Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εγώ να κάνω μια ερώτηση?

Ε δω παραπονιούνται δεν έχει χώρο ο Hellas Sat για νέα κανάλια και εσείς μου λένε για 25 HD? Μια συχνότητα μπορεί να χωρέσει σε καλή ανάλυση και bitrate 5 με 7 κανάλια HD. Εμείς όπως πάντα θα πρωτοτυπήσουμε και σε μια συχνότητα θα χωρέσουμε 25. Γίνεται δεν είπαμε ότι δεν γίνεται το θέμα θα είναι βλέπονται ?
Εγώ σήμερα έβγαλα από την γνωστή συχνότητα 19 κανάλια. Προσωπικά δεν έχει κάποιο για να με τραβήξει για βάλω έστω και με 15 . Άσε που τα μισά είναι και FTA. Αν δεν πάρει τα ελληνικά κανάλια άπατο θα πάει.

Συνονόματε, αν μπορείς ανέβασε βιντεάκι στο you tube να το ρίξουμε εδώ μέσα γιατί εγώ δεν τα έγραψα.....

25 HD κανάλια αποκλείεται να βγάλει, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πόλεμος με τη νόβα στο συγκεκριμένο θέμα.....είναι θέμα marketing και του ρίχνω άδεια μπας και πιάσω τίποτα από αντιδράσεις.

3, 4 άντε το πολύ 5 να βγάλει. Θα δείξει....

Το καλό πλέον είναι ότι μας διαβάζουνε ...... :D

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οπως ειπα θα κανουν χωρο ,θα μετακινηθουν αλλα και τα υπολοιπα στον καινουργιο .

Εννοείς τον καινούργιο δορυφόρο που δεν έχει παραγγελθεί ? και χρειάζεται 3-4 χρόνια για να ανέβει στον ουρανό ψηλά ?

Το καλό πλέον είναι ότι μας διαβάζουνε ...... :D
Μακάρι , και σε αυτό που πρέπει κυρίως να δώσουν βάση είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα .
Συνονόματε, αν μπορείς ανέβασε βιντεάκι στο you tube να το ρίξουμε εδώ μέσα γιατί εγώ δεν τα έγραψα.....
Οι εγγραφές είναι μικρές γύρω στο 1 λεπτό η κάθε μία αλλά είναι αρκετές , γιατί έγραψα σχεδόν όλα τα κανάλια .

Μακάρι , και σε αυτό που πρέπει κυρίως να δώσουν βάση είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα .

Οι εγγραφές είναι μικρές γύρω στο 1 λεπτό η κάθε μία αλλά είναι αρκετές , γιατί έγραψα σχεδόν όλα τα κανάλια .

Μια χαρά είναι για πρώτο μάτι σε όσους δεν τα είδαν....

Σε κανά dm τα είδε κανείς να τσεκάρει την ανάλυση & από το bitrate viewer το data stream ?

Έμενα χωρίς να ανοίξει το κανάλι μου βγάζει τα παρακάτω:
Bitrate V: 2619 KB/S A: 253 kbs
Στο κανάλι Sport 3 Αρα είναι απλό. θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα και θα σας πω.

Και ΤΩΡΑ τα καλά νέα.
2) Οι δεκτες ειναι εδω.Εναρξη Αυγουστο!!!
Μάρκα και μοντέλο? Αύγουστος η επίσημη έναρξη?

4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη
Για να γίνει αυτό ή θα είναι η δεύτερη εξαίρεση μετά του Viasat, ή όπως είπε και ο Πάνος θα είναι στα πρότυπα CI+.

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD
Όντως είναι πολλά. Αν υποθέσουμε πως γίνεται, θα εκπέμψουν σίγουρα σε παραπάνω από μία συχνότητα που εκπέμπουν τώρα.
Και εγώ θα έλεγα πως οι δέκτες μπορεί να λένε πως τα κανάλια είναι HD ενώ πραγματικά είναι DVB-S2 MPEG4. Για να επιμένεις πως όντως θα είναι HD... OK.

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Τιμή πλήρες πακέτου για όλον τον κόσμο?

Μια χαρά είναι για πρώτο μάτι σε όσους δεν τα είδαν....
Ίσως χρειαστεί converter , οπότε είναι αρκετή δουλειά , εδώ είναι αρκετή σε φωτό ...
ίσως μερικές φωτό ?

Μάρκα και μοντέλο? Αύγουστος η επίσημη έναρξη? Ετσι λένε , δεν ημουν μεσα να ξερω περισσότερα .Μολις παρω οκ και μαθω γιατι να μην σας πω αλλωστε .ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
Αντιθετα τους βριζω και τους 2 και δεν περνανε καλά μαζί μου τα κεντρα τους ...

Για να γίνει αυτό ή θα είναι η δεύτερη εξαίρεση μετά του Viasat, ή όπως είπε και ο Πάνος θα είναι στα πρότυπα CI+. Μπορει και ν αλλαξουν αφου τους ανηκουν και το NDS και το αλλο αφου εχουν 2 πακετα ήδη να λειτουργουν

Όντως είναι πολλά. Αν υποθέσουμε πως γίνεται, θα εκπέμψουν σίγουρα σε παραπάνω από μία συχνότητα που εκπέμπουν τώρα.Θα βάλουν και αλλες συχνοτητες και θα μεταφερθουν .ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ?
Και εγώ θα έλεγα πως οι δέκτες μπορεί να λένε πως τα κανάλια είναι HD ενώ πραγματικά είναι DVB-S2 MPEG4. Για να επιμένεις πως όντως θα είναι HD... OK.

Τιμή πλήρες πακέτου για όλον τον κόσμο?
Τι εννοείς για ολο τον κόσμο? Αν εννοείς για καταναλωση απ ολους μας ΝΑΙ.Αν αλλάξουν και βγαλουν πακετα δεν το ξερω αλλά τους εδειξαν πως να πουλανε 1 πακετο προς το παρόν
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Μήτσε μη φωνάζεις, πόνεσαν τα αυτιά μου !!!!!!!!!!! :D

Μπορει και ν αλλαξουν αφου τους ανηκουν και το NDS και το αλλο αφου εχουν 2 πακετα ήδη να λειτουργουν.
Διευκρίνησέ μας σε παρακαλώ, εννοείς πως δεν είναι σίγουρο το NDS και μπορεί να έχουν κάποιο άλλο σύστημα κωδικοποίησης?

Τι εννοείς για ολο τον κόσμο? Αν εννοείς για καταναλωση απ ολους μας ΝΑΙ.Αν αλλάξουν και βγαλουν πακετα δεν το ξερω αλλά τους εδειξαν πως να πουλανε 1 πακετο προς το παρόν
Αυτό εννοούσα, το πακέτο όπως λες είναι μόνο ένα, αυτό είναι όπως θα λέγαμε το Full πακέτο, αυτό είναι με τα 15 ευρώ?

Ευχαριστώ.

Το θέμα είναι ότι μέχρι να βγει στον αέρα το μόνο που έχουμε είναι η πληροφορία από την πηγή του zara και μερικές αναφορές λήψης......

Θα δείξει.....

υ.γ. περιμένουμε και από άλλες πηγές για να το διασταυρώσουμε.... mouratos ακούς ???????????:D

Η εικονα ειναι απο το αρχικο σκαναρισμα που ειχε βγαλει παραπανω καναλια.

View attachment 54472

H αναλυση ειναι 576i (720x576), το bitrate απο 1,1-4,0 MBit και το φορμα εικονας ειναι 4:3

Μακαρι να μεταμορφωθουν σε HD στο μελλον ...!

Ε, αφού είσαι καλά γιατί δεν έγραφες τόσο καιρό εδώ μέσα ???????? :D

Καλώς ήλθες....

Μονο καλα δεν ειμαι τωρα. Καποιος/κατι μετακινησε το πιατο και δεν πιανει τιποτα :frusty:

Απο τις 42Ε παει στις 28Ε και απο εκει στις 19Ε και μετα το χαος :ADFADF1: