ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

αν βαριεσαι τοσο πολυ να κουνησεις τους καρπους σου για να κανεις εναλλαγη απο 2.40/1 ζοομ σε 16/9 και αυτο φυσικα αν εχεις 2.40/1 οθονη.
ε?
σε ποιοτητα εικονας ο 10 ειναι καλητερος του 40 και ο 40 καλητερος του 60.'
αρα...........
αλλα οπως ειπα αν θες motorized lens και focus αξιζει.:flipout:

Καλά τον 10 ακόμα δεν τον είδαμε τον βγάλαμε καλύτερο του 40??? (Χμμμμμμ ...πολύ marketing έπεσε μου φαίνεται!)
Και από πότε ο 40 έγινε καλύτερος του 60??? Δεν θυμάμαι να ισχύει κάτι τέτοιο!!!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Αν δεν κάνω λάθος, ο VW60 συγκρίνεται με τον Infocus IN83 κι όχι τον IN82. Επομένως πρέπει να θεωρείται σαφώς καλύτερος από τον ΙΝ82.

Πάντως σε τιμή κοντά στα 2500, πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή τη στιγμή...

Εγώ πάντως που είχα δει σε συγκριτικό τον VW60 με τον ΙΝ82, ο σόνυ έχανε κατά κράτος. -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

φιλε δεν ειναι μαρκετινγκ ισχυει και ειναι λογικο. επιδη ειναι φτηνος ο 10 δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλος απλος επεσε το κοστος παραγωγης που και αυτο ειναι λογικο με την παροδο του χρονου το ιδιο συνεβει και στον 40 -bye-.
Καλά τον 10 ακόμα δεν τον είδαμε τον βγάλαμε καλύτερο του 40??? (Χμμμμμμ ...πολύ marketing έπεσε μου φαίνεται!)
Και από πότε ο 40 έγινε καλύτερος του 60??? Δεν θυμάμαι να ισχύει κάτι τέτοιο!!!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

φιλε δεν ειναι μαρκετινγκ 1).ισχυει και ειναι λογικο. 2).επιδη ειναι φτηνος ο 10 δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλος απλος επεσε το κοστος παραγωγης που και αυτο ειναι λογικο με την παροδο του χρονου το ιδιο συνεβει και στον 40 -bye-.

Φίλε johny1989:
1). Λόγω ειδικότητας, αποδείξεις του τύπου "ισχυει και ειναι λογικο", δεν τις δέχομαι. Να βάλουμε κάτω τα μηχανάκια σε συγκριτικό, να τα ξεψαχνίσουμε και να το αποδείξουμε, τότε μάλιστα, δεκτόν!!!
2). Ποτέ δεν είπα ότι επειδή είναι φτηνός δεν είναι καλός! Το αντίθετο μάλιστα. Βεβαίως θα φροντίσω να τον δώ πρώτα και μετά θα αποφανθώ για το πόσο καλός είναι σε σχέση με το κόστος του (μήν τρελλαθούμε κιόλας και του ζητάμε να είναι καλύτερος και από μηχανήματα πολλαπλάσιας αξίας!!!) -bye-

Φιλικά
Γιώργος.
Υ.Γ. Τα αγαπημένα μου Γιάννενα τι κάνουν???

καλα ειναι τα γιαννενα.
ο 10 ειναι ο καλυτερος:eviltongue::eviltongue::eviltongue:

:grinning-smiley-043-bye-

Βρε Johny,ελεος! Οι προβολεις δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες!
Δεν μπορεις να συγκρινεις δυο προβολεις απο μνημης ουτε εξ ατοπου απαγωγης!
Μονο αν τους βαλεις διπλα-διπλα, σε ιδανικες συνθηκες (πληρης συσκοτηση, ιδιο πανι, splitter, ρυθμισμενοι , ιδια πηγη, test patterns Κλπ) μπορεις να βγαλεις σχετικα ασφαλη συμπερασματα... Τουλαχιστον οταν κανουμε εδω μεσα συγκριτικα, ετσι τα κανουμε..Ετσι ειδες τους προβολεις λοιπον; Ειμαι σιγουρος πως οχι...

σκηνη 14 με το κασινο ετσι τους αξιολογω
δεν ειμαι reviewer για να χρησιμοποιω πατερν(αν και εχω) ετσι ωστε να φαινεται και η παραμικρη λεπτομερεια στη διαφορα.
οταν ομως υπαρχει μεγαλη διαφορα φαινεται οπως και να τους δεις

σκηνη 14 με το κασινο ετσι τους αξιολογω
δεν ειμαι reviewer για να χρησιμοποιω πατερν(αν και εχω) ετσι ωστε να φαινεται και η παραμικρη λεπτομερεια στη διαφορα.
οταν ομως υπαρχει μεγαλη διαφορα φαινεται οπως και να τους δεις

Δεν σε ρωτησα αν τους βλεπεις με βαση μια σκηνη (που δεν αρκει βεβαια..).
Σε ρωτησα αν τους εχεις δει καν διπλα-διπλα εστω εχοντας ρυθμισει σωστα το brightness/contrast...

Υγ. και στην σκηνη που λες, αν σου πειραξω ενα κλικ το gamma του προβολεα σου, θα αλλαξει τελειως η εικονα, οποτε τι ψαχνεις τωρα..

σιγουρα φιλε και μαλλον θα πεσει συγκριση με 80 σε ιδιο χωρο με hdmi matrix που πηρα απο bay-bye-

σιγουρα φιλε και μαλλον θα πεσει συγκριση με 80 σε ιδιο χωρο με hdmi matrix που πηρα απο bay-bye-

Μην το τολμήσεις, μην το τολμήσεις, μην το τολμήσεις!!! :grandpa:
Θα εκπλαγείς (πάρα μα πάρα πολύ) δυσάρεστα, και θα ...μετανοιώσεις...

Εντελώς φιλικά
Γιώργος.

θα τον παρει φιλος τον 80 και μετα θα παμε σε αλλο φιλο με smx pro curve 140" +
δεν γινεται να μην συγκρινουμε

θα τον παρει φιλος τον 80 και μετα θα παμε σε αλλο φιλο με smx pro curve 140" +
δεν γινεται να μην συγκρινουμε

Έχει να πέσει κλάμμα....
Έχεις ακουστά την πανωλεθρία του ...Δράμαλη???

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Εγώ πάντως που είχα δει σε συγκριτικό τον VW60 με τον ΙΝ82, ο σόνυ έχανε κατά κράτος. -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιώργο, δεν έχω δει ποτέ τον IN82 από κοντά. Για να το λες εσύ, που τους είδες, εννοείται ότι ξέρεις και είδες κάτι παραπάνω :a0210:
Απλά τυχαίνει σε κάποια sites, όπως το projectorreviews, να συγκρίνουν τον VW60 με τον IN83, HD1,...

Καλημέρα -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Γιώργο, δεν έχω δει ποτέ τον IN82 από κοντά. Για να το λες εσύ, που τους είδες, εννοείται ότι ξέρεις και είδες κάτι παραπάνω :a0210:
Απλά τυχαίνει σε κάποια sites, όπως το projectorreviews, να συγκρίνουν τον VW60 με τον IN83, HD1,...

Καλημέρα -bye-

Πάνο καλημέρα.
Απλά είχαν κυκλοφορήσει περίπου μαζί τότε και γι' αυτό είχα παρακολουθήσει συγκριτικό ανάμεσα τους. Ο IN82 τότε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, και ακόμα τον θυμάμαι σαν ένα από τα καλύτερα μηχανήματα που έχω δεί! Πραγματικά τυχεροί οι ιδιοκτήτες του -bye-.

Φιλικά
Γιώργος.

Γεια σας παιδια. Πηρα πριν 1 μηνα ενα VPL-VW60 για το σπιτι μου κι εγω. Στο σαλονι εχω μια τηλεοραση fullHD της philips αρκετα νεο και καλο μοντελο αλλα δε θυμαμαι ονομα. Αυτο που με ενοχλει στον προβολεα λοιπον ειναι οτι οταν η καμερα κανει γρηγορες κινησεις (το λεγομενο panning) η εικονα τρεμοπαιζει. (σαν να γινεται η κινηση διακεκομμενα) Οταν βαλω ομως στην τηλεοραση το ιδιο δισκακι η κινηση ειναι πολυ smoooth. Εχω δοκιμασει με το ιδιο dvd player και στην τηλεοραση και στον προβολεα. η συνδεση ειναι hdmi αλλα και στο composite τα ιδια κανει ο προβολεας..

τι συμβαινει?