Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Βασίλη, αν προβάλεις σε 120" ίσως να μην σου κάνει ο συγκεκριμένος προβολέας... ή καλύτερα θα είναι να μπορέσεις να τον δεις από κοντά και να τον ανοίξεις σε τόσες ίντσες, ώστε να δεις και μόνος σου.
-bye-

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

θα σου πω το εξης
0 60 φωτειζε ανετα στο χαμηλο 140" φιλου σε ανοιχτοχρωμο χωρο απο περιπου 4.5 μετρα.αυτος εχει πιο πολυ φως.
βγαλε συμπερασμα .....-bye-
An kapoios ton exei dei zwntana as mas pei ypeythina kathws polloi eimaste apo eparxia kai tha ton paroume xwris na ton doume:

Exei provlima fwteinothtas?(antikeimenika se mia diametro px 90'')

Egw tha ton paraggeilw stis 15/12.ws tote opoios thelei na mou pei na paroume prosfora(h kalytera na parei thn prosfora o Sakhs poy exei hdh synallages me to katasthma kai tha ton doun diaforetika)

Egw tha probalw se 120" elpizw na mhn to metaniwsw

An kapoios ton exei dei zwntana as mas pei ypeythina kathws polloi eimaste apo eparxia kai tha ton paroume xwris na ton doume:

Exei provlima fwteinothtas?(antikeimenika se mia diametro px 90'')

Egw tha ton paraggeilw stis 15/12.ws tote opoios thelei na mou pei na paroume prosfora(h kalytera na parei thn prosfora o Sakhs poy exei hdh synallages me to katasthma kai tha ton doun diaforetika)

Egw tha probalw se 120" elpizw na mhn to metaniwsw

Βασίλη, αν όλα πάνε καλά, θα έχω τον 10αρη στημένο στο χώρο μου τη Παρασκευή. Προβάλλω σε 120" οπότε θα στείλω φωτογραφίες και θα σου πω και μια γνώμη μέσα στο ΣΚ.

Βασίλη, αν όλα πάνε καλά, θα έχω τον 10αρη στημένο στο χώρο μου τη Παρασκευή. Προβάλλω σε 120" οπότε θα στείλω φωτογραφίες και θα σου πω και μια γνώμη μέσα στο ΣΚ.
Θα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία σχόλια σου-bye-

Καλοριζικος Μιχαλη! Αναμενουμε προσκληση για τα καθέκαστα! :D

εχω ακουσει τοσα πολλα για αυτον τον 10 που εχει κινησει την περιεργεια..
παω να τον δω τωρα-ελπιζω να παρασυρθω -bye-

johnny exeis paei sto baccara?

Exei ekei enan probolea pou provalei se polles intses kai mou fainetai polu skoteinos an kai piga brady kai eixe liga phwta.

O 10arhs einai pio fwteinos h oloi oi proboleis etsi einai se polles intses?

Vasdar/tromb/sacplat as kanoume MIA epafh me to magazi na doume ti petyxainoume katarxhn!

pali iphone ?
φιλε vasdar
εκει εχω παει μια φορα οταν ειχε ανοιξει κατι ειχε απ γκμν
τωρα προβολεα δεν ειχα δει
αλλα τωρα τελευταια η αδερφη μου παει εκει συνεχεια.
να ξερεις οτι συνηθως σε τετοια μαγαζια χρησιμοποιουν πατατες προβολεις.
εδω στον θερμαικο στη θεσσαλονικη ειχαν εναν απο τοτε που γεννηθηκε ο παππους μου.δεν ειχε ντιπ για ντιπ φως.
δεν θα επρεπε να σε απασχολει το θεμα φως.
αφου σου ειπα και για τον 60 τι επαιζε απο θεμα φωτος και αυτος ειναι πιο φωτεινος.
ποσες ιντσες θες πανω απο 140"?

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

pali iphone ?
φιλε vasdar
εκει εχω παει μια φορα οταν ειχε ανοιξει κατι ειχε απ γκμν
τωρα προβολεα δεν ειχα δει
αλλα τωρα τελευταια η αδερφη μου παει εκει συνεχεια.
να ξερεις οτι συνηθως σε τετοια μαγαζια χρησιμοποιουν πατατες προβολεις.
εδω στον θερμαικο στη θεσσαλονικη ειχαν εναν απο τοτε που γεννηθηκε ο παππους μου.δεν ειχε ντιπ για ντιπ φως.
δεν θα επρεπε να σε απασχολει το θεμα φως.
αφου σου ειπα και για τον 60 τι επαιζε απο θεμα φωτος και αυτος ειναι πιο φωτεινος.
ποσες ιντσες θες πανω απο 140"?
-bye-:flipout::a0210:
elega gia 120''!!! Einai polles?:antlers:

τον ειδα τον πολυφημισμενο 10..διπλα στον panasonic των 3000 ειναι κλασεις ανωτερος-απογοητευκα πληρως για οσα ειχα ακουσει για τον panasonic
για τον 10 περιμενα να δω ενα giant killer-δεν το ειδα δυστυχως..ωραια κατασκευη και μονοδρομος για καποιον που ξεκινα να παρει το πρωτο του προβολεα-καποιος που εχει εναν πολυ καλο 720p σχετικα καινουργιο απλα του αλλαζει λαμπα και περιμενει να πεσει στην τιμη του απιστευτου 80 !!! διπλα του ο 10αρης φαινεται σαν να βγηκε απο προιστορικο παραμυθι
και αν ειμαι αδικος ή υπερβολικος και κατηγορηθω οτι συγκρινω ανομοια πραγματα...ναι τα δεχομαι ολα..!!!πρεπει να συγκρινεις ομοια πραγματα και στην ιδια τιμη..αλλα θα πρεπει να μην βλεπεις τα καλυτερα και να κρατας ισσοροπιες..την πατησα ! τωρα ειναι αργααααα

zilmer put the egg down slowly
υπαρχουν παρα πολλλοι παραγοντες, συνηθως εκει που το ειδες ακομα και μαγαζι με προβολεις να ειναι το ειχαν στημενο απλα λαθος.
εγω σε τετοια κατασταση ειδα τον w5000 και ειπα τι χοντροπατατα ειναι
οταν ομως τον ειδα σπιτι μου με σωστες συνθηκες
οχι μονο αναθεωρησα αλλα αρχισα να τον συγκριμω με τον 60(ο οποιος ειτε θελετε ειτε οχι ηταν state of the art)
για να φανταστεις ποσο αδικημενος ηταν τοτε μου φανηκε καλητερος ο 600 φιλου .
μιλαμε τρελα πραγματα.
αυτο που λες δεν παιζει...
ο προβολεας ειναι εγγυηση ποιοτητας.
δεν χρειαζεται να τον δει καποιος για να τον παρει γιατι απλα ειναι καλητερος απο την πλειοψηφια πιο ακριβων μοντελων.
αυτα

τον ειδα τον πολυφημισμενο 10..διπλα στον panasonic των 3000 ειναι κλασεις ανωτερος-απογοητευκα πληρως για οσα ειχα ακουσει για τον panasonic
για τον 10 περιμενα να δω ενα giant killer-δεν το ειδα δυστυχως..ωραια κατασκευη και μονοδρομος για καποιον που ξεκινα να παρει το πρωτο του προβολεα-καποιος που εχει εναν πολυ καλο 720p σχετικα καινουργιο απλα του αλλαζει λαμπα και περιμενει να πεσει στην τιμη του απιστευτου 80 !!! διπλα του ο 10αρης φαινεται σαν να βγηκε απο προιστορικο παραμυθι
και αν ειμαι αδικος ή υπερβολικος και κατηγορηθω οτι συγκρινω ανομοια πραγματα...ναι τα δεχομαι ολα..!!!πρεπει να συγκρινεις ομοια πραγματα και στην ιδια τιμη..αλλα θα πρεπει να μην βλεπεις τα καλυτερα και να κρατας ισσοροπιες..την πατησα ! τωρα ειναι αργααααα
Απο κινηση πως σου φανηκε? Γιατι ο 80αρης χωρις το motion flow ειναι αστα να πανε.

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

zilmer put the egg down slowly

δεν χρειαζεται να τον δει καποιος για να τον παρει γιατι απλα ειναι καλητερος απο την πλειοψηφια πιο ακριβων μοντελων.
αυτα
οπως?

Απο κινηση πως σου φανηκε? Γιατι ο 80αρης χωρις το motion flow ειναι αστα να πανε.
μια χαρα ειναι η κινηση αν μιλας για τον 10-απλα του 80 ειναι αντε γεια

αν με το αντε γεια εννοεις οτι ηταν χαλια θελω να συμφωνησω.
εξαλλου οπως εχω πει ειναι λαθος να βλεπεις με interpolation βλεπεις σε λαθος "χρονο" και σου δινει την αισθηση κινησης οπως ειναι οι σκηνες απο αποσπασματα "πως γυριστηκε η ταινια"
εχει αναληθει εκτενεστερα σε προ προ προ προ ηγουμενο τευχος γνωστου περιοδικου-bye-
μια χαρα ειναι η κινηση αν μιλας για τον 10-απλα του 80 ειναι αντε γεια

Για σας και απο εμένα ετοιμαζόμουν να αγοράσω τον προβολέα και διαβαζα για την κίνηση power buy που κάνετε και αν μαζεύει κάποιος συμμετοχές ας βάλει και εμένα μέσα λογικά θα κρατάτε με pm και πιο ακριβή στοιχεια τηλ. κτλ ώστε να ξέρετε τον αληθινό αριθμό ατόμων οπότε όταν είναι pm me...

ΥΓ1.Υπάρχει μια εκτίμηση πότε θα γίνει αυτό?

ΥΓ2. Δεν τον εχω δει να παίζει και πήρα σε όλα τα sony centre οποία μου είπε οτι δεν θα τον βάλουν να παίξει (το ίδιο και πλαίσιο και λοιπα) .Γενικά έχω να παρακολουθήσω και να ασχοληθώ με το είδος 6 χρόνια οπου ΤΟΤΕ μου άρεσαν περισσότερο οι DLP (είχα), πήγα στη εκθεση λοιπόν να δω της καινούργιας τεχνολογίας προβολείς να παίζουν και να αποφασίσω για την τεχνολογία που θα πάρω και ΠΑΠΑΛΑ δεν επαιζε κανείς , η ερώτηση μου είναι (θεωρητικά και κατά την προσωπική σας άποψη πάντα )αν πιστεύεται... οτι ενω μου άρεσαν οι DLP είναι λογικό να πάω στον hw10 η να ψαχτώ στους DLP πάλι (χρήση αυστηρά μόνο ταινιες και αγώνες ποδοσφαίρου).

Ευχαριστω

δεν μπορω να σε συμβουλεψω εντελως διοτι 6 χρονια ειναι ενα τεραστιο χασμα αναμεσα στην τεχνολογια με την οποια ειχες συνηθισει και την τεχνολογια που εχουν τωρα.
ενας dlp τωρα δεν πασχει καθολου σχεδον απο rainbow ενω τοτε ηταν χοντροτατο προβλημα
ενας προβολεας τωρα οποιας τεχνολογιας ειναι τουλαχιστον 1920*1080
επισης ενας προβολεας σημερα εχει πολυ πολυ πιο πολυ φως
λογω dlp θα σε συμβουλευα να παρεις πχ τον benq w5000 ως οτι το μονο καλο εχει την ευκρινεια
αλλα αυτο αποριπτεται μιας και ο 10 εχει ψηφιακη διορθωση συγκλισης των πανελ

πιστευω οτι οτι και να παρεις τωρα και ειδικα τον 10 που σκοτωνει θα μεινεις υπερικανοποιημενος .