά μου που δούλεψε δεν έβγαλα και μια φωτό με κλειστό κουτί, αν σας ενδιαφέρει το βράδυ -bye-

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Έκανα δοκιμή.
Έβαλα με Hub 4άρων θέσεων 2 σκληρούς και τους βλέπει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς τροφοδοσία στο Hubάκι.
Οπότε σκληροί να υπάρχουν και βάζεις όσους θες.

Τα προβλήματα ξεκινάν μετά τον 2ρο σκληρό.
3ο σκληρό δοκίμασες?
Ή έστω 2ρο σκληρό στη 2ρη θύρα ?

Αν ναι, σε παρακαλώ πες μας τα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ.

Νέο firmware V1024 που μπορείτε να κατεβασετε από εδώ http://www.egreatworld.com/download/M31B1024.rar

Δεν περιέχει syb αρχείο...μόνο το firm και την linda... Ποιος ξερει αραγε τι νεο εχει?

Στο download page αναφέρει 1023 και όταν πας να κάνεις save 1024.
Περίεργο...

Στο download page αναφέρει 1023 και όταν πας να κάνεις save 1024.
Περίεργο...

Το περίεργο φίλε parist ειναι ότι όταν μπήκα το πρωι στην περιγραφή (και στο download αρχειο) έγραφε V1024. Μετά από κανα 2ωρο αλλαξαν την περιγραφή σε V1023 (όπως το βλεπεις τωρα)

Να προσθέσω επίσης πως το προηγούμενο V1023 ειχε το αρχείο 50-17-081023-15-EGR-403-000.bin με μεγεθος 26197388bytes ενώ το σημερινό V1024 έχει το αρχείο 50-17-081024-15-EGR-403-000.bin - 26196349bytes
χμμμ

καλησπερα

Τωρα κατεβαζω το 1024.... το εχει εγκαταστισει κανεις;

Ποιες οι διαφορες με το 1023

Γενικώς καλό είναι να μη βιαζόμαστε με τέτοια ζητήματα...
Δώστε 1-2 μέρες περιθώριο πριν βάλετε κάτι αβέβαιο.

Status
Not open for further replies.