Από το tab transcode και με μηχανή transcode τον Mencoder επέλεξε τους ενσωματωμένους υπότιτλους SSA. Επίσης δώσε στις προτεραιότητα της ελληνικής γλώσσας στο αντίστοιχο κουτί επιλογών πληκτρολογόντας, gr,el, πριν από τις άλλες γλώσσες (en, fr κλπ). Αν χρησιμοποιείς άλλη μηχανή transcode (Avisynth,CoreAVC ffmpeg) η επιλογή γίνεται κατά περίπτωση μεσα από τις επιλογές του ffdshow ή του Vobsub και του Haali media splitter.
Η απλούστερη λύση μακράν είναι η πρώτη, μέσω Mencoder.
ευχαριστούμε Στάθη !
Σε Win 7 παίζει ή νέα version?
Ναι παιζει κανονικα το λεω και στη φωτο οπου εχω χρησιμοποιησει γραμματοσειρα μεσα απο την βιβλιοθηκη των Windows 7.
Παιδια ανοιξατε πορτα στο ρουτερ για να το δει το PS3??Απο το PS3 βλεπω μεσω ενσυρματου δικτυου τον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να συνδεθω.Χρησιμοποιω τα WINDOWS 7 και ρουτερ THOMSON 585V7.Μπορει καποιος να δωσει καποιες οδηγιες??
Τελικα τα καταφερα.Εμφανιστηκε εικονιδιο στο PS3 απο τον PMS.Υστερα απο την εγκατασταση του PMS εγινε συνδεση κανονικα με το PS3 και του laptop μεσω ενσυρματης δικτυωσης με το tomson 585v7 .Δοκιμασα και την αναπαραγωγη των mkv αλλα εχω το εξης προβλημα.Οταν γινεται αναπαραγωγη ενος mkv πατωντας τις πληροφοριες μεσω ps3 αναγραφεται πανω δεξια AVC ή mpeg2 και 1,2Mps ή 70.5 Mps.Λοιπον στα mpeg2 που ειναι περιπου στα 10 έως 70 ή 80 Mps υπαρχουν διακοπες .Στα ΑVC κανενα προβλημα.Επισης γινεται ενσωματωση ξεχωριστων υποτιτλων κανονικα.Τωρα για τις διακοπες στα συγκεκριμμενα αρχεια ξερει κανεις κατι????
Εκανα την αναβαθμιση σε gigabit ethernet με switch level one και cat 6, ακομα εχω κολληματα και συγκεκριμμενα σε PUBLIC ENEMIES -GAMER.Στον PMS εχω με θαυμαστικο
1.Avisynth/ffmpeg
2.Avisynth/MEncoder
3.VideoLan video streaming
4.VideoLan Audio streaming.
Να υποθεσω οτι κατι παιζεται με τα ανωτερω και που θα τα βρω?
Κύριοι τα φώτα σας = Εχω την τελευταία ταινία Ice Age και ενώ στο Gom Player παίζει με την ελληνική μεταγλώτισση (και εχει και δυνατότητα να ακούσεις και αγγλικά αν θες) , στο PMS παίζει μόνο με την αγγλική version. Πως μπορώ να επιλέξω τον ήχο στο PMS?
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα δουλεύψει:
Πήγαινε στο tab του Mencoder [ρυθμίσεις Transcode] και δώσε στο κουτί επιλογής [Audio/subtitles language priority] - > gr,el,eng,fre,jpn,ger
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.