Aπο τον task manager.
Δεξι κλικ στην taskbar (την μπαρα που εχει την ωρα κτλ) και επιλεγεις task manager. Στην καρτελα performance, θα δεις την χρηση του επεξεργαστη κατα το transconding.
Παιδες καλησπερα...Μολις εγινα κι εγω κατοχος του PS3 και επειδη ειναι πολλες οι σελιδες θελω να ρωτησω το εξης
Μπορω στο μηχανημα να συνδεω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο και να βλεπω mkv αρχεια? Να το χρησιμοποιω δηλαδη σαν μεδια πλαυερ οπως εκανα πριν με το WD Live? Αν ναι πρεπει να του περασω κανα προγραμμα και πως?
Να ενημερωσω οτι με το καλημερα εβαλα κι επαιξα το GT5 οποτε εκανα την ακαβαθμιση σε 3.50 νομιζω και οτι με το που συνδεω εναν σκληρο μαλλον δεν τον βλεπει (η εγω δεν ξερω που να ψαξω...αφου ουτε τον σκληρο του μηχανηματος βρισκω...)
Οπως καταλαβατε ειμαι πολυ ασχετος με το μηχανημα και θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια...
Καλύτερα σύνδεσε τον εξωτερικό στο pc και βάλε το ps3 media server.
Πήγαινε στο network (του ps3)και θα βρεις το pc σου μέσω του media server. Απο εκει θα βλέπεις και τον εξωτερικό σκληρό...μοναδική προυποθεση να έχεις το pc και το ps3 στο ιδιο router...δηλαδή στο lan.
Ετσι τα έχω εγώ και βλέπω τα mkv απο τον εξωτερικό ntfs δίσκο.
για αυτο που λες φιλε μου πρεπει να εχεις και ιντερνετ? η γινετε μεσω καλοδιου??
παιδια εμενα δεν μου διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο?
Η συνδεση εχει γινει ασυρματα και μερικες σειρες και ταινιες τις παιζει με διακοπες μπορει να γινει κατι στις ρυθμισεις για αυτο? Το συστημα μου ειναι windows 7
intel core 2 duo t9600 2.8Ghz
8GB RAM
Λογω εργασιας εχω πολυ λιγο ελευθερο χρονο και μου ειναι δυσκολο να διαβασω, γι'αυτο ρωταω. Τελικα θελει συνδεση με ethernet? Θελει και ρυθμισεις το ιδιο το προγραμμα?
Κανένας?Όταν παίζω στην TV μου κάποια ταινία που δεν είναι ακριβώς 16/9, τότε μου δείχνει την εικόνα με σμίκρυνση μονο ως προς το ύψος. Το έχει και άλλος αυτό?
Κανένας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.