Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Για να μην τρελαθούμε,υπάρχουν εκπομπές με μεγάλα bitrates,της τάξης των 20mbps++.Απλά είναι ή πανάκριβα ή απλά δεν μπορούμε να τα λαμβάνουμε

στο national geo του sky de average bitrate 18,5 και κάποιες φορές και 20

ΚΑ-Α-ΑΛΑ. . .
16 έχω πετύχει 19 όμως όχι
άκουσον-άκουσον ο οτές να δώσει 1080p, να μοιραστεί κανάλια με το dolce και να διευρύνει το "χώρο" στο δορυφόρο !

Το μόνο που αξίζει το δορυφορικό hd είναι οι αθλητικές μεταδόσεις (όποιον ενδιαφέρουν) Τα mkv - ούτε λόγος για σύγκριση με τα δορυφορικά.
Το μόνο και μεγάλο + είναι ό,τι θέλεις μπορείς να το έχεις με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ ;)

Last edited:

στο national geo του sky de average bitrate 18,5 και κάποιες φορές και 20

Δεν έχω συνδρομή Sky De οπότε δε μπορώ να κρίνω. Πάντως στο Sky UK κανένα κανάλι δεν έχει τέτοιο bitrate. Πως το μετράς το average; Για πόση ώρα κάνεις δειγματοληψία; Κάνε μια εγγραφή μιας ωριαίας εκπομπής και πες μας μέγεθος.

Για να καταλάβω ποιο είναι το θέμα της συζήτησης εάν θα βγάλει ο ΟΤΕ 1080p? Εδώ ολόκληροι κολοσσοί και δεν έχουν βγάλει και θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία? Και τι έγινε που ο ΟΤΕ έχει τον Hellas Sat, ας λύσουν πρώτα το πρόβλημα της σταθερότητάς του που συνεχεία κουνιέται και μετά λέμε για τα υπόλοιπα. Και το Sky έχει δικό του δορυφόρο και όχι ένα άλλα 3 και όπως διαφημίζει μέχρι τα χριστουγεννα θα είναι 50 τα HD κανάλια του. Ο ΟΤΕ θα κάνει copy paste από το Dolce σιγά μην ξοδέψει κάτι παραπάνω. Περιμενετε να ξεκινήσει και βλέπουμε. Γιατί με όλοι αυτή την διαφήμισή και που κάνουν τα παπαγαλάκια του ΟΤΕ αυτό που βλέπω εγώ θα είναι ένα πρόγραμμα ποιο κάτω και από το μέτριο.

Στο άλλο θέμα τώρα δεν συγκρίνουμε τα mkv με το κάθε HD κανάλι. Καταρχην ολα τα καναλια ειναι τουλάχιστον ένα 6μηνο πίσω σε αυτά που κυκλοφορούν σε Bluray με αυτά που παίζουν. Άρα είναι κονσέρβες.

Σημείωση: Λόγω δουλειάς της περισσότερες φόρες δεν βλέπω F1 και γράφω την F1 από το Sky Sports HD2. 3 ώρες είναι γύρω στα 20 GB.

Last edited:
Θες να σου φέρω να δεις?

Το Sky Sports HD 2 Ξεκίνησε στης 13 Αυγούστου πριν ήταν στο Sky Sports HD.
Φυσικά μιλάω για το Γερμανικό Sky. Που θεωρώ ότι έχει την Καλύτερη εικόνα από όλα τα Sky.

Δεν έχω συνδρομή Sky De οπότε δε μπορώ να κρίνω. Πάντως στο Sky UK κανένα κανάλι δεν έχει τέτοιο bitrate. Πως το μετράς το average; Για πόση ώρα κάνεις δειγματοληψία; Κάνε μια εγγραφή μιας ωριαίας εκπομπής και πες μας μέγεθος.

μα δεν χρειάζεται να έχεις συνδρομή,με το bitrate viewer μπορείς να το δεις ακόμη και κλειδωμένο (περίπου 10 λεπτά)

Σωστός, πχ εδώ με το bitrate viewer του DVBDream για 10 λεπτά στην 11914 του Astra (το average του Sky Sport HD 1 συνέχιζε να ανεβαίνει, και λογικά αυτό του Eurosport HD είναι χαμηλό επειδή μεταδίδει μπιλιάρδο που δεν χρειάζεται υψηλό bitrate αφού δεν υπάρχει κίνηση).

attachment.php

Attachments

• 11914-bitrate.jpg
    11914-bitrate.jpg
    86 KB · Views: 427
Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Σωστός, πχ εδώ με το bitrate viewer του DVBDream για 10 λεπτά στην 11914 του Astra (το average του Sky Sport HD 1 συνέχιζε να ανεβαίνει, και λογικά αυτό του Eurosport HD είναι χαμηλό επειδή μεταδίδει μπιλιάρδο που δεν χρειάζεται υψηλό bitrate αφού δεν υπάρχει κίνηση).

attachment.php

Σωτήρη μήπως μπορείς να κάνεις μια μετάφραση εδώ:

Image Nabilosat Blach Hole v0.12

Να υποθέσω ότι είναι 16.77Mbps το τρέχον?

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    78.6 KB · Views: 22
δεν υπαρχει hd formula παιδια οτι βλεπετε ειναι upscale!Απο το 2013 θα μπει hd!

για σε παρακαλώ, για το 2012 :p

και λογικά αυτό του Eurosport HD είναι χαμηλό επειδή μεταδίδει μπιλιάρδο που δεν χρειάζεται υψηλό bitrate αφού δεν υπάρχει κίνηση)

Το συγκεριμένο είναι χαμηλό γιατί το shanghai masters που μεταδίδεται είναι απλά upscaled

Μπορεί και αυτό, αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζει το περιεχόμενο. Εικόνα με μεγάλη κίνηση (όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας) έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε bitrate σε σχέση με μία μετάδοση μπιλιάρδου (ή τένις) όπου το μόνο που απεικονίζεται την περισσότερη ώρα είναι ένα ακίνητο τραπέζι...

Καλησπέρα κι από εμένα! Ωραία όλα αυτά ρε παίδες!!! Αλλά...εκτός ότι το θέμα εδώ ήταν "Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat" κι έχουμε ξεφύγει όλοι απ'το θέμα, εκτός του ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς οικονομικά (που συνεπάγεται και περισσότερη δουλειά - λιγότερος χρόνος) και εκτός του ότι πάρα πολλοί δεν ξέρουν τις άκρες για κατέβασμα απ'το ιντερνετ αλλά και πάρα πολλοί εκτός Αθηνών-Θεσσαλονίκης (άντε και κορινθιακό) δεν έχουν ούτε γρήγορο-αξιόπιστο ίντερνετ ΑΛΛΑ ούτε καν τηλεοπτικό σήμα (με κάτι κεραίες vhf για την ερτ είναι ακόμα πολλοί και τα υπολοιπα με χιόνια, είδωλα και κάποιοι λίγοι που χουν νοβα) Και μεις τώρα μιλάμε εδώ μέσα για θέμα 4ΝΕΤ - ΟΤΕ λες και όλη η Ελλάδα είναι η Αθήνα μόνο..........σκεφτείτε το λίγο....... και μεις λέμε για τεχνολογίες που λίγοι έχουν προς το παρόν!!! Πχ ένα blu ray δεν προυποθέτει και full hd τηλεόραση?? Και έτσι όπως τα λέτε το κατέβασμα δεν απαίτεί και σύνδεση ίντερνετ?? Πόσοι πανελλαδικά την έχουν??? Τέλοσπαντων γνώμη μου είναι ότι το θέμα πρέπει να μπει σε μια άλλη βάση νομίζω.....ίσως του ανταγωνισμού, της επιχειρηματικότητας αλλά και των κινήσεων που κάνει η κάθε εταιρεία...όπως πολύ σωστά έθεσαν κάποιοι

ΥΓ: είμαι από Αθήνα υπόψην....αλλά τα δορυφορικά δεν είναι όπως η iptv....πάνε παντού ανα την Ελλάδα ;-)
Δεν απάντησε κανείς σε αυτό. Εδώ καποιοι ΔΕΝ εχουν να φάνε ή δεν μπορούν ΚΑΝ να δουν ούτε αναλογική καλά-καλά αλλά και ούτε ψηφιακή TV ή ΒLUE RAY και σεις λέτε για 1080??? Πολύ σωστά λέει ο φίλος....σιγά μην κάνει παγκόσμια πρωτοτυπία ο πΟΤΕ!!! Ελεος. Τέλος να μου πείτε ΗD για κανά αγώνα ή ταινία δράσης/περιπέτεια το καταλαβαίνω αλλά όχι και για ντοκυμανταιρ κλπ....σιγά βρε παίδες που θέλουμε και τέλεια ποιότητα στα ματάκια μας και στα αυτάκια μας ενώ ακόμα και σήμερα πολλοί από εμάς δεν πιάνουμε καν ενα καλό σήμα αναλογικής τηλεόρασης.....χαλαρά

Για να καταλάβω ποιο είναι το θέμα της συζήτησης εάν θα βγάλει ο ΟΤΕ 1080p? Εδώ ολόκληροι κολοσσοί και δεν έχουν βγάλει και θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία? Και τι έγινε που ο ΟΤΕ έχει τον Hellas Sat, ας λύσουν πρώτα το πρόβλημα της σταθερότητάς του που συνεχεία κουνιέται και μετά λέμε για τα υπόλοιπα. Και το Sky έχει δικό του δορυφόρο και όχι ένα άλλα 3 και όπως διαφημίζει μέχρι τα χριστουγεννα θα είναι 50 τα HD κανάλια του. Ο ΟΤΕ θα κάνει copy paste από το Dolce σιγά μην ξοδέψει κάτι παραπάνω. Περιμενετε να ξεκινήσει και βλέπουμε. Γιατί με όλοι αυτή την διαφήμισή και που κάνουν τα παπαγαλάκια του ΟΤΕ αυτό που βλέπω εγώ θα είναι ένα πρόγραμμα ποιο κάτω και από το μέτριο.

Στο άλλο θέμα τώρα δεν συγκρίνουμε τα mkv με το κάθε HD κανάλι. Καταρχην ολα τα καναλια ειναι τουλάχιστον ένα 6μηνο πίσω σε αυτά που κυκλοφορούν σε Bluray με αυτά που παίζουν. Άρα είναι κονσέρβες.

Σημείωση: Λόγω δουλειάς της περισσότερες φόρες δεν βλέπω F1 και γράφω την F1 από το Sky Sports HD2. 3 ώρες είναι γύρω στα 20 GB.
Ανεξαρτήτως ποιότητας την F1 την βλέπουμε και στα BBC streaming όποιος έχει πιάτο τουλαχιστον 90αρι για αθήνα στις 28.2 ;-)

Καποιο νεο απο τη ΔΕΘ εχουμε για το πακετο;
Nέκρα φίλε. Το σκέφτονται το ξανασκέφτονται...θέλουν και novacinema 1 novasports 1 και ελληνικά κανάλια να βάλουν λέει. Τώωωωρα το σκεφτήκανε...