Συνοψιζω γιατι θα τρελαθω...
Στον ps3 media server εχω:force networking:realtek RTL81.......KLP
force IP of the server: 192.168.2.2
force port of server: 50001
συνδεω το ps3 me laptop siemens amilo με καλωδιο (δεν εχω καθολου internet δεν ξερω αν παιζει ρολο, τα ρωταω ολα τωρα) παταω το πρασινο button του psmedia server k παλι τιποτα.....τι γινεται ρε παιδια τι κανω λαθος...μηπως χρειαζονται καποιες αλλες ρυθμισεις κ στο ps3....δεν μπορω αλλο helppppppppppppp!!!
Συγνώμη φίλε eyebill αλλά νομίζω πως πριν τρελαθείς εσύ θα μας τρελάνεις εμάς και όταν το λέω το εννοώ!!!
Για ξανα-μανα-πάλι ανακεφαλάιωσε γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα την σύνδεσή των συσκευών σου!
Αν συνδέεις το PS3 με το PC (laptop) με καλώδιο, το καλώδιο πρέπει να είναι αντεστραμένο αλλιώς δεν "βλέπονται" που να κάνεις τούμπες πόσο μάλλον να "βλέπει" το PMS.
Ας τα βάλουμε σε μια σειρά έστω και αν είμαστε offtopic:
Πρώτα εξασφάλισε ότι το PS3 και το PC (laptop) συνδέονται με επιτυχία!
Έχεις παραπάνω από δύο τρόπους να το κάνεις αυτό.
1. Ενσύρματα με αντεστραμμένο καλώδιο ftp/utp δικτύου και ίδιο subnet mask και στα δύο π.χ. 255.255.255.0 και μια διαφορετική IP του ίδιου τύπου που να ταιριάζει με την subnet mask π.χ. 10.0.0.1 (PC) 10.0.0.2 (PS3) ή κάτι αντίστοιχο.
2. Ενσύρματα μέσω router. PC και PS3 συνδέονται "επάνω" στο router με κανονικό καλώδιο ftp/utp το κάθε ένα ξεχωριστά. Πάλι δίνεις subnet mask κοινό και IP όπως παραπάνω!
3. Ενσύρματα μέσω modem/router. PC και PS3 συνδέονται "επάνω" στο modem/router με κανονικό καλώδιο ftp/utp το κάθε ένα ξεχωριστά. Πάλι δίνεις subnet mask κοινό και IP όπως παραπάνω με την εξής λογική: πχ το modem σου έχει εσωτερική IP 10.0.0.1 τότε το PC 10.0.0.2 το PS3 10.0.0.3. Αν θες internet και στο PS3 εκτός του PC δίνεις getaway την 10.0.0.1 και στο PS3. Εναλλακτικά (και απλούστερα) "Τρέχεις" ένα DHCP server στο modem/router και PC και PS3 ρυθμίζονται αυτόματα (IP, submnet, DNS κλπ)
4. Ασύρματα PC με PS3 με τις ίδιες ρυθμίσεις με την 1η περίπτωση.
5. Ασύρματα PC και PS3 μέσω ασύρματου router με τις ρυθμίσεις της περίπτωσης 2. Αν το router είναι ΚΑΙ modem τότε θα έχεις και internet με τις ρυθμίσεις της 3ης περίπτωσης.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξασφαλίσει την επιτυχή σύνδεση μεταξύ PS3 και PC!!! Εσύ αυτή τη στιγμή που μιλάμε πως ξέρεις πως το έχεις επιτύχει αν δεν έχεις internet στο PS3 για παράδειγμα?! Η αδυναμία εμφάνισης του PMS στο PS3 επίσης μπορεί να σημαίνει πως έχεις disable το media server connection στο Network settings του PS3!!