Νεος PS3 Media Server

Χαιρετω ολα τα μελη του AVCLUB!!!
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος με το συγκεκριμενο
προγραμμα να αναπαραγονται οι υποτιτλοι απο ριπαρισμενο DVD.
Αν οχι, με καποια μετατροπη μπορω να πετυχω κατι;
Παντως και τιποτε απο τα 2 να μην γινεται το προγραμμα ειναι κορυφη!!!
Ευγε σ'αυτους που το ανακαλυψαν!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.:smile:

Χαιρετω ολα τα μελη του AVCLUB!!!
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος με το συγκεκριμενο
προγραμμα να αναπαραγονται οι υποτιτλοι απο ριπαρισμενο DVD.
Αν οχι, με καποια μετατροπη μπορω να πετυχω κατι;
Παντως και τιποτε απο τα 2 να μην γινεται το προγραμμα ειναι κορυφη!!!
Ευγε σ'αυτους που το ανακαλυψαν!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.:smile:
Αν μπορει καποιος να βοηθησει εστω με καποιο link θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα!
Διαβασα ολη τη θ.ενοτητα αλλα δεν πηρα καποια απαντηση.. (εκτος αν μου ξεφυγε κατι!!:hmmmm:)
Ευχαριστω και συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου!!!

Αν μπορει καποιος να βοηθησει εστω με καποιο link θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα!
Διαβασα ολη τη θ.ενοτητα αλλα δεν πηρα καποια απαντηση.. (εκτος αν μου ξεφυγε κατι!!:hmmmm:)
Ευχαριστω και συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου!!!

Νομίζω χωρίς πάντως να είμαι απολύτως σίγουρος, πως το PMS υποστηρίζει την αναπαραγωγή ριπαρισμένου DVD σε μορφή ISO πλήρως δηλαδή, μενού ροές ήχου και υπότιτλους!!!

Νομίζω χωρίς πάντως να είμαι απολύτως σίγουρος, πως το PMS υποστηρίζει την αναπαραγωγή ριπαρισμένου DVD σε μορφή ISO πλήρως δηλαδή, μενού ροές ήχου και υπότιτλους!!!
Κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
Εικονα και ηχο παιζει πληρως (και DTS) και μαλιστα με κορυφαια ποιοτητα!
Τους υποτιτλους ομως δεν εχω καταφερει να τους ενεργοποιησω...
Σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει, μιας και κανει τοσα πολλα αλλα το εν
λογω προγραμμα!

Ναι παίζει μια χαρά και σε μένα. Χωρίς προβλήματα και χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις κλπ.

Γειά σας παιδιά σαν καινούργιος ιδιοκτήτης ενός ps3 χρησιμοποιώ το Tvercity md από την αρχή βλέποντας κυρίως τις ταινίες μου που έχω στον υπολογιστή μου.Δεν είχα ποτέ προβλήματα συνδεσιμότητας εκτος του ότι δεν μπορούσα να δω mkv αρχεία.
Αξίζει να το γυρίσω σε ps3 media server χωρίς να αντιμετωπίσω προβλήματα 'η να κάτσω στα αυγά μου?

Γειά σας παιδιά σαν καινούργιος ιδιοκτήτης ενός ps3 χρησιμοποιώ το Tvercity md από την αρχή βλέποντας κυρίως τις ταινίες μου που έχω στον υπολογιστή μου.Δεν είχα ποτέ προβλήματα συνδεσιμότητας εκτος του ότι δεν μπορούσα να δω mkv αρχεία.
Αξίζει να το γυρίσω σε ps3 media server χωρίς να αντιμετωπίσω προβλήματα 'η να κάτσω στα αυγά μου?

Αξίζει δίχως άλλη κουβέντα!

Και εγώ στην αρχή με το Tversity παιδεύτηκα και για να είμαι ειλικρινής είχα πολύ καλή σχέση μαζί του αφού είχα καταφέρει να βλέπω ακόμα και matroska με υπότιτλους!!!

Όταν ανακάλυψα το PMS μπήκα στον πειρασμό (δεν ήθελα βέβαια και πολύ για κάτι τέτοιο) να το εγκαταστήσω και βρέθηκα σε έναν άλλο κόσμο!
Ο κόσμος αυτός δεν είναι βέβαια τόσο λαμπερός όσο τα φαντεζί μενού του Tversity ή το υπεραπλουστευμένο σετάρισμά του αλλά ήταν ουσιαστικότερος και πρακτικότερος. Έμεινα στο PMS παίζοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι που τελικά αγόρασα ένα media player + ένα NAS και έκλεισα και τον υπoλογιστή μου και το PS3 μου.

Αν έχεις PS3 και PC διαθέσιμο ο PMS, κατά τη γνώμη μου, είναι μονόδρομος. Αν πάλι δε σου αρέσει (πολύ δύσκολο) υπάρχει πάντα ο δρόμος του γυρισμού αλλά δεν πιστεύω πως θα το πάρεις!!!

Φίλε xamurabi θα χρειαστώ τα φώτα σου. Κατέβασα το νέο PS3 media server, είδε το PS3 με την πρώτη, έκανα και τις ρυθμίσεις στο general tab με τετραπύρινους επεξεργαστές κλπ, δίκτυα για network sharing κλπ όπως τα λέτε σε προηγούμενες σελίδες. Έβαλα λοιπόν να ακούσω ένα τραγούδι μέσω streaming αλλά το κομμάτι έκανε διακοπές κατά περιόδους.

Πώς εξηγείται αυτό? Μήπως επειδή υπάρχουν και άλλα δίκτυα κοντά σε μένα και υπάρχουν παρεμβολές;;; Το λέω αυτό διότι το δίκτυό μου έχει ένταση σήματος γύρω στο 75% ένώ το αμέσως επόμενο στα 60%...

Τέλος μόλις κατέβασα το 2012 σε μορφή m2ts ή κάτι τέτοιο. Ποιόν θεωρείς καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να την δω στο PS3 αλλά όχι ασύρματα? Αν την έκαιγα σε κανα δισκάκι? Με ποιό πρόγραμμα??

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές του μυνήματος....

Φίλε xamurabi θα χρειαστώ τα φώτα σου. Κατέβασα το νέο PS3 media server, είδε το PS3 με την πρώτη, έκανα και τις ρυθμίσεις στο general tab με τετραπύρινους επεξεργαστές κλπ, δίκτυα για network sharing κλπ όπως τα λέτε σε προηγούμενες σελίδες. Έβαλα λοιπόν να ακούσω ένα τραγούδι μέσω streaming αλλά το κομμάτι έκανε διακοπές κατά περιόδους.

Πώς εξηγείται αυτό? Μήπως επειδή υπάρχουν και άλλα δίκτυα κοντά σε μένα και υπάρχουν παρεμβολές;;; Το λέω αυτό διότι το δίκτυό μου έχει ένταση σήματος γύρω στο 75% ένώ το αμέσως επόμενο στα 60%...

Τέλος μόλις κατέβασα το 2012 σε μορφή m2ts ή κάτι τέτοιο. Ποιόν θεωρείς καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να την δω στο PS3 αλλά όχι ασύρματα? Αν την έκαιγα σε κανα δισκάκι? Με ποιό πρόγραμμα??

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές του μυνήματος....

Πάει καιρός που χρησιμοποίησα την ασύρματη δικτύωση για να βλέπω και να ακούω αρχεία. Γενικά η ασύρματη μεταφορά είναι προβληματική αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί να κάνει τα βασικά δηλαδή να μπορείς να ακούς χωρις διακοπές Mp3 και να βλέπεις SD και λίγα HD(720) αρχεία χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα.
Πριν τα παρατήσεις και μεταφερθείς στην εποχή των καλωδίων (δεν ξέρω αν αυτή είναι μπροστά ή πίσω από την εποχή του ασύρματου LOL) καλό είναι να κάνεις τα παρακάτω:

1. Διαλέξεις μια άλλη θέση για την κεραία του ασύρματου router σου
2. Μετακινήσεις τυχόν ασύρματη βάση τηλεφώνου που βρίσκεται πιθανώς κοντά στο PS3
3. Αλλάξεις το εκπεμπόμενο κανάλι από το router σου (To PS3 ρυθμίζεται αυτόματα)
4. Πάρεις μια νέα κεραία για το router σου με high gain προκειμένω να βελτιώσεις ένταση και ποιότητα σήματος.

Με λίγα λόγια? Βλέποντας και κάνοντας!!

Όσο αφορά στο m2ts μπορείς νομίζω να το δεις, όπως είναι αυτούσιο στο PS3 αλλά οι υπότιτλοι δεν θα παίζουν!!!

Last edited:
Πάει καιρός που χρησιμοποίησα την ασύρματη δικτύωση για να βλέπω και να ακούω αρχεία. Γενικά η ασύρματη μεταφορά είναι προβληματική αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί να κάνει τα βασικά δηλαδή να μπορείς να ακούς χωρις διακοπές Mp3 και να βλέπεις SD και λίγα HD(720) αρχεία χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα.
Πριν τα παρατήσεις και μεταφερθείς στην εποχή των καλωδίων (δεν ξέρω αν αυτή είναι μπροστά ή πίσω από την εποχή του ασύρματου LOL) καλό είναι να κάνεις τα παρακάτω:

1. Διαλέξεις μια άλλη θέση για την κεραία του ασύρματου router σου
2. Μετακινήσεις τυχόν ασύρματη βάση τηλεφώνου που βρίσκεται πιθανώς κοντά στο PS3
3. Αλλάξεις το εκπεμπόμενο κανάλι από το router σου (To PS3 ρυθμίζεται αυτόματα)
4. Πάρεις μια νέα κεραία για το router σου με high gain προκειμένω να βελτιώσεις ένταση και ποιότητα σήματος.

Με λίγα λόγια? Βλέποντας και κάνοντας!!

Όσο αφορά στο m2ts μπορείς νομίζω να το δεις, όπως είναι αυτούσιο στο PS3 αλλά οι υπότιτλοι δεν θα παίζουν!!!

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!:a0210:

Οπότε θα πρέπει να αγοράσω δυο καλώδια. ένα από τον Η/Υ στο router και ένα από το router στο PS3. Τί καλώδια να πάρω? Απλά τηλεφώνου ή κάτι άλλο??

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!:a0210:

Οπότε θα πρέπει να αγοράσω δυο καλώδια. ένα από τον Η/Υ στο router και ένα από το router στο PS3. Τί καλώδια να πάρω? Απλά τηλεφώνου ή κάτι άλλο??

Τα καλώδια που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι utp cat5e ή ακόμη καλύτερα utp cat6. Καμιά σχέση με τηλεφωνικό καλώδιο!!!
Τα βύσματα των καλωδίων είναι RJ-45 και όχι RJ-15/25 (τηλεφώνου)

Αν το router σου είναι fast ethernet θα έχεις μέχρι 100Mbit/s ταχύτητα η οποία θα εκτοξευτεί σε 1000Mbit/s αν το router σου είναι Gigabit ethernet!

Τα καλώδια που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι utp cat5e ή ακόμη καλύτερα utp cat6. Καμιά σχέση με τηλεφωνικό καλώδιο!!!
Τα βύσματα των καλωδίων είναι RJ-45 και όχι RJ-15/25 (τηλεφώνου)

Αν το router σου είναι fast ethernet θα έχεις μέχρι 100Mbit/s ταχύτητα η οποία θα εκτοξευτεί σε 1000Mbit/s αν το router σου είναι Gigabit ethernet!

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες!!!

Φίλε xamurabi θα ήθελα να σε ρωτήσω πως μπορώ να δω αν το μόντεμ που έχω είναι fast ethernet ή Gigabit ethernet?Σε ρωτάω γιατί έχω συνδεδεμένο τώρα με καλώδιο cat5e και αν τυχόν είναι Gigabit ethernet να παραγγείλω Cat6 μπας και δω βελτίωση...καιρό τώρα μου έπαιζαν κανονικά οι ταινίες 720p και ξαφνικά άρχισε να σπάει και μαζί με το σπάσιμο της εικόνας και τα δικά μου νεύρα...Δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις από όταν έπαιζε κανονικά!!Ευχαριστώ προκαταβολικά

To router σου ειναι 99,99% fast ethernet δηλαδη 100αρι και οχι 1000αρι που απαιτει ο Ps3 media server, για να τρεξει απροσκοπτα ολα τα mkv σου.

Αγορασε ενα switch 1000αρι οπως αυτο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...1005D-5-PORT-UNMANAGED-GIGABIT-DESKTOP-SWITCH

Και προσεξε πανω στο switch να συνδεσεις:

Α)το PS3 με Cat6(πρεπει λογικα να κανει και το Cat5e που εχεις δοκιμασε το)
Β)το router σου με ενα απλο καλωδιο Cat5.
Γ)Την θυρα του ethernet του PC σου με Cat6 επισης.

Με αυτον τον τροπο στελνεις σιγουρα 1000 στο PS3 και internet μαζι.

-bye-

καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους

εκανα εγκατασταση τον νεο PS3 MEDIA SERVER
εκανα το πσ κοινη χρηση πολυμεσων απο τον πινακα ελεγχου
εκανα εγκατασταση το www.java.com οπως ελεγε το reed me
εχω klite mega kodexpac kai ola τα τελευταια updates απο το divx
(και μετα απο πολλες προσπαθειες συγχρωνισμου)αλλαξα χειροκινητα απο τις γενικες ρυθμισεις του PS3 MS την ιρ και εβαλα αυτη του μοντεμ(ηταν κενο το πεδιο)
δεν εχω andivirus και εχω απεν/σει το τοιχος προστασιας των vista 32bit
----------------------δεν μπορω να συνδεθω------------------------:smash:δεν μπορω να κανω copy paste το ιστορικο γιατι δεν με αφηνει
(για να δειτε τα μηνυματα)
παραμενει εδω και μιση ωρα σε κατασταση εντοπισμοςPS3...

και μια φορα μου εβγαλε το μηνυμα error(και ελεγε μηπως δεν εχετε συνδεσει το πσ3 .....)

το PS3 ειναι συνδεμενο στο δυκτιο ασυρματα και εχει προσβαση στο νετ

αν εχετε καμια ιδεα πως να λυσουμε το προβληματακι..................

ευχαριστω

Eχω ενα μικρο προβλημα, μετα απο εγκατασταση win7 extreme edition x32, και χρησιμοποιωντας και τις δυο εκδοσεις του PMS (1.10.51 και 1.20.409) στο status εχει το χαρακτηριστικο κοκκινο σηματακι, ενω στην TV εχω προσβαση και βλεπω τα αρχεια μου ΑΛΛΑ εχω την εντυπωση οτι χανει καπως απο ποιοτητα.
Με τα προηγουμενα windows 7 H.P. x64 δεν ειχα παρομοιο θεμα.
To PC μου ειναι:
Motherboard: P55-US3L
Basic I/O System(BIOS): Award Modular BIOS v6.00PG​
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz​
Physical Memory X 2​
2GB​
2GB

Και εδω ειναι και τα traces:

[main] TRACE 02:00:49.588 Starting Java PS3 Media Server v1.20.409
[main] TRACE 02:00:49.588 by shagrath / 2008-2010
[main] TRACE 02:00:49.588 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] TRACE 02:00:49.588 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] TRACE 02:00:49.588
[main] TRACE 02:00:49.588 Java 1.6.0_19-Sun Microsystems Inc.
[main] TRACE 02:00:49.588 OS Windows 7 x86 6.1
[main] TRACE 02:00:49.588 Encoding: UTF-8
[main] TRACE 02:00:49.603 Temp folder: C:\Users\MTZ\AppData\Local\Temp\javaps3media
[main] TRACE 02:00:49.806 Loading configuration file: Bravia4500.conf
[main] TRACE 02:00:49.806 Loading configuration file: Bravia5500.conf
[main] TRACE 02:00:49.806 Loading configuration file: FreeboxHD.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: Kuro.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: Philips.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: PopcornHour.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: PS3.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: Realtek.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: Samsung.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: Streamium.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: WDTVLive.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: XBMC.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Loading configuration file: XBOX360.conf
[main] TRACE 02:00:49.822 Checking font cache... launching simple instance of MPlayer... You may have to wait 60 seconds !
[main] TRACE 02:00:49.915 Done!
[main] TRACE 02:00:49.915 Found AviSynth plugins dir: C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins
[main] TRACE 02:00:49.915 !!! It seems VSFilter.dll is not installed into the AviSynth plugins dir ! It could be troublesome for playing subtitled videos with AviSynth !!!
[main] TRACE 02:00:49.915 Registering transcoding engine AviSynth/FFmpeg
[main] TRACE 02:00:49.915 Registering transcoding engine FFmpeg Audio
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine MEncoder
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine Avisynth/MEncoder
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine MPlayer Audio
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine MEncoder Web
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine MPlayer Video Dump
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine MPlayer Web
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine TsMuxer
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine Audio High Fidelity
[main] TRACE 02:00:49.931 Executable of transcoder profile VideoLan Audio Streaming not found!
[main] TRACE 02:00:49.931 Executable of transcoder profile VideoLan Video Streaming not found!
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux
[main] TRACE 02:00:49.931 Registering transcoding engine Raws Thumbnailer
[main] TRACE 02:00:50.165 Scanning network interface eth3 / Realtek PCIe GBE Family Controller
[main] TRACE 02:00:50.196 Using forced address 192.168.1.11
[main] TRACE 02:00:50.243 Created socket: /192.168.1.11:50001
[main] TRACE 02:00:50.461 Using following UUID: 60504327-6f63-36e8-914b-8f5ebc1908f9
[main] TRACE 02:00:55.466
It's ready! You should see the server appears on XMB

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Last edited by a moderator: