Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

υπαρχει τροπος να γινει διαχειρησει στους χρηστες με δικιαιωματα.
Δηλαδη να προσθεσουμε χρηστη στο ftp η samba με δικιαιωματα μονο Read.

εχει κατεβασει κανεις το NMT090125 γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο εδω http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp

Καλημέρα! Μια ερωτησούλα αν ξερει κανεις.... Αγορασα πριν απο μερικες μερες μια φωτογραφική μηχανή που τραβάει HD Videos σε μορφή mov. Μου τα αναπαράγει κανονικά το egreat απλά δεν ακούγεται ο ήχος! Στο info μου δειχνει μια παύλα στις πληροφοριες του ηχου... τι μπορεί να συμβαίνει ?

παιδια εσας ο ftp server σας δουλευει γιατι εμενα οχι.

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Καλημέρα! Μια ερωτησούλα αν ξερει κανεις.... Αγορασα πριν απο μερικες μερες μια φωτογραφική μηχανή που τραβάει HD Videos σε μορφή mov. Μου τα αναπαράγει κανονικά το egreat απλά δεν ακούγεται ο ήχος! Στο info μου δειχνει μια παύλα στις πληροφοριες του ηχου... τι μπορεί να συμβαίνει ?
Να μην αναπαράγει το συγκεκριμένο format ήχου.
Ρίξε μια ματιά με το mediaInfo για να δεις τι format ήχου έχει και αν είναι στις προδιαγραφές του Egreat.

Παρθενιά για εμένα σημερα και θέλω να χαιριετήσω ολο τον λαο του AVclub!!!!

ναι...πέρασα 3 ώρες για να διαβάσω ολο το thread.
ναι...πήρα πρόσφατα το egreat.
ναι...έχω πρόβλημα με τον ήχο (DTS).

είμαι νέος στο χώρο του Ήχου/Είκονας. απο τη στιγμή που δεν υπάρχει (μέχρι τώρα) software λύση για το egreat...μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση?

να πάρω ενισχυτή? και αν ναι έχετε κάποια πρόταση?
αν βάλω το MEDIAINFO θα βοηθούσε?

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

το mediainfo, το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει το όνομα του: δίνει πληροφορίες για το υλικό (codec κλπ).

Παρθενιά για εμένα σημερα και θέλω να χαιριετήσω ολο τον λαο του AVclub!!!!

ναι...πέρασα 3 ώρες για να διαβάσω ολο το thread.
ναι...πήρα πρόσφατα το egreat.
ναι...έχω πρόβλημα με τον ήχο (DTS).

είμαι νέος στο χώρο του Ήχου/Είκονας. απο τη στιγμή που δεν υπάρχει (μέχρι τώρα) software λύση για το egreat...μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση?

να πάρω ενισχυτή? και αν ναι έχετε κάποια πρόταση?
αν βάλω το MEDIAINFO θα βοηθούσε?
Ποιο egreat πηρες?

Εχει παρει κανενα παλλικαρι το Egreat M34B το φρεσκο μοντελακι ?

εχουμε κανενα νεο βρε λεβεντες με το θεμα του dts μιας και εδω ισχυουν τα ιδια?Ξερετε κατι που δεν ξερω :grandpa: και οχι τιποτις αλλο αλλα το εχω απο εχθες το βραδυ και και οτι ειναι σε dts δεν το παιζει το σκασμενο!!!!
Sos βρε και ειναι μερες που θα κατσουμε και πρεπει να απολαυσουμε τις ματροσκουλες!!!!!!-bye-

εχω παρει το EG-M31B.

διαβασα σε αλλο thread οτι το πιο κοντινο για να το φτιαξουν firmwireαδικα θα ειναι κατα το τελος του Μαιου.(DTS support)
για να δουμε!!!!!!
α...
αν ειδα καλα υπαρχει καινουργιο firmware το οποιο ομως εξακολουθει να μη διορθωνει το προβλημα DTS.
http://egreatworld.com/en/Support31B34A.asp

Καλησπερα παιδια μολις πηρα κι εγω ενα egreat m31b και θα ηθελα τη βοηθεια σας με ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε..

το βαλα στην τηλεοραση τωρα για πρωτη φορα και αυτο που μου κανει ειναι οτι δειχνει να κανει loading και πριν μπει στο μενου χανεται η εικονα και το input της τηλεορασης μου λεει mode not supported..

Τι πρεπει να κανω? μηπως καποια ρυθμιση στο egreat χρειαζεται την πρωτη φορα που θα μπει σε τηλεοραση? Αλλα απο που να την κανω δε με βγαζει στο μενου..

Last edited:
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Σε αυτήν την κατάσταση που δεν βλέπεις τίποτα, πατάς το κουμπί "tv mode" (ή κάπως έτσι, δεν το έχω μπροστά μου τώρα, αλλά είναι στις πάνω δύο σειρές) και περιμένεις να αλλάζει σε κάποια συμβατή ανάλυση με την τιβί σου...

είσαι με HDMI ή component ? (μάλλον το 2o).

HDMI:

tv mode + 0 (το στέλνει στο auto).

Component:

Επειδή η έκδοση 0808 ακυρώνει και τις τρεις εξόδους HDMI\AV\YPBPR μαζι. Η εξ'ορισμού έξοδος video είναι HDMI.
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως εξόδους τις AV ή YPBPR,παρακαλώ περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά:
1). Πατήστε στο χειριστήριο σας το κουμπί TV mode, μετά πατήστε το 1 για να χρησιμοποιήσετε ώς έξοδο την AV (Scart);
2). Πατήστε στο χειριστήριο σας το κουμπί TV mode, μετά πατήστε το 2 για να χρησιμοποιήσετε ώς έξοδο την YPBPR (Component).

Γεια σου ρε lykman, το εκανα χτες αλλα μετα ειδα μια σειρα αμεσως μολις το φτιαξα και μετα κοιμηθηκα γι αυτο δεν εγραψα..

You're the man...

Status
Not open for further replies.