ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Στο λινκ του Γιωργου, πατηστε δεξια εκει που λεει Find out more about Service Plans.

Πολυ ενδιαφερον το τι παιρνεις με αλλα 320 δολλαρια για 5 χρονια.......

Ρε μπας και τους το φυλαει η σονυ επειδη περσι οπου δειχναν το ντιλα ειχαν κι ενα σονυ διπλα ????:flipout::flipout:

VW60 - JVC HD1 (κατω)

DSC_3368.JPG

VW60(κατω)

DSC_3362.JPG

HD1 (κατω)

DSC_3363.JPG

VW60 (κατω)

DSC_3375.JPG

HD1 (κατω)

DSC_3376.JPG

-----------------------------

HD 1 (κατω)

imgd9bced16zikbzj.jpeg

VW60 (κατω)

imgdb5327a2zik4zj.jpeg

HD1 (κατω)

imgca659217zikczj.jpeg

VW60 (κατω)

img8caf6063zik9zj.jpeg

Last edited by a moderator:
Μου φαινεται τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες οτι ο νεος Sony εχει καλυτερη λεπτομερεια απο τον HD1. Κανω λαθος???

Ας κανουμε λιγο υπομονη κι ας μην το σχολιασουμε απο τις φωτο ...λεω γω τωρα.....

αλλα τις σχολιαζουμε κιολας δεν τρεχει τιποτα :D

Το δικό μου σχόλιο είναι ότι όποιον και να είχα από τους 2 δεν νομίζω να με χάλαγε :grinning-smiley-043

Με λίγα λόγια αν υπάρχουν διαφορές δεν πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα αισθητές υπέρ του ενός ή του άλλου. Οπότε θα έπαιρνα τον φτηνότερο... -bye-

Μήπως ο 60άρης (1η photo) κλιπάρει λίγο το μαύρο; Tί έπαθαν τα μαλιά της Πηνελοπίτσας;
icon10.gif

(Πλάκα κάνω........)

DSC_3362.JPG
DSC_3363.JPG

Πάντως μοιάζει πάρα πολύ καλός.... Ακολούθησαν τη συνταγή της επιτυχίας. Έφτιαξαν ένα (σχεδόν) αντίγραφο του D-ILA....
icon10.gif
icon10.gif

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Μου φαινεται τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες οτι ο νεος Sony εχει καλυτερη λεπτομερεια απο τον HD1. Κανω λαθος???

Δεν μοιαζει να υπαρχει διαφορα στην λεπτομερεια ......αν ομως οι απεικονισεις ειναι ακριβεις φαινεται να διαχειριζεται καλυτερα τα highlights ισως λογω ιριδας την οποια δεν εχει ο HD1.......

ΙΔΩΜΕN :FSGSFGS4:

Last edited:

Στο τελευταιο screenshot φαινεται η διαφορα του native on/off contrast (JVC) και του dynamic on/off (Sony):
Προσεξτε ποσο πιο φωτεινα ειναι τα μή-μαυρα στοιχεια της εικονας (ρουχα, υποτιτλοι) στον JVC εναντι του Sony. Αυτη την διαφορα την ειχαμε δει ζωντανα και με τον 50αρι. Κατα τ'αλλα συμπερασματα ασφαλη απο τα συγκεκριμενα screeshots δεν μπορω να βγαλω..

Παιδια, πραγματικα πολυ ανωτερος ο VW60!!!!!!! :music-smiley-005:

(Μπαμπη, να σου δωσω τη διευθυνση μου να μου στειλεις το "σαπιαπιδι" σου, για να μην στενοχωριεσαι? :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043)

Στο τελευταιο screenshot φαινεται η διαφορα του native on/off contrast (JVC) και του dynamic on/off (Sony):
Προσεξτε ποσο πιο φωτεινα ειναι τα μή-μαυρα στοιχεια της εικονας (ρουχα, υποτιτλοι) στον JVC εναντι του Sony. Αυτη την διαφορα την ειχαμε δει ζωντανα και με τον 50αρι. Κατα τ'αλλα συμπερασματα ασφαλη απο τα συγκεκριμενα screeshots δεν μπορω να βγαλω..

Έτσι όπως βλέπω εγώ τις φωτογραφίες που έβαλε ο nektar μάλλον ανάποδα μου φαίνεται η σειρά των φωτογραφιών.
Κάποιος από τους δυό σας κάνει λάθος....