Νεος sm και νεοι συντονιστες

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,294
Νεο Ψυχικο
Θα ηθελα να καλωσορισω τον νεο SM της κατηγοριας Dr Pan K. Οι συστασεις νομιζω ειναι περιτες. Ειμαι σιγουρος οτι θα καταφερει να συνεχισει την πετυχημενη πορεια της κατηγοριας.
Αρωγος στην προσπαθεια του και συντονιστης στο δικαναλο ο Chris 1967. Πραγματικος γνωστης του αντικειμενου. Μαζι βεβαια και ο Στεργιος μας ο γνωστος Guybrush.
Στις παρουσιασεις συστηματων ο αγαπητος Sonus Naturalis.
Στην DIY ο Dim Z συνεχιζει με την βοηθεια του dinos. Μια απο τις πιο ζωντανες κατηγοριες του forum προχωρα ακαθεκτη.
Προσωπικα θεωρω dream team την συνθεση και ευχομαι καλη αρχη σε ολους και σιδηροκεφαλοι.

Last edited:
Καλοτάξιδοι και καλή επιτυχία σε όλους!

Επιτυχία, που όπως θα έχετε καταλάβει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο θα εξωτερικεύσετε την αγάπη μας για τα μηχανάκια και τις κατασκευές, σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, σεμινάρια!

Και καλά κουράγια να ευχηθώ επίσης, γιατί στη κατηγορία μαζευόμαστε οι πιο θερμοκέφαλοι! :grandpa:

Re: Απάντηση: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Καλοτάξιδοι και καλή επιτυχία σε όλους!

Επιτυχία, που όπως θα έχετε καταλάβει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο θα εξωτερικεύσετε την αγάπη μας για τα μηχανάκια και τις κατασκευές, σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, σεμινάρια!

Και καλά κουράγια να ευχηθώ επίσης, γιατί στη κατηγορία μαζευόμαστε οι πιο θερμοκέφαλοι! :grandpa:

Σιγά μη σου κάνουμε και masterclass, που θες και σεμινάρια! :flipout:

Καλό ξεκίνημα στα νέα σου καθήκοντα, γιατρέ και καλώς μας ήρθες, Χρήστο!

Πολλοί απο εμάς Στέργιε δεν γεννηθήκαμε γνώστες... στη πορεία τσιμπάμε απο εδώ και απο εκεί σαν τα σπουργίτια και αμολάμε τις μπόμπες μας στη κατηγορία.

Τα σεμινάρια λείπουν και ίσως να είναι τα πια χρήσιμα...

(δεκτά και τα διπλώματα λολ)

:ernaehrung004:

Οπως αρκετοι απο εσας θα προσεξατε, τις τελευταιες ημερες ειχαμε καποιες αλλαγες στην κατηγορια.

Η ομαδα εμπλουτιστηκε με τον Χρηστο (Chris1967) o οποιος ειναι πραγματικος λατρης της μουσικης αναπαραγωγης και ασχολειτε με τα αναλογικα, τα ψηφιακα και τα ακουστικα.

Στην DIY αναλαμβανει χρεη συντονιστη ο Ντινος, γνωστης του αντικειμενου με ιδιαιτερο παθος για τις μετρησεις στον ηχο.

Ο Μιχαλης (Sonus Naturalis) μετα απο την μεγαλη του συνδρομη στον δικαναλο και εν οψη νεων υποχρεωσεων θα συνεχισει να συντονιζει μονο την κατηγορια των παρουσιασεων ενω σταθερη στις θεσεις τους παραμενουν ο Στεργιος (Guybrush) και ο Τασος (Tmjuju), αμφοτεροι με πολυχρονη εμπειρια.

Επισης συνεχιζει μαζι μας ο ετερος διαχειριστης της DIY, Δημητρης (Dim Z).

Σαν νεος SM της κατηγοριας θα ηθελα να ευχαριστισω την ΓΔ για την θεση που μου εμπιστευτηκε, επλιζωντας να φανω ανταξιος.

Μια ξεχωριστη μνεια για τον Κωστα (Magellan) και τους υπολοιπους διαχειριστες, για την εξαιρετικη δουλεια που εκαναν ολα αυτα τα χρονια αφηνωντας πισω βαρια κληρονομια.

Δυό γιατροί !!!

Αντε φέρτε μας και τον Αδωνι τώρα !

Καλή θητεία ντοτόρια...

3 γιατροι.. Και ο Ντινος ειναι συναδελφος.

Ευχαριστουμε για τις ευχες παιδες

καλη επιτυχια και σιδεροκεφαλοι
Χιλια ευχαριστω για την προσφορα τους στα παιδια που αποχωρησαν

Συνάδελφοι καλή αρχή και ακόμα καλύτερη πορεία εύχομαι :-)

Re: Απάντηση: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Και ο Τάσος Γιατρός? :beatnik2:

Παρεξήγησης

Ντίνος Χρήστος Πανκ είναι Dr

Εγώ απλά συνάδελφος στο moderiliki :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Παρεξήγησης

Ντίνος Χρήστος Πανκ είναι Dr

Εγώ απλά συνάδελφος στο moderiliki :D

είναι αργά καρφώθηκες... :flipout:

ελπίζω να μη ντο κάνετε νοσοκομείο το δικάναλο :help: :nurse:

:flipout:

3 γιατροι.. Και ο Ντινος ειναι συναδελφος.

Ευχαριστουμε για τις ευχες παιδες

Κατ αρχας καλη επιτυχια,

Κατα δευτερον σε παρακαλω πολυ.... Βαλτός εισαι και εσυ?
Αλλο Dinos, αλλο Ntinos.... Ντάϊνος, Ντίνος. Ασε γιατι απο το πρωι γινεται μεγαλη φασαρια :D

Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Ίσως καταφέρω και κάτι από τη μεριά μου.
Η DIY κατηγορία είναι η αγαπημένη μου από ιδρύσεως του AV club. Η διαχείριση της DIY έχει εξυπηρετηθεί από ιδιαίτερα αξιόλογα μέλη και η αίσθησή μου είναι πως η λειτουργία της, μοιάζει κάπως με αυτόν που μαζεύει τα πράματα μετά το βραδινό πάρτι.
Ο ρόλος του διαχειριστή νομίζω πως πρέπει να λειτουργεί περισσότερο σαν μία ευχάριστη υποχρέωση από την οποία όλα τα μέλη θα πρέπει να περάσουν (τουλάχιστον αυτοί που έχουν διάθεση).
Προσωπικά έχω πάρει πάρα πολλά από τις εμπειρίες των άλλων στην κατηγορία του DIY και το ρόλο του διαχειριστή τον νιώθω και λίγο σαν υποχρέωση, παρά τον ασφυκτικό χρόνο που με περιβάλει.
Φυσικά με το καιρό επέρχεται κόπωση από την οποία δεν ξεφεύγει κανείς. Τότε πρέπει να συνδυαστεί με την αναπόφευκτη αλλαγή, αυτή άλλωστε είναι και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ειδικότερα όσο αφορά την τη κατηγορία του DIY πρέπει να επισημάνω μια δραματική έλλειψη, ένα τεράστιο κενό που μπορεί να δυναμιτίσει τα θεμέλια της κατηγορίας.
Είναι απαράδεκτο να έχει περάσει τόσο καιρός χωρίς ένα τσιμπούσι. Δεν υπάρχει ακουστική παραμόρφωση αν δεν παραμορφωθεί (αρμονικά) η κοιλιά από τα μεζεδάκια, δεν υφίσταται θερμικός θόρυβος αν δεν τον νιώσεις στο κρανίο σου, με το οινόπνευμα να στριμώχνεται στα ίδια κύτταρα που θα σχεδιάσουν ένα DAC. Δεν υπάρχει υπολογισμός σωστός στο Salas αν δεν κάνεις βουτιά στην Salata σου.

Άντε να γίνει κάτι έστω μετά το Πάσχα, εκτός και αν θέλετε να αρτυθείτε.
Η πρωτοβουλία μοιραία ανήκει στους Αθηναίους που ξέρουν και τα κατατόπια εκτός αν σας αρέσει μια εκδρομούλα στη Πάτρα ή το Αίγιο. Τότε το αναλαμβάνω εγώ.