ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Ναι το έχω ψάξει και στο skroutz. Αλλά τί να το κάνεις, να το αγοράσω απο οποιοδήποτε online κατάστημα; Οι άνθρωποι αυτοί, και είναι απόλυτα φυσιολογικό, έμποροι είναι και πολύ δύσκολο να έχουν ιδέα απο Home Cinema. Εγώ θέλω κάποιον ειδικό, να μιλήσουμε για τα αξεσουάρ του προβολέα, τί χρειάζομαι για το χώρο μου κτλ.
Συμφωνώ για την τιμή σε σχέση με τις ΗΠΑ. Πού να δείς τί γίνεται στο θέμα PS3. Είπα σε έναν ξάδερφό μου πόσο έχουν εδώ και έπαθε καρδιακό. Σκέφτηκε (στην πλάκα) να φέρει καμιά 10αριά να τα πουλήσει να βγάλει λεφτά.

Edit: Το αμερικάνικο ebay το έχει 3.490$. Σαν να λέμε 2.362 .. θα μεταναστεύσω :p

Last edited:
Ναι το έχω ψάξει και στο skroutz. Αλλά τί να το κάνεις, να το αγοράσω απο οποιοδήποτε online κατάστημα; Οι άνθρωποι αυτοί, και είναι απόλυτα φυσιολογικό, έμποροι είναι και πολύ δύσκολο να έχουν ιδέα απο Home Cinema. Εγώ θέλω κάποιον ειδικό, να μιλήσουμε για τα αξεσουάρ του προβολέα, τί χρειάζομαι για το χώρο μου κτλ.
Συμφωνώ για την τιμή σε σχέση με τις ΗΠΑ. Πού να δείς τί γίνεται στο θέμα PS3. Είπα σε έναν ξάδερφό μου πόσο έχουν εδώ και έπαθε καρδιακό. Σκέφτηκε (στην πλάκα) να φέρει καμιά 10αριά να τα πουλήσει να βγάλει λεφτά.

Edit: Το αμερικάνικο ebay το έχει 3.490$. Σαν να λέμε 2.362 .. θα μεταναστεύσω :p

Και να σκεφτεις οτι ΟΛΟΙ οι μισθοι την Αμερικη ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διπλάσιοι απο τους δικους μας....

Αντε βγάλε συμπέρασμα...:ernaehrung004:

Κύριοι μία ερώτηση, στα χρήματα που έχει αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος προβολέας (3900 ευρώ),όσον αφορά την απόδοσή του πώς θα τον χαρακτηρίζατε? Είμαι σε σκέψεις μήπως και έκανα την αγορά.. Δεν με καίει τόσο το θέμα του μαύρου,προτιμώ αυτό που θα βλέπω να είναι ευκρινές και <<κοφτερό>>.Αυστηρώς σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση? Συγνώμη που έγραψα την απορία μου σε αυτό το thread,δεν ήθελα να ανοίξω νέο.

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Κύριοι μία ερώτηση, στα χρήματα που έχει αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος προβολέας (3900 ευρώ),όσον αφορά την απόδοσή του πώς θα τον χαρακτηρίζατε? Είμαι σε σκέψεις μήπως και έκανα την αγορά.. Δεν με καίει τόσο το θέμα του μαύρου,προτιμώ αυτό που θα βλέπω να είναι ευκρινές και <<κοφτερό>>.Αυστηρώς σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση? Συγνώμη που έγραψα την απορία μου σε αυτό το thread,δεν ήθελα να ανοίξω νέο.

Πάρε DLP.... Γι' αυτά που ζητάς Infocus 82 ή BenQ 5000.

Συμφωνω κι εγω με τον Μπαμπη.Αλλα θαλεγα οτι ο Ινφοκους ειναι μαλλον η επιλογη σου σε αυτα τα λεφτα.

αν ο χωρος σου ειναι δυσκολος τοτε ξεχνας τους DLP,αλλα καλυτερα ειναι να απευθυνθεις σε καποιον εδω μεσα που εχει εναν απ'αυτους,ο Σονυ ειναι παρα πολυ καλος αλλα δεν φημιζεται για το "ξυραφι" που περιγραφεις........

Καλησπέρα,

Έχει βγάλει μια προσφορά το eshop στον VW60

Αρχική 3299 με ΦΠΑ
Προσφορά 2599 με ΦΠΑ

Σε αυτή την τιμή αξίζει ο κόπος και πως συγκρίνεται πλέον με τον IN82.

Ευχαριστώ

αν βαριεσαι τοσο πολυ να κουνησεις τους καρπους σου για να κανεις εναλλαγη απο 2.40/1 ζοομ σε 16/9 και αυτο φυσικα αν εχεις 2.40/1 οθονη.
ε?
σε ποιοτητα εικονας ο 10 ειναι καλητερος του 40 και ο 40 καλητερος του 60.'
αρα...........
αλλα οπως ειπα αν θες motorized lens και focus αξιζει.:flipout:

Αν δεν κάνω λάθος, ο VW60 συγκρίνεται με τον Infocus IN83 κι όχι τον IN82. Επομένως πρέπει να θεωρείται σαφώς καλύτερος από τον ΙΝ82.

Πάντως σε τιμή κοντά στα 2500, πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή τη στιγμή...

ρε παιδια θα με τρελανετε.
αφου ο 10 ειναι καλητερος του 40 και ο 40 καλητερος του 60
γιατι καποιος να παρει τον 60 και οχι τον 10?
εκτος αν βαριεται τοσο τοσο ΤΟΣΟ πολυ
.
το λεει και το μελος "MANΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ"(οτι δηλαδη ο 10 ειναι καλητερος του 40) στο περιοδικο που γραφει το τευχος αυγουστου

εγω παντως τον ειδα και ξενερωσα.καλο μηχανακι αψογο μαυρο, κινηση,ευκολια του lens shift,αλλα το μηχανημα δεν εχει φως....σε αμεση συγκριση με τον infocus x10,η φωτεινοτητα ηταν αλλου.

οπως επισης και τα λευκα του x10 λογω dlp τεχνολογιας.στον 10 τα ασπρα πουκαμισα ηταν σαν λερωμενα ενω στον χ10 ηταν καταλευκα.αυτο μαζι με την μεγαλη φωτεινοτητα υπερειχε αρκετα απο τον 10. αυτη η ζωντανια που εχει ειναι αλλο πραγμα.

εχανε ομως στα υπολοιπα αλλα αυτο ειναι γουστα.jonny σε βλεπω πολυ πωρομενο με τον 10αρη.δεν ξερω αν θα σου αρεσει τοσο οσο φανταζεσαι!

ενοειται.επαιξα αρκετα με ιριδια και auto και manual contrast,bright,color,sharp.πιστευω με την ιριδα στο auto ειναι καλυτερα απο αποψη φωτεινοτητας.θα τον δω και παλι μεσα στην εβδομαδα.