@gknygr
Τι ήχο έχει μέσα το HD mkv που προσπαθείς να streamάρεις? Με τι encoder προσπάθησες να το δεις?
Το νεώτερο ασύρματο δίκτυο που ακόμη βρίσκεται σε draft (πρόχειρη) κατάσταση με κωδικό ΙΕΕΕ 802.11n κυκλοφορεί μεν αλλα με ένα ονομαστικό ρυθμό 108 Mbits/sec και ένα πραγματικό γύρω στα 40-50 Mbits/sec ίσως βελτιώσει τα πράγματα. Αυτό που όμως δεν ξέρεω είναι αν το PS3 μπορεί να παραλάβει ασύρματα τέτοιο μέγεθος δεδομένων!!!
Καλησπέρα και από μένα.Εχω ενσύρματο δύκτιο μεταξύ υπολογιστή και ps3.Κατέβασα το ps3 server.Κατέβασ επίσης και το hali media και to ffdshow ´και το coreavc (αν και δεν έχω ιδέα τι κάνουν και πως δουλέυουν).Βλέπω κανονικά ταινίες mkv με ελληνικούς υπότιτλους από το κανονικό αρχειο αλλά μόνο σε minimum quality γιατί αν αναίβει πάνω από 10mbit έχω σπασήματα.Φταίει ο επεξεργαστής που είναι ένας pendium d 2.8?To ότι το δύκτιο είναι ενσύρματο αλλά μέσω Powerline 200mbit?H δεν έχω κάποιο πρόγραμμα?
παιδιά το Ps3ms κάνει live buffering τις ταινίες?
το tversity έχει καμιά διαφορά στο buffering σε σχέση με το ps3ms??ρωτάω γιατι μόλις πριν λίγο ημουν στο σπίτι ενός φίλου και εγκαταστήσαμε το tversity για το ΧΒΟΧ360 και συνέβη κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο...είδα να κάνει streaming mkv 1080p (την ταινία star wars ΙΙΙ χωρίς υπότιτλους ξεχωριστούς σε συμπιεσμένη μορφή γύρω στα 4,5gb) μέσω ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ δικτύου wifi g και χωρίς μείωση ποιότητας!!!Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτο ενώ με το ps3ms με το ζόρι θα παιχτεί ασύρματα ενα αρχείο mkv 720p σε best quality????ακόμη βέβαια δεν δοκίμασα την ίδια ταινία να την βάλω στο psms αλλά θα το κάνω αύριο και θα σας πω τελικά εάν θα παίξει ασύρματα χωρίς κολλήματα
παιδιά το Ps3ms κάνει live buffering τις ταινίες?
το tversity έχει καμιά διαφορά στο buffering σε σχέση με το ps3ms??ρωτάω γιατι μόλις πριν λίγο ημουν στο σπίτι ενός φίλου και εγκαταστήσαμε το tversity για το ΧΒΟΧ360 και συνέβη κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο...είδα να κάνει streaming mkv 1080p (την ταινία star wars ΙΙΙ χωρίς υπότιτλους ξεχωριστούς σε συμπιεσμένη μορφή γύρω στα 4,5gb) μέσω ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ δικτύου wifi g και χωρίς μείωση ποιότητας!!!Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτο ενώ με το ps3ms με το ζόρι θα παιχτεί ασύρματα ενα αρχείο mkv 720p σε best quality????ακόμη βέβαια δεν δοκίμασα την ίδια ταινία να την βάλω στο psms αλλά θα το κάνω αύριο και θα σας πω τελικά εάν θα παίξει ασύρματα χωρίς κολλήματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.