Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

εγω λεω τι ειδα εγω σε hiend χωρο για βιντεοπροβολεα κυριολεκτικα.
τωρα αν καποιος τον παρει και βλεπει σε χωρο με ασπρους τοιχους ισως να ναι οπως τα λες
λεω τι ειδα εντελως αντικειμενικα δεν με νοιαζει να αποδειξω οτι ο 10 ειναι καλος .....-bye-

Μην μου εκνευριζετε τον sony1989 - θα postαρει αλλα 200 μηνυματα υποστηρικτικα του 10αρη! :ernaehrung004:

Δεν ξέρω για 140" σε LOW, αλλά 120" σε LOW ειναι ΑΝΕΤΟΣ. Τωρα 140" σε HIGH ισως να μην ειναι ανετος, αλλα πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα.

γενικα το μονο - που εγω βρισκω ειναι τα "μποσκα" στο λενσ σιφτ.
οι επιδερμιδες επαιζαν πολυ σωστα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η περιγραφη των χρωματων(ισως να μην το λεω σωστα ,εννοω οτι ολοι σχεδον οι συχρονοι προβολεις δειχνουν πχ ενα προσωπο ολο στο ιδιο χρωμα ενω δεν δειχνουν ορισμενα σημεια πιο κοκκινα εκει που μαζευεται πιο πολυ αιμα,χαρακτηριστικη η φατσα του daniel greg για να το δειτε αυτο)

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

o 10 μπορει να φωτησει και 140" στο χαμηλο ανετα σε σωστο χωρο βεβαια...

Άντε πάλι ...

johny1989 το έχεις τεστάρει αυτό και το έχεις μετρήσει και με όργανα?

edit: Άστο johny1989 μην μου απαντήσεις καθόλου .... βαριέμαι απίστευτα

Last edited:
εδω το projectorcentral μιλαει για πολυ φωτεινο προβολεα.

The HW10 has a 1.6:1 zoom lens which delivers the maximum amount of light at its widest angle setting. When at maximum telephoto (yielding the smallest image at a given distance), the HW10 loses 22% of its lumen output. For example, its 697 video optimized lumens drop to 547 lumens, and its 477 lumens in low lamp mode drop to 372 lumens. This is still brighter than most competing models when using their low lamp modes and the long ends of their zoom lenses.

να ειναι αληθεια?

The HW10 is one of the strongest home theater projectors we've yet seen from Sony, and is a great option for large screen 1080p projection in a light-controlled room. With 697 usable lumens and strong contrast performance, the HW10 can be used with screens up to 150" diagonal and beyond. Sony's HW10 brings together the brightness and contrast performance needed for large screen home theater with good placement flexibility, quiet operation, and natural, vibrant color.

Re: Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

αυτο εγινε πριν περασω ενα 3ωρο μαζι του -bye-
Ήσασταν μόνοι σας;

Περάσατε καλά;

Γιατί δεν φώναξες και κανα 18χρονο τρυφερούλι Αναμορφικό και καμιά Ουκρανή Κοίλη Οθονούλα να κάνετε ‛κατάσταση’;

Μιλάμε για πολλαπλούς οργασμούς ο Τζόνυς :p

ΥΓ Μη μου παρεξηγηθείς, ε; :)

Αυτη αγορασα και εγω εδω και καμια 10αρια μερες, και μπορει να την εχω κρεμασμενη σημερα, με λιγη τυχη...-bye-

Σακη βαλε φωτο να δουμε την οθονη αν θελεις οταν τελειωσεις την εγκατασταση. Σε τι υψος την ρυθμισες απο το πατωμα οταν ειναι ανοιγμενη;

Τι 100 και 130 λέτε εγω που ξεκίνησα για 100-120 ιντσες(εχω και πανί) και θα ρίχνω σε 70 (αλλάξε ο χωρος και πιστεψτε με δεν υπάρχει λύση) τι να πω εχω τωρα ξενερωσει γιατι με τα ιδια χρήματα περίπου πέρνω fullHD 52 ιντσων και χωρις να χαλάνε οι λάμπες.
Τελος πάντων για πείτε μου εφόσον θα προβάλω απο 2,5μετρα(φακός-οθόνη)και θα χρησιμοποιώ 1,22 ζουμ λογικά θα έχω super φωτεινότητα και θα παίζω μόνιμα low κερδιζω τιποτα σε ζωη λάμπας η να τον πουλήσω(ακομα δεν εχω παραλάβει) και να πάρω μια 50αρα tv να τελειώνω;

Για 70 ίντσες; Πούλα τον, δεν έχει κανένα νόημα... Λυπάμαι αλλά αυτό πιστεύω, δεν αξίζουν οι συμβιβασμοί του προβολέα σε σχέση με την τβ αν δεν έχεις ΜΕΓΑΛΗ εικόνα.

70 μπορει να ειναι λίγες για προβολεα αλλα σε σχέση με τις 50 ειναι τεραστια διαφορα....

Re: Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ήσασταν μόνοι σας;

Περάσατε καλά;

Γιατί δεν φώναξες και κανα 18χρονο τρυφερούλι Αναμορφικό και καμιά Ουκρανή Κοίλη Οθονούλα να κάνετε ‛κατάσταση’;

Μιλάμε για πολλαπλούς οργασμούς ο Τζόνυς :p

ΥΓ Μη μου παρεξηγηθείς, ε; :)

:flipout: :flipout: :flipout: :guitarist: :violent-smiley-030: :guitarist: :flipout: :flipout: :flipout:

Ναι αλλά βάλε βάσεις, καλώδια, το αισθητικό μέρος, συντήρηση (αλλαγή λάμπας), πτώση φωτεινότητας, ευκολία κλπ... μάλλον κι εγώ στην 52άρα θα πήγαινα.

παιδια εχετε ριξει πολυ το επιπεδο
καταλαβαινω οτι μερικοι εχετε κομπλεξισμο για διαφορα πραγματα και προλημα σας
δεν εχετε καταλαβει οτι το θεμα ειναι Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10
και οτι γραφουμε μονο γιαυτον
ηθελα να βαλω και φωτο αλλα με αποθαρυνατε γιατι ψαχνετε τροφη,,,,
tegonik δεν εχω τπτ μαζι σου οπως και με κανενα αλλο απλα θα σου πω οτι τα ιδια εκανες και διπλα και εφαγες ρουκετα.
αν μερικοι θελουν να γραψουν για ουκρανες ας γραψουν στο b******a.com
αχ ξεχασα οτι το εκλεισε καποιος με τη βοηθεια της αστυνομιας.
κριμα παντως

παιδια εχετε ριξει πολυ το επιπεδο
καταλαβαινω οτι μερικοι εχετε κομπλεξισμο για διαφορα πραγματα και προλημα σας
δεν εχετε καταλαβει οτι το θεμα ειναι Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10
και οτι γραφουμε μονο γιαυτον
ηθελα να βαλω και φωτο αλλα με αποθαρυνατε γιατι ψαχνετε τροφη,,,,
tegonik δεν εχω τπτ μαζι σου οπως και με κανενα αλλο απλα θα σου πω οτι τα ιδια εκανες και διπλα και εφαγες ρουκετα.
αν μερικοι θελουν να γραψουν για ουκρανες ας γραψουν στο b******a.com
αχ ξεχασα οτι το εκλεισε καποιος με τη βοηθεια της αστυνομιας.
κριμα παντως

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου.........

Tελικα τη θα....θα δουμε αυτον τον προβολεα ποτε?
Τον εχει καποιος?
Θα δουμε παρουσιαση?
Μια εικονα βρε αδερφε!κατι!
44 σελιδες και 439 post.
:huh2:-bye-