όχι καλέ δεν αγχώνομαι.....όλοι οι δέκτες...ακόμα και οι ιδιοκτησιακοί έχουν diseqc!! για δες και το diseqc της νοβα που κολλάει αν έχεις 2ο δορυφόρο......και έλα να μου πεις!!!
Δεν είναι όλοι το ίδιο φιλαράκι.....το εχω δει να παίζει μια χαρά
όχι καλέ δεν αγχώνομαι.....όλοι οι δέκτες...ακόμα και οι ιδιοκτησιακοί έχουν diseqc!! για δες και το diseqc της νοβα που κολλάει αν έχεις 2ο δορυφόρο......και έλα να μου πεις!!!
έτσι μπραβο. αλλά τι να πεις όταν μου λέει ότι αλλο η ρουμανία. δηλαδή θεωρεί ότι εδώ είμαστε καλύτερα?? ειδικά τωρα. το ότι εγω κι εσύ έχουμε να φάμε και να περάσουμε απο αρκετά καλά μέχρι πολύ καλά δεν σημαίνει πως όλοι είναι καλά!!! και ειδικά τώρα τα ίδια και χειρότερα σκατά απο τη ρουμανία είμαστε.Όποτε λέμε ότι η Nova είναι ακριβή κλπ τη συγκρίνουμε με τα πακέτα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και λέμε...α, ΟΚ είναι...τώρα λέμε ότι τα Ρουμανικά, Βουλγαρικά, Αλβανικά πακέτα είναι φτηνα και λέμε ότι οι μισθοί εκεί είναι χαμηλοί....
Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει, έχει (ούτε καν) το περιεχόμενο των μικρών, στις τιμές των μεγάλων!
ρε συ τοχεις δει να παιζει μια χαρα και συμφωνω.Δεν είναι όλοι το ίδιο φιλαράκι.....το εχω δει να παίζει μια χαρά
Δηλαδή τα 15 ευρώ συγκρίνονται με τα 63 του nova;Κάτω από τα 15 ευρώ πια θα ήταν παράλογο...
ωπα εσύ τι συγκρίνεις τώρα?Δηλαδή τα 15 ευρώ συγκρίνονται με τα 63 του nova;Κάτω από τα 15 ευρώ πια θα ήταν παράλογο...
+1Για τα 63 της Nova λέω εγώ ότι είναι πολλά....τον ΟΤΕ θα τον "στολίσουμε" αφού ξεκινήσει!
Γενικώς πάντως θεωρώ ότι κάθε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού πρέπει να γίνεται με βάση το βιοτικό επίπεδο της κάθε χώρας και τους μισθούς που "κυκλοφορούν" σε συνάρτηση με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Δε μπορεί να θεωρούμαστε συγκρίσιμοι μόνο με τους προς τα πάνω και όχι με τους (θεωρητικά) κάτω!
ρε συ τοχεις δει να παιζει μια χαρα και συμφωνω.
διαφωνω ως προς το αν θα παίζει μια χαρα με την παραγγελία μοντέλου και firmware που θα κάνει ο πΟΤΕ!!
τουλάχιστον κάποιοι έχουν και λένε την άποψη τους (τεκμηριωμένα) και χωρίς να ναι ΦΕΡΕΦΩΝΑ κάποιων.......ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!
να προσεχετε τα ROBOTακια συμπολίτες!
Βέβαια σε αυτην την χώρα που πρωτάρχισε την Δημοκρατία το να λες πλέον την άποψη σου διαγράφεται αν ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ σε κάποιους!!! ενώ παντού υπάρχει σαπίλα, κλεψιά, βρισιές, τσόντες, τζόγος κλπ σε όλο το διαδίκτυο και τα νήματα.......ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΟΥ σε πείραξαν! ενώ δεν έβρισα κανέναν!Φίλε JOHNMORE, θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά, να είσαι πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου και στη διατύπωσή σου. Το εν λόγω ποστ διεγράφη. Επίσης, ως αρχή έχουμε, όταν είμαστε εκνευρισμένοι να αποφεύγουμε να ποστάρουμε ώστε να μην δημιουργούνται αθέλητες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.
Καλή συνέχεια.
με diseqc με 2 και 4 LNB χωρίς να κολλάει στις εναλλαγές φίλε??Σου λέω ότι έχω δει το μοντέλο του ΟΤΕ να παίζει μια χαρά....
όσοι θέλουν εδω μέσα καταλαβαίνουν. θες να τους πείσεις για το αντίθετο φίλε.Μάλιστα.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν πολυκαταλαβαίνεις......κανείς δεν είναι φερέφωνο κανενός. Αν εξακολουθείς να είσαι εκνευρισμένος, μείνε μακρυά από το πληκτρολόγιο μέχρι να ηρεμήσεις. Δεν θα επανέλθω....
χαιρέτησαΦίλε μου JOHNMORE,
δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανες εσύ ή πως το εννοείς εσύ ή αν δεν θεωρείς επιθετικούς τους χαρακτηρισμούς σου εσύ......
Η συζήτηση τελείωσε. Αν θέλεις να συνεχίζεις να γράφεις τη γνώμη σου ευπρεπώς, έχει καλώς. Ψευτοflames, όμως, και δημοκρατικές επικλήσεις θυματοποίησης δεν λαμβάνονται υπόψιν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.