Νεος PS3 Media Server

είναι beta απ'ότι διάβασα και εγώ αλλά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα προς το παρών

φίλε nakata10 μπορείς να γράψεις ακριβώς τι ρυθμίσεις έκανες στον 1.02.5?τον έβαλα και πάλι έχω κολλήματα με το προεπιλεγμένο mencoder

@gknygr

Τι ήχο έχει μέσα το HD mkv που προσπαθείς να streamάρεις? Με τι encoder προσπάθησες να το δεις?

με το mencoder .Δεν είναι mkv είναι wmv hd σε 1080p.Παιδιά δεν καταλαβαίνω καποια πράγματα :έχω εγκατεστημένο το cccp στο pc mou και τον καινούριο pmc σε ασύρματη σύνδεση με το ps3.Για να δω mkv χωρίς σπασίματα se 1080p με ελληνικούς υπότιτλους εξωτερικούς, πρέπει να κάνω τπτ άλλες ρυθμίσεις από αυτές που λέει στην αρχή του φόρουμ και που ισχύουν για τις παλιότερες εκδόσεις τοy pmc? Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω το core avc η το avi synth ?και αν τα εγκαταστήσω τι ρυθμίσεις να κάνω για να ταιριάζουν στο νέο pmc?pls Help και σορρυ βρε παιδιά αν σας κούρασα είμαι καινούριος στον κόσμο του streaming και είναι λίγο πολύ μπερδεμένα τα πραγματα.[/quote]

Ναι το είδα ότι είναι wmv HD. Απλά διάβασες το πρώτο post από το ...double post μου. (Γ@μώτο έχω πρόβλημα με το edit και τα tags στο avclub.gr!!) Αλλά δεν μου είπες τι ήχο έχει μέσα το wmv! To cccp που έχει εγκατεστημένο (είναι μια συλλογή codecs) περιέχει το ffdshow που το PMS χρησιμοποιεί για εξεζητημένες αποκωδικοποιήσεις του ήχου που ο Mencoder δεν μπορεί. Ο Mencoder υποστηρίζει AC3 και PCM εκτός του mp3. Αν έχεις DTS o Μencoder χρησιμοποιεί το ffdshow και σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να τικάρεις την επιλογή DTS/FLAC->PCM remux στο common encoders settings! Βέβαια αυτό στο αναφέρω εγκυκλοπαιδικά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά!!! Οπότε σ' αυτή τη περίπτωση μια δοκιμή θα σε πείσει! Για να μην έχεις σπασίματα στα 1080p με transcode (με υπότιτλους δηλαδή) πρέπει να έχεις κατ' ελάχιστο ενσύρματο δίκτυο!! Το ασύρματο δίκτυο αποτελεί αιτία μποτιλιαρίσματος όταν το bitrate υπερβαίνει (συμβαίνει πολλές φορές) το "θεωρητικό" (στην πράξη είναι κάπου 10-15 Μbits/sec) 50Mbits/sec του b/g Wlan που χρησιμοποιείς. Σκέψου πως ακόμη και το απλό 10/100 Ethernet μπορεί να μη αρκεί σε μερικές περιπτώσεις και να απαιτείται gigabit 1000 με ειδικό καλώδιο cat6 όταν ένα blu-ray rip κατά το transcoding φτάσει και τα 500Μbits/sec!!!!

σ ευχαριστώ πολύ φίλε xamurabi .Με βοήθησες αρκετά με αυτά που ανέφερες.με το απλό cat 5e που έχω κάνει μια χαρά το streaming σε 1080p από θύρα 10/100.βέβαια δοκίμασα μόνο 1 ταινία.σκέφτομαι όμως να αγοράσω switch και καλώδιο 6άρι.δεν κοστίζουν και πολλά.έχω όμως 1 εύλογη απορία ρε παιδιά.γιατί να χρησιμοποιούμε pms για να βλέπουμε τις ταινίες αν είναι να χρησιμοποιούμε καλώδιο???ο σκοπός είναι να γίνεται ασύρματα διότι με καλώδιο το modem router βρίσκεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο δωμάτιο που βρίσκεται το pc,άρα εκεί βρίσκεται και το playstation εφόσον είναι συνδεδεμένο σε ethernet..αντε να έχει 1 τάδε απόσταση,,,5 μετρα θέλετε??αν όμως κάποιος θέλει να έχει το Playstation sto σαλόνι και το pc στο δωμάτιο τι να κάνει για να δει hd video ρε παιδιά???.εννοώ χωρίς καλώδια γιατί αν είναι με καλώδια τότε ούτε 10 μέτρα δεν μας σώζουν.....εμένα τουλάχιστον σε ασύρματη σύνδεση με δυνατό pc μου κολλάνε ακόμη και τα 720p video χωρίς υπότιτλους
Τέσπα φίλε xamurabi αν θέλεις μπορείς να με διορθώσεις αν κάνω κάτι λάθος και να μού δώσεις τα φώτα σου για μια πιό γρήγορη ασύρματη μετάδοση αρχείων ΑΝ μπορείς...
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σας κούρασα...

Η χρήση καλωδίου για streaming αρχείων σε διαφορετικούς χώρους φυσικά και έχει νόημα όταν πολύ απλά στο σπίτι υπάρχει ενσύρματο δίκτυο.Σ'αυτή την περίπτωση εκτός από τα κατάλληλα καλώδια (cat6 ή τουλάχιστον cat5e), για να έχουμε gigabit δίκτυο θα χρειαστούν και οι κατάλληλες πρίζες καθώς και απαραιτήτως ένα gigabit switch.Το δίκτυο θα πρέπει να στηθεί πάνω στο switch και όχι πάνω στο modem που είναι 100άρι.Συνδέστε το modem πάνω στο switch όπως και τις απολήξεις των καλωδίων δικτύου που έρχονται από τα υπόλοιπα δωμάτια στο κεντρικό όπου βρίσκεται το PC-Server. Απενεργοποιήστε το DHCP Server στο modem και δώστε manual τις ip σε όλες τις δικτυακές συσκευές.Απλά πράγματα για να στήσετε gigabit δίκτυο που δεν απορρυθμίζεται ποτέ...

θα χρειαστούν και οι κατάλληλες πρίζες????Τι πρίζες εννοείς φιλαράκι?ρεύματος ?εκτός και αν εννοείς το switch..αν η απόσταση σαλονιού (ps3, tv) kai δωματίου (pc,modem router,switch) είναι ήδη μεγάλη,πώς θα τραβήξουμε καλώδια από το σαλόνι για να συνδέσουμε to ps3 πάνω στο switch που υποχρεωτικά συνδέεται κοντά στο modem router????
Thanks για την βοήθεια αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι ηλεκτρονικός και αν κάνω καπου λάθος βοήθησε με για να διορθώσω το πρόβλημα.

Μιλάω για εγκατάσταση δικτύου σε σπίτι.Καλώδια network που πρέπει να περαστούν μέσα στους τοίχους για να μη φαίνονται.Αυτά πρέπει να καταλήγουν σε ειδικές πρίζες δικτύου που πρέπει να είναι gigabit αν θέλεις και το δίκτυό σου να είναι το ίδιο.Μετά κουμπώνεις τα καλώδια στις πρίζες, όπως κάνεις πάνω-κάτω με το τηλέφωνο.Τώρα αν εσύ δεν θέλεις φασαρίες και σκαψίματα μπορείς να τραβήξεις τα καλώδια απ'έξω, γύρω-γύρω απο τους τοίχους (θα φαίνονται όμως λίγο άσχημα) και τότε φυσικά δεν χρειάζεσαι καμία πρίζα...

Για όλα υπάρχουν κάποια όρια από τα οποία ότι και να κάνουμε δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.
Το όριο το ασύρματου δικτύου που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι είναι έκδοσης ΙΕΕΕ 802.11g το επονομαζόμενο και 54G που μπορεί μεν να έχει ονομαστικό ρυθμό μετάδοσης 54 Mbits/sec αλλά ο πραγματικός συνήθης ρυθμός δεν ξεπερνά τα 19 Mbits/sec. Όπως καταλαβαίνεις αυτό το όριο δεν μπορείς να το υπερβεί κανείς.
Η μετάδοση συνήθους ευκρίνειας SD (έως PAL 720X576) με encoding Mpeg4 έχει bitrate που δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 8Mbits/sec. Σε αυτή τη περίπτωση καλυπτόμαστε από το ασύρματο Wlan100%
Όμως τα αρχεία υψηλής ευκρίνειας HD (έως και 1980Χ1080) με encoding Η.264 μας δίνουν πολλαπλάσια του SD bitrate που ξεπερνούν κατά πολύ ακόμη και τον ονομαστικό ρυθμό του 54G.
Μπορόυμε με διάφορες τεχνικές (ρυθμίσεις υποβάθμισης ποιότητας του encoder, όριο διαμεταγωγής έως 15 Mbits/sec) να καταφέρουμε τη μετάδοση χωρίς σπάσιμο της εικόνας HD υλικού από ασύρματο δίκτυο αλλά φοβάμαι πως αυτό δεν μπορεί να γενικευτεί για όλων των ειδών των κωδικοποιήσεων και ποιότητας αρχείων που κυκλοφορούν!!!
Το νεώτερο ασύρματο δίκτυο που ακόμη βρίσκεται σε draft (πρόχειρη) κατάσταση με κωδικό ΙΕΕΕ 802.11n κυκλοφορεί μεν αλλα με ένα ονομαστικό ρυθμό 108 Mbits/sec και ένα πραγματικό γύρω στα 40-50 Mbits/sec ίσως βελτιώσει τα πράγματα. Αυτό που όμως δεν ξέρεω είναι αν το PS3 μπορεί να παραλάβει ασύρματα τέτοιο μέγεθος δεδομένων!!!

Καλησπέρα και από μένα.Εχω ενσύρματο δύκτιο μεταξύ υπολογιστή και ps3.Κατέβασα το ps3 server.Κατέβασ επίσης και το hali media και to ffdshow ´και το coreavc (αν και δεν έχω ιδέα τι κάνουν και πως δουλέυουν).Βλέπω κανονικά ταινίες mkv με ελληνικούς υπότιτλους από το κανονικό αρχειο αλλά μόνο σε minimum quality γιατί αν αναίβει πάνω από 10mbit έχω σπασήματα.Φταίει ο επεξεργαστής που είναι ένας pendium d 2.8?To ότι το δύκτιο είναι ενσύρματο αλλά μέσω Powerline 200mbit?H δεν έχω κάποιο πρόγραμμα?

Το νεώτερο ασύρματο δίκτυο που ακόμη βρίσκεται σε draft (πρόχειρη) κατάσταση με κωδικό ΙΕΕΕ 802.11n κυκλοφορεί μεν αλλα με ένα ονομαστικό ρυθμό 108 Mbits/sec και ένα πραγματικό γύρω στα 40-50 Mbits/sec ίσως βελτιώσει τα πράγματα. Αυτό που όμως δεν ξέρεω είναι αν το PS3 μπορεί να παραλάβει ασύρματα τέτοιο μέγεθος δεδομένων!!!

Η το WirelessHD πρότυπο που παρουσιάστηκε στην φετινή CES, αλλά δεν νομίζω να έχουμε υποστήριξη στο ps3. Μάλλον για Ps4 το κόβω :p

Καλησπέρα και από μένα.Εχω ενσύρματο δύκτιο μεταξύ υπολογιστή και ps3.Κατέβασα το ps3 server.Κατέβασ επίσης και το hali media και to ffdshow ´και το coreavc (αν και δεν έχω ιδέα τι κάνουν και πως δουλέυουν).Βλέπω κανονικά ταινίες mkv με ελληνικούς υπότιτλους από το κανονικό αρχειο αλλά μόνο σε minimum quality γιατί αν αναίβει πάνω από 10mbit έχω σπασήματα.Φταίει ο επεξεργαστής που είναι ένας pendium d 2.8?To ότι το δύκτιο είναι ενσύρματο αλλά μέσω Powerline 200mbit?H δεν έχω κάποιο πρόγραμμα?

Αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με οι ειδικοί) o Pentium D είναι ο πρώτος dual core άρα θα επωφεληθείς από την έκδοση 1.02.5 (το λινκ είναι παραπάνω) με encoder τον Mencoder_MT. Δεν χρειάζεται καμία άλλη εγκατάσταση ούτε του ffdshow ούτε του Coreavc ούτε άλλου πρόσθετου για υπότιτλους. Ο PMS λειτουργεί με τις ρυθμίσεις "του κουτιού".
Λογικά ο επεξεργαστής σου (αν είναι dual core) αρκεί για transcode ενός mkv (10-15Mbit) ανάλυσης 1080p με Best Quality set χωρίς σπασίματα αν και το εύρος του δικτύου σου το επιτρέπει!!! Αυτό το ελέγχεις με το buffer που φαίνεται στην πρώτη καρτέλα του PMS κατά την αναπαραγωγή!
Αν είναι συνεχώς μικρότερο του 1 Μbyte κατά την αναπαραγωγή και έχεις συνεχή κολλήματα χωρίς να προλαβαίνει να γεμίσει, τότε ο επεξεργαστής σου δεν είναι αρκετός για να αποκωδικοποιήσει αρκετά γρήγορα τα δεδομένα!(είτε γιατί υπολείπεται των απαιτήσεων είτε διότι έχεις ρυθμίσεις για υψηλή ποιότητα transcoding)
Αν πάλι το buffer είναι φορτωμένο και παρόλα αυτά έχεις κολλήματα μάλλον το δίκτυό σου δεν αρκεί να μεταφέρει τα δεδομένα για αβίαστη αναπαραγωγή!!! Θα μου πεις πως το Powerline λογικά αρκεί!
Όμως παρά την ονομαστικό ρυθμό των 200Mbits/sec έχω διαβάσει σε forum του εξωτερικού πως τα δίκτυα μέσω powerline έχουν σαφώς μικρότερο πραγματικό ρυθμό που δεν ξεπερνά ακόμη και τα 50Mbits/sec πολλές φορές. Σε επιβεβαίωση αυτού υπάρχουν δεκάδες αναφορές χρηστών που έχουν προβλήματα με το εύρος του δικτύου τους :grandpa: σε powerline!
Δεν ξέρω αν κάτι επηρρεάζει τη λειτουργία τους αλλά μοιάζουν να μην αρκούν για ένα απαιτητικό 720p με υψηλή ποιότητα transcoding πόσo μάλλον για ένα 1080p.
Το 10/100 μοιάζει να έχει καλύτερες επιδόσεις από το powerline!!!

παιδιά το Ps3ms κάνει live buffering τις ταινίες?
το tversity έχει καμιά διαφορά στο buffering σε σχέση με το ps3ms??ρωτάω γιατι μόλις πριν λίγο ημουν στο σπίτι ενός φίλου και εγκαταστήσαμε το tversity για το ΧΒΟΧ360 και συνέβη κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο...είδα να κάνει streaming mkv 1080p (την ταινία star wars ΙΙΙ χωρίς υπότιτλους ξεχωριστούς σε συμπιεσμένη μορφή γύρω στα 4,5gb) μέσω ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ δικτύου wifi g και χωρίς μείωση ποιότητας!!!Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτο ενώ με το ps3ms με το ζόρι θα παιχτεί ασύρματα ενα αρχείο mkv 720p σε best quality????ακόμη βέβαια δεν δοκίμασα την ίδια ταινία να την βάλω στο psms αλλά θα το κάνω αύριο και θα σας πω τελικά εάν θα παίξει ασύρματα χωρίς κολλήματα

το tversity έχει καμιά διαφορά στο buffering σε σχέση με το ps3ms??ρωτάω γιατι μόλις πριν λίγο ημουν στο σπίτι ενός φίλου και εγκαταστήσαμε το tversity για το ΧΒΟΧ360 και συνέβη κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο...είδα να κάνει streaming mkv 1080p (την ταινία star wars ΙΙΙ χωρίς υπότιτλους ξεχωριστούς σε συμπιεσμένη μορφή γύρω στα 4,5gb) μέσω ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ δικτύου wifi g και χωρίς μείωση ποιότητας!!!Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτο ενώ με το ps3ms με το ζόρι θα παιχτεί ασύρματα ενα αρχείο mkv 720p σε best quality????ακόμη βέβαια δεν δοκίμασα την ίδια ταινία να την βάλω στο psms αλλά θα το κάνω αύριο και θα σας πω τελικά εάν θα παίξει ασύρματα χωρίς κολλήματα

Ναι κάνει buffer σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί το Tversity είναι υποδεέστερο του PMS:

-Για να σετάρεις το Tversity να παίζει mkv και με ελληνικούς υπότιτλους πρέπει - στην κυριολεξία - να σου βγει ο κώλος.
Το PMS παίζει out-of-the-box.

-Το Tversity για κάποιο περίεργο λόγο, περιορίζει σε όλους τους τύπους συνδέσεων το bitrate των ταινιών στα 10Mbps. Αν φύγει λίγο πάνω από αυτό το bitrate έχει stutter. Αυτό σημαίνει περισσότερη συμπίεση άρα και απώλεια ποιότητας, μη αξιοποίηση όλης της ταχύτητας διαμεταγωγής του εκάστοτε δικτύου και τέλος μεγαλύτερη χρήση επεξεργαστή, καθώς ο γενικός κάνονας λέει όσο περισσότερη ποιότητα βάζουμε σε μικρότερο bitrate, τόσο πιο πολύ κουράζουμε τον CPU.
To PMS δεν έχει όριο στο bitrate και ρυθμισμένο σωστά, αποδίδει άπειρες φορές καλύτερη εικόνα, με λιγότερο φόρτο CPU.

-Σα πρόγραμμα, το PMS καταναλώνει πολύ λιγότερους πόρους από το Tversity.

-To PMS επιτρέπει seek ακόμα και στα αρχεία 1080p. Αν πατήσεις σε 1080p αρχείο fast forward στο Tversity θα κολλήσει το σύμπαν. Κοινώς όταν βλέπεις μια ταινία, εύχεσαι να μην πάθει τίποτα το Tveristy ή να μην χρειαστεί να φύγεις για τον χ,ψ λόγο, γιατί μετά θα πρέπει να δεις όλη την ταινία από την αρχή.

Αυτά από την τραυματική μου εμπειρία με το Tversity...

Το Tversity φορτώνει το buffer του όπως και το PMS εξάλλου, με την διαφορά που περιγράφει ο alexis παραπάνω. Αυτό επίσης που κάνει το PMS να ξεχωρίζει είναι ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου τον σκληρό δίσκο στο buffering, πράγμα που ο δημιουργός του το έχει θέσει ώς αξίωμα στην λειτουργία του PMS. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι ότι είναι σαφώς πιό γρήγορο και στο φόρτωμα αλλά και στο διάβασμα του buffer από ότι όταν χρησιμοποιείται και ο σκληρός ως χώρος προσωρινής αποθήκευσης. Αν κάποιος παρατηρήσει το buffer του PMS κατά το transcoding θα δει πως πάντα πρώτα γεμίζει 12Mbyte και μετά ξεκινά την αναπαραγωγή. Αυτό που μένει λοιπόν ως ζητούμενο για το PMS είναι οι ζητούμενες ρυθμίσεις αποκωδικοποίησης , η ταχύτητα του επεξεργαστή και το εύρος του δικτύου ενώ στο Tversity προστίθεται και η ταχύτητα ανάγνωσης εγγραφής στον σκληρό δίσκο.

Το PMS μπορεί να κάνει lossless αναπαραγωγή σε Wifi 720p αρχείων μέσω tsmuxer χωρίς διακοπή (μπορεί ακόμη και σε 1080p αν δεν έχει πολύ υψηλά bitrate) αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι transcode αλλά απλό streaming μέσω muxing και άρα δεν έχει δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων. Το Tversity "σκοτώνει" την εικόνα υποβαθμίζοντας τα mkv ακόμη και όταν δεν γίνονται transcode. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την ποιότητα λειτουργεί αρκετά καλά αλλά αν επιθυμείς το κάτι παραπάνω το PMS είναι μονόδρομος!

Υ.Γ.
To Xbox έπαιξε το mkv χωρίς μείωση ποιότητας γιατί ούτως ή άλλως ένα αρχείο 1080p που έχει μέγεθος 4,5Gb είναι ήδη "σκοτωμένο" δηλαδή έχει χαμηλό bitrate!!!

Last edited:
Έχω να γράψω πολύ καιρό στο forum, αλλά μόλις διάβασα εδώ για το PMS και αφού το δοκίμασα, θέλω κι εγώ να γράψω κάτι τις...

Λοιπόν, το γενικό συμπέρασμα (μετά από 3 μέρες δοκιμών) είναι ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !!! Γιατί το λέω αυτό:

1. Είχα δοκιμάσει τουλάχιστον 3-4 φορές να σετάρω το TVersity, και κάθε φορά ήμουν έτοιμος να σπάσω την TV και το PS3 και το PC... Δεν έπαιξε ποτέ...
2. Είχα μπει σε ένα λούκι με το mkv2vob να μετατρέπω τα πάντα, αλλά ήθελα κάμποσα ΤΒ για πλάκα...
3. Με το PMS κατάφερα να δω ταινίες mkv άμεσα, χωρίς να ρυθμίσω το παραμικρό!

Το μόνο (ας το πω) "πρόβλημα" είναι ότι σε ταινίες με ήχο DTS δεν ξέρω τι κάνει. Βασικά περίμενα υπομονετικά θεωρώντας ότι θα κάνει transcode τον ήχο, αλλά επειδή δεν έβλεπα φως τελικά κατέληξα να κάνω εγώ από πριν μετατροπή του DTS σε AC3 και να ξενοιάσω. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω πολυκάναλο σύστημα, δεν μπορώ να έχω και να το απολαύσω όντας σε πολυκατοικία (αν είναι να φας παρατήρηση, τι να το κάνεις το πολυκάναλο...).

Μόλις τελείωσα τη θέαση του Madagascar σε 1080p, και πραγματικά το απόλαυσα! Κανένα κόλλημα, όλα άψογα! Ας είναι καλά βέβαια το gigabit ethernet...

Επιτέλους, ένα πρόγραμμα που μετατρέπει το PS3 σε πραγματικό media center. Να είναι καλά ο δημιουργός του και να εξακολουθεί να μας δίνει ακόμη καλύτερες εκδόσεις!

Νέα έκδοση PMS 1,03 παίδες.

Customize encoding parameters (along with default ones) for any given container/codec/property combination (purpose: A/V sync, playback issues, and tweaking for advanced users)
Ability to select networking interface
OSX 10.4 Tiger support (Intel only)
Settings reorganization
M4V now streamed by default, you have to enter the #Transcoded# folder to force the transcode (like AVI files)
WMA now transcoded by default
Italian localization
WINDOWS ONLY: Use (only with 720p/1080p H264 content) an experimental mencoder build for multicores
New OSX icon (thanks to Jakob Karlsson)
Added a "Skip/Force transcode extensions" option added if default settings don't suit you
Possibility to only remux AC3 audio tracks and not reencoded them

Go wild :)
http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Κάθησα και έψαξα τις extra λειτουργίες και σέταρα ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όχι μόνο παίζει αλλά παίζει και σφυρίζει.

Στο directory του PS3 Media Server (C:\Program Files\PS3 Media Server) υπάρχει το αρχείο web.conf. Σε Macs, right-click στην εφαρμογή, διαλέξτε Show Package Contents, Resources, Java.

Ανοίξτε το αρχείο με τον αγαπημένο σας text editor (BBEdit και Notepad++ στην περίπτωση μου).

Στην γραμμή 12 πρέπει να λέει
#shoutcasts

Κάντε Copy & paste ακριβώς από κάτω:
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, International Music=Best 92.6,mms://best.live24.gr/best1222,http://resources.live24.gr/resources/images/stations/160__bestradio_page.jpg
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, International Music=Athens DeeJay,http://radiofeeds1.mediabox.gr/deejay,http://www.athensdeejay.gr/Portals/0/stream/logo.gif
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, News=Alpha Radio 98.9,http://mfile.akamai.com/50016/live/...yngsat-logo.com/logo/radio/aa/alpha_radio.jpg
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, International Music=Kiss FM 92.9,mms://kissfm.live24.gr/kiss2111,http://resources.live24.gr/resources/styles/custom-popups/kissfm/images/logo.png
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, International Music=Nitro Radio 102.5,mms://nitro.live24.gr/nitro4555,http://resources.live24.gr/resources/styles/custom-popups/nitro/images/logo.jpg
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, News=RealFM 97.8,http://realfm.live24.gr/realfm,http...r/resources/images/stations/160__realfm_1.png
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, Rock Music=Rock FM 96.9,http://www.mediabox.gr/streams/rockfm.asx,http://www.rockfm.gr/RockFmLogo_500x500.jpg
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, Greek Mainstream=Orange 93.2,mms://orange.live24.gr/orange9320,http://resources.live24.gr/resources/images/stations/160__orange.png
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, News=Athens 9.84,http://www.athina984.gr/files/lives...yofathens.gr/files/Athens 984 logo teliko.jpg
audiostream.Web,Radios, Greek Stations, News=Ant1,http://www.radio.cy.net/ant1r.asx,http://www.e-radio.gr/repository/Radios/Gr/high/Ant1Radio.gif

Σώστε τις αλλαγές και κάντε restart τον media server για να διαβάσει το ανανεωμένο web.conf.

Πλέον στο PS3, πηγαίνετε στην μουσική, διαλέξτε Radios and voila!!!

Τώρα μας μένει να περάσουμε και ΤV channels...

Last edited:
Καλα πολυ καλη η ιδεα σου μονο που σε μενα καποια παιζουν καποια οχι.

Νεα εκδοση σκιζει σε ολα της.

Η ιδεα σου για greek tv ειναι πολυ καλη και εκανα μια δοκιμη με το ΣΚΑΙ και παιζει θαυμασια.

Παρτε το για αρχη.

videostream.Web,TVs=SKAI,mms://a1970.l3277749969.c32777.g.lm.akamaistream.net/D/1970/32777/v0001/reflector:49969

παιδιά πρέοπει να σας ευχαριστήσω πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες.όντως είναι καταπληκτικός streamer και με πολλές δυνατότητες ο PMS.Μόνο η ΤV του λείπει τώρα και η δορυφορική:laugh: Αλλά άμα τα έχεις αυτά στην τηλεόραση τότε δεν του λείπει τίποτα.
Alexi εγώ έχω την έκδοση 1,05 και νομίζω ότι ειναι beta αλλά δεν το γράφει πουθενά. H 1,03 που έβαλες είναι πιό καινούρια? να βγάλουμε την 1,05 δηλαδή?