OK, παμε για αλλα.
Το καθαρισε και τον 60αρι.
I just spent a little time with the VW60. It is cleaner then the RS1 and the colors are very nice. The RS1 has better low end black. I do not know how you could go wrong with ether projector. I would not want to be the one deciding which t buy. Tough call.
As far as the Iris they have really tamed the use of it. I mean it is not as aggressive as it was in the Ruby. Regardless what setting I choose with the 60 it is hard to see it working yet it is doing its thing. I do not see the breathing or the crush like I can with the Ruby. With the Ruby I can clamp that puppy right down. Its possible Sony gave the new models less range after the complaints of brightness compression. Convergence was dead on and the pictures was very sharp. I fed it 24 and it worked great. Its now back in the box so I cannot ck out anything further
Νεκτάριε η ίριδα είναι νέας γενιάς. IRIS 2 την ονομάζουν και είναι κάτι που συναντήσαμε και στον 15 (720Ρ).
Ακόμη και του 50άρη η ίριδα λειτουργούσε καλύτερα και λιγότερο επιθετικά.
Αν έχει ένα χιλιάρικο πιο κάτω μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως τα πρώτα reviews αδυνατούν να πάρουν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Υπάρχουν υπέρ και κατά και στους 2.... Αλλά συνολικά είναι και τα 2 σούπερ μηχανήματα. Οπότε η τιμή (για μένα) θα αναδείξει και τον νικητή. Όπως ανάδειξε και τον DILA σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα.
ελα ρε Νεκταριε.....λεφτα εχουμε![]()
Άστα αυτά τα τεχνικά Μανώλη και πες μας πότε θα έρθει και πόσο :BDGBGDB55:
Να περιμένουμε εμείς οι μη έχοντες προβολέα? Τα φώτα σου γιατρέεεεεε![]()
Εγώ θα πρότεινα να περιμένετε.
Από τιμή πάντως εαν θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι θα πρέπει να παίξει κοντά 4.500.
Τώρα εγω, αν πω πως απο ότι βλέπω στις foto, μου φαίνονται καλύτερες και πιό σωστές γενικά οι foto απο τον HD1 ,κινδυνεύω να παρεξηγηθώ;
(The parenthesis it is good very, is)
OK, παμε για αλλα.
Το καθαρισε και τον 60αρι.
Αλήθεια, αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις πως το συμπέρανες;
Ευσεβεις ποθοι του Ντινου
μην τυχον και του μπουνε μαμουνια και αλλαζει προβολεα
![]()
Ευσεβεις ποθοι του Ντινου
μην τυχον και του μπουνε μαμουνια και αλλαζει προβολεα
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.