An kapoios ton exei dei zwntana as mas pei ypeythina kathws polloi eimaste apo eparxia kai tha ton paroume xwris na ton doume:
Exei provlima fwteinothtas?(antikeimenika se mia diametro px 90'')
Egw tha ton paraggeilw stis 15/12.ws tote opoios thelei na mou pei na paroume prosfora(h kalytera na parei thn prosfora o Sakhs poy exei hdh synallages me to katasthma kai tha ton doun diaforetika)
Egw tha probalw se 120" elpizw na mhn to metaniwsw
An kapoios ton exei dei zwntana as mas pei ypeythina kathws polloi eimaste apo eparxia kai tha ton paroume xwris na ton doume:
Exei provlima fwteinothtas?(antikeimenika se mia diametro px 90'')
Egw tha ton paraggeilw stis 15/12.ws tote opoios thelei na mou pei na paroume prosfora(h kalytera na parei thn prosfora o Sakhs poy exei hdh synallages me to katasthma kai tha ton doun diaforetika)
Egw tha probalw se 120" elpizw na mhn to metaniwsw
Θα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία σχόλια σουΒασίλη, αν όλα πάνε καλά, θα έχω τον 10αρη στημένο στο χώρο μου τη Παρασκευή. Προβάλλω σε 120" οπότε θα στείλω φωτογραφίες και θα σου πω και μια γνώμη μέσα στο ΣΚ.
Βασίλη, αν όλα πάνε καλά, θα έχω τον 10αρη στημένο στο χώρο μου τη Παρασκευή. Προβάλλω σε 120" οπότε θα στείλω φωτογραφίες και θα σου πω και μια γνώμη μέσα στο ΣΚ.
Βασίλη, αν όλα πάνε καλά, θα έχω τον 10αρη στημένο στο χώρο μου τη Παρασκευή. Προβάλλω σε 120" οπότε θα στείλω φωτογραφίες και θα σου πω και μια γνώμη μέσα στο ΣΚ.
pali iphone ?
φιλε vasdar
εκει εχω παει μια φορα οταν ειχε ανοιξει κατι ειχε απ γκμν
τωρα προβολεα δεν ειχα δει
αλλα τωρα τελευταια η αδερφη μου παει εκει συνεχεια.
να ξερεις οτι συνηθως σε τετοια μαγαζια χρησιμοποιουν πατατες προβολεις.
εδω στον θερμαικο στη θεσσαλονικη ειχαν εναν απο τοτε που γεννηθηκε ο παππους μου.δεν ειχε ντιπ για ντιπ φως.
δεν θα επρεπε να σε απασχολει το θεμα φως.
αφου σου ειπα και για τον 60 τι επαιζε απο θεμα φωτος και αυτος ειναι πιο φωτεινος.
ποσες ιντσες θες πανω απο 140"?
:a0210:
elega gia 120''!!! Einai polles?:antlers:
Απο κινηση πως σου φανηκε? Γιατι ο 80αρης χωρις το motion flow ειναι αστα να πανε.τον ειδα τον πολυφημισμενο 10..διπλα στον panasonic των 3000 ειναι κλασεις ανωτερος-απογοητευκα πληρως για οσα ειχα ακουσει για τον panasonic
για τον 10 περιμενα να δω ενα giant killer-δεν το ειδα δυστυχως..ωραια κατασκευη και μονοδρομος για καποιον που ξεκινα να παρει το πρωτο του προβολεα-καποιος που εχει εναν πολυ καλο 720p σχετικα καινουργιο απλα του αλλαζει λαμπα και περιμενει να πεσει στην τιμη του απιστευτου 80 !!! διπλα του ο 10αρης φαινεται σαν να βγηκε απο προιστορικο παραμυθι
και αν ειμαι αδικος ή υπερβολικος και κατηγορηθω οτι συγκρινω ανομοια πραγματα...ναι τα δεχομαι ολα..!!!πρεπει να συγκρινεις ομοια πραγματα και στην ιδια τιμη..αλλα θα πρεπει να μην βλεπεις τα καλυτερα και να κρατας ισσοροπιες..την πατησα ! τωρα ειναι αργααααα
οπως?zilmer put the egg down slowly
δεν χρειαζεται να τον δει καποιος για να τον παρει γιατι απλα ειναι καλητερος απο την πλειοψηφια πιο ακριβων μοντελων.
αυτα
μια χαρα ειναι η κινηση αν μιλας για τον 10-απλα του 80 ειναι αντε γειαΑπο κινηση πως σου φανηκε? Γιατι ο 80αρης χωρις το motion flow ειναι αστα να πανε.
οπως?
μια χαρα ειναι η κινηση αν μιλας για τον 10-απλα του 80 ειναι αντε γεια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.