Ultra-One
Senior Member
Το ήξερα ότι είμαι ωραίος, αλλά τόσο πολύ ενθουσιασμό δεν τον περίμενα!!! :music-smiley-005:oraios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ήξερα ότι είμαι ωραίος, αλλά τόσο πολύ ενθουσιασμό δεν τον περίμενα!!! :music-smiley-005:oraios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ήξερα ότι είμαι ωραίος, αλλά τόσο πολύ ενθουσιασμό δεν τον περίμενα!!! :music-smiley-005:
Ανδρέα περιμένω με αγωνία να μου πεις τι γίνεται για να ασχοληθω και εγώ μαζί με την Intertech.Μετα απο 4 μηνες τελικα περιμενουμε την απαντηση απο PANASONIC JAPAN.Για να δουμε μια ακομη φορα.
Μανώλη είχες απόλυτο δίκιο όταν μου είπες ότι η ανομοιομορφία του πάνελ θα χειροτερέψει.
Είμαι στις 200 περίπου ώρες και η πράσινη απόχρωση στα αριστερά του κέντρου, όπως και η (πιο φωτεινή) κόκκινη απόχρωση στα δεξία του κέντρου (με τον προβολέα ανάποδα) έχουν γίνει αρκετά πιο έντονες από ότι μετά τις 40 ώρες (που μειώθηκε στο ελάχιστο το φαινόμενο για κάποιο λόγο).
Πλέον δεν τίθεται ρύθμιση της κλίμακας του γκρι, διότι δεν έρχεται με τίποτα λόγο της διαφορετικής απόχρωσης των 2 πλευρών.
Επιπλέον, έχω 2 κόκκους σκόνης που δημιουργούν 2 πολύ σκούρα πράσινα "μπαλάκια του τένις" σε εντελώς μάυρο φόντο και στα άκρα της οθόνης δεν μπορώ να εστιάσω με τίποτα (αυτό από την αρχή).
Παρόλα αυτά, σε θέαση ταινίας δεν φαίνονται εύκολα όλα αυτά τα προβλήματα και η εικόνα του PT-AE2000 είναι εξαιρετική!
Θα με τρελάνει τελείως αυτός ο προβολέας :twoguns:
Παρακολουθώ το θέμα του Ultra-One και του προβολέα του αρκετό καιρό.
Οφείλω να ομολογήσω οτι μου έχει κάνει εντύπωση ο τρόπος και η αντικειμενικότητα που παρουσιάζει τα γεγονότα.
Ultra-One από μένα ένα μεγάλο μπράβο.
Αυτός είναι ο σκοπός ενός forum και με τέτοιες παρουσιάσεις βοηθάς πραγματικά τα καινούρια μέλη που θέλουν να αγοράσουν καινούριο προβολέα και θέλουν να πάρουν μιά σωστή απόφαση.
Είναι πολύ πιό ωραίο να διαβάζεις μιά ειλικρινή καταγραφή εμπειριών και γεγονότων από μιά παρουσίαση του στύλ "κοιτάξτε τι τρομερό προβολέα αγόρασα εγώ".
Και πάλι μπράβο σου.
Οφείλω να ομολογήσω οτι μου έχει κάνει εντύπωση ο τρόπος και η αντικειμενικότητα που παρουσιάζει τα γεγονότα.
Αυτός είναι ο σκοπός ενός forum και με τέτοιες παρουσιάσεις βοηθάς πραγματικά τα καινούρια μέλη που θέλουν να αγοράσουν καινούριο προβολέα και θέλουν να πάρουν μιά σωστή απόφαση.
Είναι πολύ πιό ωραίο να διαβάζεις μιά ειλικρινή καταγραφή εμπειριών και γεγονότων από μιά παρουσίαση του στύλ "κοιτάξτε τι τρομερό προβολέα αγόρασα εγώ".
Και πάλι μπράβο σου. :aktion033:
Και πάλι μπράβο σου. :aktion033:
Κάποιοι όμως μπορεί και να με πουν γκρινιάρη, υπερβολικό, ψείρα και στριμμένο!!! :Banane0:Συμφωνώ .... ο Ultra-One αποτελεί πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση![]()
Κάποιοι όμως μπορεί και να με πουν γκρινιάρη, υπερβολικό, ψείρα και στριμμένο!!! :Banane0:
Απλά επειδή είμαι πολύ τελειομανής εντοπίζω αμέσως όλα τα στραβά και δεν φοβάμαι να πω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Ίσως άλλοι να έκρυβαν τα προβλήματα του προβολέα και μετά να έβαζαν μια αγγελία και να τον πουλούσαν.....
Το μηχανάκι όμως πραγματικά αξίζει ως μοντέλο και είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το παλαίψω με την αντιπροσωπεία διότι ως καταναλωτές έχουμε πολύ περισσότερα δικαιώματα από ότι νομίζουμε.
Επιπλέον, κάποιος που θέλει να πάρει τον PT-AE2000 και διαβάζοντας αυτά που γράφω, θα ξέρει τι να προσέξει.
Harry-Greece said:Nevertheless, no matter how good these shots are, i have a few issues with this projector.
To start with, i have a quite bad non-uniformity on white/greyscale background where (with the PJ hanging upside down) on the left from the centre of the screen i have a green hue, and on the right from the centre i have a red hue.
Sounds like the polarising prisms/mirrors have moved slightly, there are three and they cause coloured hues left/right/top/bottom depending on which one has moved and which way. I managed to cure mine, but it is probably a repair centre job really ( I couldn't wait).At least once mine was sorted the picture was better than ever.
Ανδρέα το πρόβλημα σου είναι κάτι παρόμοιο με την φώτο που επισυνάπτω????Το μηχανακι αξιζει (φοβερο)και σε καμια περιπτωση δεν ειναι για πουλημα.Θα πρεπει να περιμενουμε την επισημη απαντηση απο Ιαπωνια για να δουμε πιο ειναι τελικα το προβλημα.ΕΛΠΙΖΩ να απαντησουν σε λιγοτερο απο 4 μηνες.Ναι ζητησα αντικατασταση η επιστροφη τον χρηματων.Προβολεα με προβλημα δεν παραλαμβανω με τιποτα.Αλλωστε και αυτοι παραδεχτηκαν το προβλημα τελικα μετα που ειδαν και τις φωτο.Δυστυχως φιλε ultra εμενα το προβλημα ειναι πιο εντονο στα ακρα κατω.Εαν ηταν μονο στο κεντρο δεν θα με πειραζε,αν και παλι θα ειχε προβλημα.Ευχομαι η ιtertech να φανει ανταξεια της εταιρειας που αντιπροσωπευει γιατι μεχρι σημερα δεν τα πηγε καθολου καλα.
Επειδή το ψάχνω να βρώ λύσεις στα προβλήματα μου και σε άλλα φόρουμ δείτε τι μου είπε ένα παιδί από το AVS Forum για την ανομοιομορφία στο λευκό/γκρί:
Μπορεί κάποιος πιο ειδικός να μας πει αν αυτά που λέει ο Κέλβιν έχουν βάση?
Αν είναι σωστός, τότε δεν φταίει το πάνελ, αλλά είναι θέμα ρύθμισης των πρισμάτων/καθρεφτών.
Διάβασα όλο το trhread και μάλλον έχεις θέμα με τη σκόνη.Δες το thread οθονη για panasonic 2000 στην 4σελιδα στα συνοδα.Ο προβολεας στις προδιαγραφες τοποθετειται αναποδα,εαν μετακινουνται τα πρισματα τοτε εχει προβλημα και κατι πρεπει να κανη η panasonic για αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.