xamurabi
AVClub Addicted Member
Να κάνω μία παρέμβασηfftopic:
Μέχρι σήμερα έβλεπα τις ματρόσκες μου κάνοντας streaming από το pc μέσω PS3.
Χθές έπεσε στα χέρια μου ένα WD. Συνέδεσα το ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο και απόλαυσα. Αυτό που είδα και άκουσα από το μικρό δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έβλεπα και άκουγα μέχρι τώρα.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την εμπειρία σου αν και εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα να βλέπω mkv στο PS3, εκτός αν εννοείς πως τις έβλεπες και εσύ μέσω PMS καλά, αλλά μέσω WD τις βλέπεις πλέον καλύτερα!
Άλλο βέβαια αυτό που περιγράφω παραπάνω και άλλο να είχες πρόβλημα με το PS3 και το PMS ενώ με το WD δεν έχεις!
Την ευχρηστία των εξωτερικών media player κανένας δεν αμφισβήτησε ποτέ!!!
Η χρήση το PS3 ώς media player διαμέσω το PMS δεν είναι απλά ένας τρόπος θέασης multimedia αρχείων στην τηλεόρασή σου αλλά και ένας τρόπος διαχείρισης και αρχειοθέτησης τους ταυτόχρονα. Τα αρχεία σου δεν χρειάζεται να μετακινηθούν από την πηγή τους. Απλά τα καλείς και τα προεπισκοπείς κατά το δοκούν. Καμία άλλη ενέργεια δεν απαιτείται!
Συμπληρωματικά η δυνατότητα του PS3 να διαχειριστεί από το δίκτυο το streaming αρχείων με πολύ υψηλό bitrate (λόγω hardware) του δίνει δυνατότητες, πέρα από αυτές που ο καλύτερος εξωτερικός HDD-Media player θα μπορούσε ποτέ να έχει.
Το μόνο που ξεπερνά και τα εξωτερικά HDD players αλλά και το PS3/PMS ίσως είναι ένα καλοστημένο HTPC αλλά αυτό απαιτεί πολλά περισσότερα για να λειτουργήσει σωστά χωρίς να λάβουμε υπόψη και το κόστος του.
Oι δυνατότητες αυτές πάντως αφορούν μόνο όσους έχουν τη διάθεση να το ψάξουν λίγο παραπάνω και δεν είναι τύποι του κάτσε-βάλε-δες!! Γι´αυτούς, που είναι και οι περισσότεροι άλλωστε, δεν χρειάζεται ούτε ο PMS ούτε το PS3.!! Αρκεί ένα εξωτερικό media player που κάνει άριστα τη δουλειά, αν και μερικές φορές απαιτεί και αυτό παρεμβάσεις μέσω ρυθμίσεων και αναβαθμίσεων!!
Aν όμως κάποιος διαθέτει το PS3 και ένα PC με το κατάλληλο configuration (πολυπύρηνο επεξεργαστή και ενσύρματο δίκτυο) και το PMS ως media server, δεν βλέπω το λόγο να μην ασχοληθεί στήνοντας το δικτυάκι αυτό! Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Όσοι το έχουν πετύχει ξέρουν τι εννοώ !!!
Last edited: