Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

όχι καλέ δεν αγχώνομαι.....όλοι οι δέκτες...ακόμα και οι ιδιοκτησιακοί έχουν diseqc!! για δες και το diseqc της νοβα που κολλάει αν έχεις 2ο δορυφόρο......και έλα να μου πεις!!!

Δεν είναι όλοι το ίδιο φιλαράκι.....το εχω δει να παίζει μια χαρά

Όποτε λέμε ότι η Nova είναι ακριβή κλπ τη συγκρίνουμε με τα πακέτα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και λέμε...α, ΟΚ είναι...τώρα λέμε ότι τα Ρουμανικά, Βουλγαρικά, Αλβανικά πακέτα είναι φτηνα και λέμε ότι οι μισθοί εκεί είναι χαμηλοί....

Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει, έχει (ούτε καν) το περιεχόμενο των μικρών, στις τιμές των μεγάλων!
έτσι μπραβο. αλλά τι να πεις όταν μου λέει ότι αλλο η ρουμανία. δηλαδή θεωρεί ότι εδώ είμαστε καλύτερα?? ειδικά τωρα. το ότι εγω κι εσύ έχουμε να φάμε και να περάσουμε απο αρκετά καλά μέχρι πολύ καλά δεν σημαίνει πως όλοι είναι καλά!!! και ειδικά τώρα τα ίδια και χειρότερα σκατά απο τη ρουμανία είμαστε.
του συνιστω χωρίς δείγμα ειρωνείας να ανοίξει και καμια εφημερίδα(όχι μονο tv) και όχι μόνο οικονομικες εφημερίδες που δείχνουν μόνο δεικτες και φανταστικά πράματα που δεν ανταποκρίνονται στο πως την "παλεύει" ένας λαός!!! και αν έχει καποιος γνωστό απο ρουμανία ας μας πει. εγώ έχω δικό μου που σπουδάζει εκει.

Δεν είναι όλοι το ίδιο φιλαράκι.....το εχω δει να παίζει μια χαρά
ρε συ τοχεις δει να παιζει μια χαρα και συμφωνω.
διαφωνω ως προς το αν θα παίζει μια χαρα με την παραγγελία μοντέλου και firmware που θα κάνει ο πΟΤΕ!!

Δηλαδή τα 15 ευρώ συγκρίνονται με τα 63 του nova;Κάτω από τα 15 ευρώ πια θα ήταν παράλογο...

Για τα 63 της Nova λέω εγώ ότι είναι πολλά....τον ΟΤΕ θα τον "στολίσουμε" αφού ξεκινήσει!

Γενικώς πάντως θεωρώ ότι κάθε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού πρέπει να γίνεται με βάση το βιοτικό επίπεδο της κάθε χώρας και τους μισθούς που "κυκλοφορούν" σε συνάρτηση με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Δε μπορεί να θεωρούμαστε συγκρίσιμοι μόνο με τους προς τα πάνω και όχι με τους (θεωρητικά) κάτω!

Δηλαδή τα 15 ευρώ συγκρίνονται με τα 63 του nova;Κάτω από τα 15 ευρώ πια θα ήταν παράλογο...
ωπα εσύ τι συγκρίνεις τώρα?
αν δεχτω οτι λες 15 με βάση τις φήμες από εδω μέσα ΟΚ.
ΑΛΛΑ: ετσι όπως δημοσιεύτηκε εδω μέσα ο ΟΤΕ θαχει και τα adult channels αν κατάλαβα καλα αλλά μισά πράματα από αθλητικά (εξαιρώ το κορυφαίο espn), χωρις mega,ant1,star,alpha προς το παρον, και μόνο το universal απο ταινίες σειρές(για αυτά πας στο πιο ακριβό και με σύνδεση connxtv) μελλοντικά βέβαια θαχει τα πολύ καλά AXN και fox crime λενε...

ενώ η νοβα με 60 υστερει στα adult channels σε ντοκιμαντερ και HD (πόσο μάλλον όταν του ποτε είναι DVB-S2 στα 8PSK!!) και στα μελλοντικα κανάλια που δεν βάζει.....έχει όμως τον πιο δυνατό λόγο που βάζουν η περισσότεροι συνδρομή νοβα...το ελληνικό πρωτάθλημα και κακά τα ψέματα το ελληνικό κύπελλο έχει επισκιαστεί από άλλα ξένα αξιόλογα πρωταθλήματα και κύπελα και δεν έχει την παλιά του αίγλη και ενδιαφέρον

άποψη μου....μία η άλλη είναι....εξαρτάται τι θέλει κανείς
οι τιμές δεν είναι απλά ποσά αλλά πρέπει να πηγαίνουν πάντα σύμφωνα και με το περιεχόμενο και όχι μόνο από την ποιότητα που πολύ ζήτημα έχει γίνει τελευταία λόγω HD εικόνας και DOLBY SURROUND ήχου....και πάνω απόλα λόγω MARKETING (μη πω εδώ και το άσχετο: ert digital dvb mpeg-2 αλλά digea dvb mpeg-4 ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να σπρώξουν και άλλες τηλεοράσεις!!)

Για τα 63 της Nova λέω εγώ ότι είναι πολλά....τον ΟΤΕ θα τον "στολίσουμε" αφού ξεκινήσει!

Γενικώς πάντως θεωρώ ότι κάθε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού πρέπει να γίνεται με βάση το βιοτικό επίπεδο της κάθε χώρας και τους μισθούς που "κυκλοφορούν" σε συνάρτηση με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Δε μπορεί να θεωρούμαστε συγκρίσιμοι μόνο με τους προς τα πάνω και όχι με τους (θεωρητικά) κάτω!
+1

Φίλε JOHNMORE, θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά, να είσαι πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου και στη διατύπωσή σου. Το εν λόγω ποστ διεγράφη. Επίσης, ως αρχή έχουμε, όταν είμαστε εκνευρισμένοι να αποφεύγουμε να ποστάρουμε ώστε να μην δημιουργούνται αθέλητες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Καλή συνέχεια.

τουλάχιστον κάποιοι έχουν και λένε την άποψη τους (τεκμηριωμένα) και χωρίς να ναι ΦΕΡΕΦΩΝΑ κάποιων.......ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!

να προσεχετε τα ROBOTακια συμπολίτες!

ρε συ τοχεις δει να παιζει μια χαρα και συμφωνω.
διαφωνω ως προς το αν θα παίζει μια χαρα με την παραγγελία μοντέλου και firmware που θα κάνει ο πΟΤΕ!!

Σου λέω ότι έχω δει το μοντέλο του ΟΤΕ να παίζει μια χαρά....

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

τουλάχιστον κάποιοι έχουν και λένε την άποψη τους (τεκμηριωμένα) και χωρίς να ναι ΦΕΡΕΦΩΝΑ κάποιων.......ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!

να προσεχετε τα ROBOTακια συμπολίτες!

Μάλιστα.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν πολυκαταλαβαίνεις......κανείς δεν είναι φερέφωνο κανενός. Αν εξακολουθείς να είσαι εκνευρισμένος, μείνε μακρυά από το πληκτρολόγιο μέχρι να ηρεμήσεις. Δεν θα επανέλθω....

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Φίλε JOHNMORE, θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά, να είσαι πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου και στη διατύπωσή σου. Το εν λόγω ποστ διεγράφη. Επίσης, ως αρχή έχουμε, όταν είμαστε εκνευρισμένοι να αποφεύγουμε να ποστάρουμε ώστε να μην δημιουργούνται αθέλητες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Καλή συνέχεια.
Βέβαια σε αυτην την χώρα που πρωτάρχισε την Δημοκρατία το να λες πλέον την άποψη σου διαγράφεται αν ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ σε κάποιους!!! ενώ παντού υπάρχει σαπίλα, κλεψιά, βρισιές, τσόντες, τζόγος κλπ σε όλο το διαδίκτυο και τα νήματα.......ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΟΥ σε πείραξαν! ενώ δεν έβρισα κανέναν!
απλά με την ευθύνη των λεγομένων μου σας λέω πως θα πρεπε να ξέρετε πως Ο,ΤΙ γράφει ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ!!! όσοι πρόλαβαν κι ενδιαφέρονταν και είναι open-minded διάβασαν κι έχουν καταλάβει τι προσπαθείτε να "περάσετε"
να ξέρετε όμως ότι το διαδίκτυο είναι εφεύρημα φιλελεύθερων και "ανήσυχων" ανθρώπων και δυστυχώς δεν σας τιμά αυτό που επιβάλλετε!

λυπάμαι

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Μάλιστα.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν πολυκαταλαβαίνεις......κανείς δεν είναι φερέφωνο κανενός. Αν εξακολουθείς να είσαι εκνευρισμένος, μείνε μακρυά από το πληκτρολόγιο μέχρι να ηρεμήσεις. Δεν θα επανέλθω....
όσοι θέλουν εδω μέσα καταλαβαίνουν. θες να τους πείσεις για το αντίθετο φίλε.
σου φαίνομαι για εκνευρισμένος?
θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς την φράση μου "εκνευρίστηκα" για να πιαστείς από κάπου και βρες άλλα καλύτερα επιχειρήματα
οι χαρακτηρισμοί δεν ήταν υβριστικοί!
και τέλος όπως χαρακτηρίζω εγώ, έτσι και δέχομαι να με χαρακτηρίζουν.......δεν με ενοχλεί
τώρα αν είστε τοσο υπερευαίσθητοι τι να πω? εγώ δέχομαι τους χαρακτηρισμούς όταν δεν είναι υβριστικοί.-

χαιρετω

Last edited:
Φίλε μου JOHNMORE,

δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανες εσύ ή πως το εννοείς εσύ ή αν δεν θεωρείς επιθετικούς τους χαρακτηρισμούς σου εσύ......

Η συζήτηση τελείωσε. Αν θέλεις να συνεχίζεις να γράφεις τη γνώμη σου ευπρεπώς, έχει καλώς. Ψευτοflames, όμως, και δημοκρατικές επικλήσεις θυματοποίησης δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Φίλε μου JOHNMORE,

δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανες εσύ ή πως το εννοείς εσύ ή αν δεν θεωρείς επιθετικούς τους χαρακτηρισμούς σου εσύ......

Η συζήτηση τελείωσε. Αν θέλεις να συνεχίζεις να γράφεις τη γνώμη σου ευπρεπώς, έχει καλώς. Ψευτοflames, όμως, και δημοκρατικές επικλήσεις θυματοποίησης δεν λαμβάνονται υπόψιν.
χαιρέτησα

ειδα κι εγω 4 νεες σελιδες. και ειπα κατι θα εγινε... και καθομαι και διαβαζω τα spam του JOHNMORE...ρωτησε τον φιλε αλλη μια φορα αν δουλευει το diseqc.θα σου απαντησει. μετα ξαναρωτα τον αν δουλευει για 4 lnb.θα σου απαντησει. ξαναρωτα ομως!μην σταματας! το ενα στις 13.το αλλο στισ 19.το αλλο στις 19.το αλλο στις 28. θα δουλευει το diseqc?

φιλικα.

ΥΓ. 45 ποστς. 0,12 την μερα. 12 σημερα. τα 35 σε αυτο το θεμα.
ρε τι κανει ο ΟΤΕ

καληνυχτα

ρε παιδια στην γειτονα χωρα αλβανια ειναι τοσο μακακες οι παροχοι που εχουν και οι δυο κωδικοποιηση conax και συνδρομες παμφθηνες σε σχεση με τα δικα μας χαλια.ασε που και οι δυο πουλανε τρελλα στην χωρα μας.εχουν τα παντα και ταινιες να βαριεσαι να βλεπεις και ντοκυμαντερ και αθλητικα ειναι πληρεστατοι και ερωτικα καναλια.επιτελους θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ και λεμε τωρα οτι εχουμε διαφορετικα συστυματα κωδικοποιησης ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.οι εταιριες κανουν καλα την δουλεια τους το κρατος τι κανει ?οι ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.:slapface:

Πάντως ότι μπήκαν τόσοι νέοι χρήστες από την είσοδο της Νοβα στο HD και του ΟΤΕ στα δορυφορικά δείχνει ότι κάποιοι διαβάζουν το φόρουμ. Και μπορεί να μη φαινόμαστε τόσοι πολλοί αλλά μπορούμε και επηρεάζουμε κόσμο. Από τότε που μπήκα στο φόρουμ και στα δορυφορικά (με τη βοήθεια φίλων εδώ μέσα) έχω βάλει και άλλους 4 φίλους να ασχοληθούν με το άθλημα.Μπράβο στο avclub!!!

Τελικα diseqc θα υποστηρίζει ? :Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Να ρωτησω; με μια πληρη συνδρομη του ΟΤΕ περι τα 40 (με επιγεια+ μερικους αγωνες Α´εθνικης) θα ειμαστε ευχαριστημενοι;

Περι NDS τι...ξερουμε;