Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Fx , MTV . Disney , France 24 Ειναι ευκολο ν ανεβουν ανετα σε HD .

Κανεις δεν ειπε οτι 25 θ ανεβουν με την 1η φορά . Θα ανεβαζει σιγα σιγα οπως κανουν ολοι .

Συχνοτητες υπάρχουν αδειες όπως λει και ο adonis .

Sotos και σε μενα ετσι δειχνει

Τι είναι αυτό τώρα; Υπαναχώρηση; Να σου θυμίσω τι έγραψες στο πρώτο post; Ήσουν σαφής ότι ξεκινά με 25 κανάλια HD.

Να το ξαναπούμε, τα κανάλια είναι όντως 25, αλλά δεν είναι HD. Απλώς ο manager που σου τα είπε αυτά δε ξέρει ότι DVB-S2 και MPEG4 δε σημαίνει HD.

Νεώτερα :

Θα είναι με μοντούλα nds παντρεμένη η κάρτα (!!!), έχουν πρόβλημα ακόμα με τις μοντούλες και το γέλιο τώρα...... η ΕΕΤΤ τους έχει βάλει φρένο γιατί λένε ότι καταστρατηγείται το θέμα του ανταγωνισμού με τη Νόβα.... :D

Έχω και άλλα, τα γράφω στο νήμα της Νόβα HD.....

Πως καταστρατηγείται ο ανταγωνισμός με τη νόβα;
Μα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός και η νόβα είναι το μονοπώλιο. Επίσης δεν γίνεται ο ΟΤΕ στην τηλεφωνία να θεωρείται ο ισχυρός της αγοράς και να μη θεωρείται αντίστοιχα η νόβα ως ο ισχυρός στα δορυφορικά. τι πίνουν εκεί στην ΕΕΤΤ;

Πως καταστρατηγείται ο ανταγωνισμός με τη νόβα;
Μα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός και η νόβα είναι το μονοπώλιο. Επίσης δεν γίνεται ο ΟΤΕ στην τηλεφωνία να θεωρείται ο ισχυρός της αγοράς και να μη θεωρείται αντίστοιχα η νόβα ως ο ισχυρός στα δορυφορικά. τι πίνουν εκεί στην ΕΕΤΤ;

Έλα ντε, δεν έγραψα και το άλλο που μου είπαν για το θέμα του ανταγωνισμού και τη νόβα γιατί θα με πάρετε με τις ντομάτες !!!!!!!! :D

Υπάρχει ένας παλιός νόμος ή διάταξη (δε ξέρω αν είναι ακόμα σε ισχύ) που λέει ότι η δεύτερη πλατφόρμα που θα εκπέμψει πρέπει να είναι συμβατή με την πρώτη. Γι' αυτό τότε ο Alpha Digital είχε δώσει δέκτη με θύρα CI ώστε να μπορεί να παίζει και η Nova.

Όμως τη διάταξη αυτή την καταστρατήγησε πρώτη η Nova, κλειδώνοντας την κάρτα της με το δέκτη. Αν λοιπόν ισχύσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εξαναγκαστεί και η Nova να ξεκλειδώσει τις παντρεμένες κάρτες της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δέκτης του Conn-X TV θα είναι combo, δηλαδή θα δέχεται σήμα και από τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Υπενθυμίζω ότι σε δέκτη NDS κάτι ανάλογο έχει κάνει το Sky Italia, παρέχοντας στους συνδρομητές usb dvb-t tuner το οποίο συνδέεται με το sky box.

Ναι αλλα δεν εχει secure silicon στην ιταλια.
Λες εδω να το κανουν "σωστα" ?

Οσο για τον ανταγωνισμο και την εεττ, η τηλεφωνια ειναι ρυθμιζομενη αγορα, η δορυφορικη μεχρι τωρα ΟΧΙ...

Και αμα τιθεται νομοθεσια συμβατοτητας, τοτε θα πρεπει να βγει το connex-sat απο τον hotbird ωστε να μπορει ο καταναλωτης να αλλαζει "παροχο" χωρις να μπλεκει με πιατα τεχνικους και επαναπροσανατολισμος..

Εχει πλακα, αλλα να δω ποιος θα τα κυνηγησει αυτα τα θεματα.
Σιγουρα ουτε ο οτε ουτε η Nova.. αυτοι θελουν παντρεμενους δεκτες.
Τωρα για τις καταναλωτικες οργανωσεις.. αυτες ασχολουνται με το γαλα και τα φασολια.
Εδω δεν εχουν καταφερει να επιβαλλουν τη δωρεαν διαθεση των fta πανελλαδικων, τι να λεμε.....

Καμια εξελιξη οσων αφορα τα καναλια εχουμε καμια testcard free ή τιποτα αλλο ή πειραν ολα τον δρομο του NDS...?-bye-

Καμια εξελιξη οσων αφορα τα καναλια εχουμε καμια testcard free ή τιποτα αλλο ή πειραν ολα τον δρομο του NDS...?-bye-

Είπαμε να βιάζεσαι αλλά όχι και έτσι !!!!!!!!!!! :D

περα απο τα κλειδωματα κλπ, ας υποθεσουμε οτι ειναι ελευθερα
χρειαζεται διαβασα "δέκτης συμβατός με dvb-s2" για να τα δουμε διαβασα,
αρα με τον nanoxx π.χ. μπορουμε;

Βρε παληκάρια, εδώ πάει να γίνει κάτι μεγάλο και εμεις τρωγόμαστε χωρίς λόγο. Ας γινει και το ΜΙΣΟ απο όλα αυτά που περιγράφονται νομίζω πολλοί απο εμάς θα γίνουμε ευτυχισμένοι. Συγνώμη για την παρέμβαση κι αν είμαι off topic ¨ομως δεν υπάρχει λόγος για φαγωμάρα.

Με κάθε καλή διάθεση...

Ρε παιδιά, συγγνώμη αλλά είναι σοβαρός λόγος αυτός να πλακώνεστε? Για τα 25 hd κανάλια του οτε? Ας τα ανεβάσει με το καλό, και τότε θα δούμε ποιος θα δικαωθεί ή όχι. Μέχρι τότε έχουμε καιρό. Καλά καλά δεν έχει ανεβεί το πακέτο στο δορυφόρο, εμείς βγάλαμε και τη συμπίεση και τα hd και την κωδικοποίηση και το πάντρεμα, μέχρι και την τιμή. Λίγο υπομομή δε βλάπτει. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε..

Εγώ πιστεύω ότι θα έχει περίπου 5 HD κανάλια για αρχή (eurosport HD,connx sport HD,discovery HD,nat geo HD και ίσως ένα ακόμα).Αν υπάρχει διάθεση και μερικά τα κάνουν share με το ρουμάνικο και το βουλγαρικό; πακέτο ίσως ο αριθμός ανέβει. Από την άλλη είναι πολύ εύκολο να κάνουν όλα τα ιδιόκτητα κανάλια τους HD (3 έχουν) έστω και αν το 80% του προγράμματος τους δεν είναι HD(με upscale).

Τα 25 HD κανάλια σε έναν χρονικό ορίζοντα 5 χρόνων μου φαίνονται λογικά(άλλωστε μέχρι τότε ελπίζω να έχουμε και 4, 5 ελληνικά δημόσια και ιδιωτικά HD κανάλια).

Αλήθεια υπάρχει άλλος δορυφορικός τηλεοπτικός πάροχος που να του ανήκει ο δορυφόρος? Και αν ναί τι υπηρεσίες προσφέρει και με ποιά τιμή?

Last edited:
Πάνο και Δημήτρη σόρυ αλλά είστε εντελώς έξω από αυτά που προσπαθούμε να κρατήσουμε σαν αρχές εδώ μέσα.

Το θέμα ξεκίνησε σαν μια ενημέρωση η οποία και διασταυρώθηκε και εσείς πιάνεστε από τις λέξεις !!!!

Τι να πω ρε παιδιά....

Απο το ποστ #76 και μετά, διάβασα τα πάντα 3 φορές πριν καταλήξω οτι δυστυχώς θα δειξω κίτρινη κάρτα ΚΑΙ στους 2 σας, κύριοι zaras27 και malakudi ...

Δυστυχώς, παρα το ότι ΔΕΝ θέλω να καταφεύγω σε τέτοιες λύσεις, για να προστατευθούν κυρίως οι υπόλοιποι εδώ που δεν φταίνε σε τίποτε να διαβάζουν τέτοια ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ γραπτά, οι αντεγκλήσεις επι προσωπικού θα διαγραφούν.

Είναι πάντως απορίας άξιον, πώς δύο εμπειρα μέλη (και κυρίως ο malakudi) σε κάποιες στιγμές καταντάνε να πέφτουν χαμηλά...

Ελπίζω να μην επαναληφθεί, είτε απο τους ίδιους είτε απο άλλους συνφορουμίτες γιατί τότε θα έχουμε ΚΑΙ banια επί 3ήμερο ...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φίλιππος

Last edited:
Παίδες ας μείνουμε στα περί του θέματος.

Μια ερώτηση:
Επειδή δεν έχω πετύχει ενεργή την συχνότητα σε σκανάρισμα, από επίπεδο σήματος τι λέει σε σχέση με τις άλλες συχνότητες του hellasat;
Λόγω παράκεντρης θέσης δεν ξέρω αν τελικά θα μπορώ να το πιάνω ή θα χρειαστώ επιπλέον αναδιάρθρωση του setup μου.
Σε επίπεδο σήματoς σε σχέση με την συχνότητα την υπάρχουσα του ote ? 12606 H