ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Άμα περιμένετε από μένα τεχνικές εντυπώσεις δέσατε....:grinning-smiley-043

Εκείνο που έχω να πω είναι ότι έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...

Βέβαια δεν έχω δει πολλούς προβολείς στη ζωή μου αλλά μόλις γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας...:grinning-smiley-043

Καλορίζικος Νεκτάριε.
Εύχομαι οι κρύες νύχτες του χειμώνα να είναι γεμάτες όμορφες εικόνες και χρώματα.
Αλήθεια με τι παίζεις; sd ή hd;

Καλοριζικος Νεκταριε!!!!Σιγουρα προκειται για εξαιρετικο προβολεα.:2thumb22sup:
Απο κει και περα ωσπου να μπεις στο τρυπακι της τρελλας του φορουμ εχεις καιρο......;)

Στα γρήγορα...

Τα χρώματα είναι φανταστικά.
Η φωτεινότητα πιστεύω πάρα πολύ καλή. Είμαι γενικά σκοτεινός τύπος οπότε ούτως ή άλλος παίζω σε πολύ σκοτάδι.
Η ευκρίνια σούπερ
Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι τα πρόσωπα. Και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ αληθοφανής η εικόνα που βλέπω.
Τώρα για μαύρα-άσπρα κλπ σίγουρα θα βελτιωθούν μετά το χεράκι που θα βάλει ο Μανώλης. Πάντως βλέπω μαύρο και όχι γκρι!

Σε σχέση με τον benqw9000 που είδα πρόσφατα είναι ανώτερο το μηχανάκι. Δεν το συζητάμε. Πολύ ωραίος και ο benq αλλά με το στόμα ανοιχτό δεν έμεινα σε καμιά στιγμή. Τον ντίλα έχω πολύ καιρό να τον δω οπότε από μνήμης δεν μπορώ να πω τίποτα! Πάντως κάτι ανάλογο είχα νιώσει...:antlers:

Περισσότερο σύντομα και πιο αναλυτικά. Και όχι από μένα... Δεν μπορώ να πω περισσότερα, λυπάμαι :ernaehrung004:

Stay tuned to avclub :antlers:

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας! Και στα δικά σας η μή έχοντας. Αξίζει πραγματικά να επενδύσει κανείς σε προβολέα αρκεί βέβαια να έχει ψώνιο με τις ταινίες όπως εγώ.

Υ.Γ. Τα ορθογραφικά συγχωρούνται λόγο ενθουσιασμού φαντάζομαι...:fahne90:

Ώ λα λα.... Ήρθε το μωρό; :award:
Νέκ, απόψε να κοιμηθείτε αγκαλιά... Θέλει φροντίδα και στοργή το εργαλείο. Άντε, προβλέπω να περάσεις έναν υπέροχο Χειμώνα...
Καλορίζικος... :music-smiley-005:

Θενκς Μπάμπη. Σε λίγο θα δω και την τσοντούλα (ωχ. πάλι μίλησα - παίξτε τον γαύρο διπλό:flipout:) και το βράδυ στοργή και αγάπη. Όπως είπες -bye-

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

καλοριζικος μικρε.

ελπιζω να τον κρεμασεις και να μην το βαλεις εκει πουχες και τον αλλο.....

Ναι ρε. Αφού θα σε φωνάξω να βοηθήσεις κιόλας :drummer:

Ευχαριστώ! Και στα δικά σου. -bye-