ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Μόνο και μόνο απο ότι είδα στις foto στο δικό μου Monitior.Δεν ξέρω πως είχαν ρυθμιστεί οι προβολείς, αλά σε όλα τα σημεία μου άρεσε περισσότερο ο HD1...μαύρο,χρώματα, ευκρίνεια ,contrast.Ιδιαίτερα στην foto με το απόλυτο σκοτάδι και την μορφή στην μέση η διαφορά σε εμένα ήταν τεράστια,αφού στον 60άρη δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα.Σε όλα αυτά συμφωνούσαν και τα μάτια της Αννας με την οποία παίζοντας την ρωτούσα χωρίς να ξέρει ποιόν απο τους δύο βλέπει στις foto.

Κακως κανουμε και το "πολυφιλοσοφουμε" με τα screenshot, αλλα αυτα εχουμε τωρα και με αυτα κουβεντιαζουμε. Οταν ερθει το μηχανακι και καταφερουμε και το δουμε , θα βγαλουμε πιο σωστα συμπερασματα.

Μεχρι τοτε , ριξε μια ματια παλι στις φωτο και παρατηρησε λιγο τα μαλια της Πηνελοπης. Επισης , δες λιγο και το παπιγιον του Μπρους ( :flipout::flipout: πλακα κανω, γεια σου Κωστη :grinning-smiley-043). Λοιπον, δες λιγακι κι εκεινο το διαδρομακι που διαπερνα το γρασιδι στην αλλη φωτο , καπου στο κατω μερος υπαρχουν δυο πετρες. Δες πως φαινονται στη μια και στην αλλη περιπτωση.
Επισης παρατηρησε λιγο παραπανω την αισθηση που σου δινουν οι δυο εικονες, στα κτιρια (δες και τις πολεμιστρες που εχει το ενα απο αυτα στο κατω μερος της φωτο), στα δεντρα αριστερα και στη θαλασσα να δεις που σου φαινονται σωστοτερα / αληθοφανη. Πες το και στην Αννα να τα δει !

Τσιρς !

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

καλα τωρα ειπαμε να λεμε και καμια λαλακια να περνα η ωρα αλλα μη το παρακανουμε και κανουμε συγκριτικο απο φωτογραφιες.....

Εδω LIVE και δεν βγαζουμε αποδεκτα απο ολους αποτελεσματα

Τότε γιατί να βάζουμε φωτογραφίες με εικόνες...ας το καταργήσουμε οριστικά.Θέλεις δεν θέλεις όταν στα μάτια σου έρχονται κάποιες φωτογραφίες απο διαφορετικά μηχανήματα αναπόφευκτα θα δείς (εαν δεις)κάποιες διαφορές.Να μην τις πούμε δηλαδή;εγω δεν είπα ότι και στην πραγματικότητα θα ισχύει το ίδιο, εγω είπα τι βλέπω και καθόλου δεν με νοιάζει εαν κάποιοι με παράσουν γιά λαλάκα!!!

Εγώ θα πω απλά αυτό: Από τα σκρινσοτ είναι άδικο να κρίνουμε, αλλά αν μπορώ να κάνω μια πρώτη εκτίμηση, ο 60 μου φαίνεται πιο ευκρινής, πιο τρισδιάστατος και πιο "οξύς" στα κάτω του 80% μαύρο - 20% φως...

Σαφώς και όταν το μαύρο περάσει το 80% του συνόλου της εικόνας ο ντίλα γράφει καλύτερα, βγάζει μάτι που λέμε....
Το ερώτημα είναι....: θα πρεπε;;;;

Last edited:
Κακως κανουμε και το "πολυφιλοσοφουμε" με τα screenshot, αλλα αυτα εχουμε τωρα και με αυτα κουβεντιαζουμε. Οταν ερθει το μηχανακι και καταφερουμε και το δουμε , θα βγαλουμε πιο σωστα συμπερασματα.

Μεχρι τοτε , ριξε μια ματια παλι στις φωτο και παρατηρησε λιγο τα μαλια της Πηνελοπης. Επισης , δες λιγο και το παπιγιον του Μπρους ( :flipout::flipout: πλακα κανω, γεια σου Κωστη :grinning-smiley-043). Λοιπον, δες λιγακι κι εκεινο το διαδρομακι που διαπερνα το γρασιδι στην αλλη φωτο , καπου στο κατω μερος υπαρχουν δυο πετρες. Δες πως φαινονται στη μια και στην αλλη περιπτωση.
Επισης παρατηρησε λιγο παραπανω την αισθηση που σου δινουν οι δυο εικονες, στα κτιρια (δες και τις πολεμιστρες που εχει το ενα απο αυτα στο κατω μερος της φωτο), στα δεντρα αριστερα και στη θαλασσα να δεις που σου φαινονται σωστοτερα / αληθοφανη. Πες το και στην Αννα να τα δει !

Τσιρς !

Θα τα ξαναπροσέξω Χρήστο.

Εγώ θα πω απλά αυτό: Από τα σκρινσοτ είναι άδικο να κρίνουμε, αλλά αν μπορώ να κάνω μια πρώτη εκτίμηση, ο 60 μου φαίνεται πιο ευκρινής, πιο τρισδιάστατος και πιο "οξύς" στα άνω το 20 μαύρο - 80 φως...

Σαφώς και όταν το μαύρο περάσει το 70% του συνόλου της εικόνας ο ντίλα γράφει καλύτερα, βγάζει μάτι που λέμε....

:flipout::flipout::flipout:

Βρε μπαγασα με εκανες και γελασα !!!

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Εγώ θα πω απλά αυτό: Από τα σκρινσοτ είναι άδικο να κρίνουμε, αλλά αν μπορώ να κάνω μια πρώτη εκτίμηση, ο 60 μου φαίνεται πιο ευκρινής, πιο τρισδιάστατος και πιο "οξύς" στα κάτω του 80% μαύρο - 20% φως...

Σαφώς και όταν το μαύρο περάσει το 80% του συνόλου της εικόνας ο ντίλα γράφει καλύτερα, βγάζει μάτι που λέμε....

Μαζί σου. Η εικόνα του dila μου φαίνεται πιο παραμυθένια... Λίγο out of reality. Και για να προλάβω.... ΝΑΙ τον έχω δει από κοντά.
Πάντα ήμουν λάτρης της εικόνας των Sony (εποχή CRT) σε σχέση με την λαμπερή π.χ. εικόνα των Philips. Είναι καθαρά θέμα γούστου πιστεύω. Και τα 2 μηχανάκια είναι σούπερ. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει ότι είναι πιο κοντά στα γούστα και την τσέπη του!

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Τότε γιατί να βάζουμε φωτογραφίες με εικόνες...ας το καταργήσουμε οριστικά.Θέλεις δεν θέλεις όταν στα μάτια σου έρχονται κάποιες φωτογραφίες απο διαφορετικά μηχανήματα αναπόφευκτα θα δείς (εαν δεις)κάποιες διαφορές.Να μην τις πούμε δηλαδή;εγω δεν είπα ότι και στην πραγματικότητα θα ισχύει το ίδιο, εγω είπα τι βλέπω και καθόλου δεν με νοιάζει εαν κάποιοι με παράσουν γιά λαλάκα!!!

Ολοι λαλακες ειμαστε Γιαννη μην το περνεις προσωπικα. :grinning-smiley-043

Απλα θεωρω οτι κανουμε την τριχα τριχια σε σημεια που δεν βοηθουμε με τοσο αναλυτικες παρατηρησεις οποιον θελει να αρχισει να εχει μια αποψη πιο ολοκληρωμενη τεχνικα :singer:

Αν μου βρείτε κάποιον που να μπορεί να αποδώσει σε screenshots το μαύρο που βγάζει ο κάθε προβολέας εγώ θα στήσω ...θόλο στο Σύνταγμα.

Αν μου βρείτε κάποιον που να μπορεί να αποδώσει σε screenshots το μαύρο που βγάζει ο κάθε προβολέας εγώ θα στήσω ...θόλο στο Σύνταγμα.

Σου λεω απο τωρα για να μην μπανιαριζεσαι τσαμπα, δεν υπαρχει κανεις :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Σου λεω απο τωρα για να μην μπανιαριζεσαι τσαμπα, δεν υπαρχει κανεις :grinning-smiley-043

Εισαι σιγουρος βρε Χρηστο??
Να το ψαξουμε καλα αν ειναι ...

H τιμή του θα κυμανθεί στα 3500 ευρώ.
...κάπου εκεί ήταν η αναμενομένη τιμή αλλά με το ντόρο που γίνεται θα συμφωνήσω με το Χρηστο ότι θα ανέβει… μακάρι να διαψευστώ γιατί τότε υπάρχει θέμα επαναπροσδιορισμού των κατηγοριών ως προς το οικονομικό…βέβαια με την ανακοίνωση της τιμής του Sony στην Αμερική άμεσα αναπροσαρμόστηκε η τιμή του DiLA HD1 στα ιδια επίπεδα λέει κάτι ;)

αμα πεσει ο Ντιλα στα 3500
βλεπω τα βαρια μεταχειρισμενα οπως του Μπαμπη του Ντινου και του Γιαννη :flipout::flipout:

να πεφτουν οσονουπω στα 2000..........:firstprize: