Για σας και απο εμένα ετοιμαζόμουν να αγοράσω τον προβολέα και διαβαζα για την κίνηση power buy που κάνετε και αν μαζεύει κάποιος συμμετοχές ας βάλει και εμένα μέσα λογικά θα κρατάτε με pm και πιο ακριβή στοιχεια τηλ. κτλ ώστε να ξέρετε τον αληθινό αριθμό ατόμων οπότε όταν είναι pm me...
ΥΓ1.Υπάρχει μια εκτίμηση πότε θα γίνει αυτό?
ΥΓ2. Δεν τον εχω δει να παίζει και πήρα σε όλα τα sony centre οποία μου είπε οτι δεν θα τον βάλουν να παίξει (το ίδιο και πλαίσιο και λοιπα) .Γενικά έχω να παρακολουθήσω και να ασχοληθώ με το είδος 6 χρόνια οπου ΤΟΤΕ μου άρεσαν περισσότερο οι DLP (είχα), πήγα στη εκθεση λοιπόν να δω της καινούργιας τεχνολογίας προβολείς να παίζουν και να αποφασίσω για την τεχνολογία που θα πάρω και ΠΑΠΑΛΑ δεν επαιζε κανείς , η ερώτηση μου είναι (θεωρητικά και κατά την προσωπική σας άποψη πάντα )αν πιστεύεται... οτι ενω μου άρεσαν οι DLP είναι λογικό να πάω στον hw10 η να ψαχτώ στους DLP πάλι (χρήση αυστηρά μόνο ταινιες και αγώνες ποδοσφαίρου).
Ευχαριστω
Καλησπέρα!
6 χρόνια είναι πάρα πολλά για την αγορά των προβολέων. Ότι και να δεις, θα είναι έτη φωτός από τον DLP που είχες αγοράσει τότε.
Ο Sony 10 είναι τίμιο μηχανάκι, αλλά δεν μπορεί να φωτίσει σωστά πολλές ίντσες. Αν σκέφτεσαι ή έχεις πανί > 100", πήγαινε σε DLP να βρεις την υγειά σου. Ο BenQ 5000 είναι μακράν ο καλύτερος DLP όσο αφορά το value for money αυτή την εποχή.