Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Θέλεις να δεις πως παίζει κάτι το οποίο ακόμα δεν είναι έτοιμο και δεν έχει καν ανακοινωθεί; Δοκιμές κάνουν για τα μηχανήματα τους ,δεν δίνουν demo στον κόσμο.

Θέλεις να δεις πως παίζει κάτι το οποίο ακόμα δεν είναι έτοιμο και δεν έχει καν ανακοινωθεί; Δοκιμές κάνουν για τα μηχανήματα τους ,δεν δίνουν demo στον κόσμο.

πολυ φοβαμαι οτι θα καουν στη προθερμανση ... :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ε δεν γίνεται! είπαμε...kinder έκπληξη!! πως περιμένουνε να προσελκύσουνε κόσμο όταν το test HD δεν παίζει σχεδόν ποτέ. εγώ πάντως δεν πρόκειται να βάλω κάτι που πρώτα δεν θα χω δει πως παίζει....αρκετά πια είμασταν τα κορόιδα σε αυτή τη χώρα. να βρουν πελάτες από αλβανία, βουλγαρία και ρουμανία τότε άμα θέλουνε

πλακα μας κανεις? δοκιμες γι αυτους κανουν. οχι για σενα. οταν κανουν και για σενα θα σε ενημερωσουν! και η νοβα δηλδη που ξερουμε οτι εχει τα χαλια της τι παει να πει?οτι αν δεν μας δωσει τον πρωτο μηνα δοκιμη δεν θα την βαλουμε? μην διαβαζω βλακειες..ετσι για να γραψεις κατι..

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και ζήτησα το πιλοτικό.
Μου είπαν πως δεν δίνεται εύκολα.
Με παρέπεμψαν στην Πατησίων ή στο μέγαρο της Κηφισίας και εκεί αν μου κάνουν τη χάρη, εκτός αν έχω μέσο βεβαίως-βεβαίως...

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και ζήτησα το πιλοτικό.
Μου είπαν πως δεν δίνεται εύκολα.
Με παρέπεμψαν στην Πατησίων ή στο μέγαρο της Κηφισίας και εκεί αν μου κάνουν τη χάρη, εκτός αν έχω μέσο βεβαίως-βεβαίως...
+1

Δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα απλώς γράφουν για να κάνουν τους έξυπνους ή ειδήμονες και λυπάμαι γι' αυτό. Φυσικά και θα καούν στη προθέρμανση! Οταν πας να πουλήσεις ένα καινούριο προϊον δεν λέμε ότι θα το δώσεις δωρεάν αλλά τουλάχιστον πρέπει να δοκιμαστεί από τον κόσμο. Σίγουρα test σημαίνει ότι κάνουν δοκιμές αλλά αν ήταν μόνο για την πάρτη τους τότε θα πρεπε να ταν κρυπτογραφημένο!! Λέω τίποτα παράλογο??

Ναι ε;Οτιδήποτε έχει ονομασία τεστ σημαίνει δοκιμή...δοκιμή έκανε και η digea...δεν είδα να είπε κανένας γιατί δεν είναι ανοιχτό όλη μέρα...Έτσι και ο ΟΤΕ,δεν κάνει το τέστ για εσένα,αλλά για να ρυθμίσει τεχνικές παραμέτρους.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ναι ε;Οτιδήποτε έχει ονομασία τεστ σημαίνει δοκιμή...δοκιμή έκανε και η digea...δεν είδα να είπε κανένας γιατί δεν είναι ανοιχτό όλη μέρα...Έτσι και ο ΟΤΕ,δεν κάνει το τέστ για εσένα,αλλά για να ρυθμίσει τεχνικές παραμέτρους.
Μήπως δεν μας πείραξε επειδή η digea είναι free to air (τουλαχιστον προς το παρόν)???? Αυτά πες τα αλλού....

Μιας και δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να λογομαχήσω,σου είπα όσο πιο απλά μπορούσα γιατί δεν εκπέμπουν 24/7,και θα στο ξαναπώ για ακόμη μια φορά...με την ένοια γίνονται δοκιμές,και εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι δημόσια,τότε δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να είναι ελεύθερα όλες τις ώρες...και στο πιλοτικό δηλαδή θα είναι κλειδωμένα.

Μιας και δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να λογομαχήσω,σου είπα όσο πιο απλά μπορούσα γιατί δεν εκπέμπουν 24/7,και θα στο ξαναπώ για ακόμη μια φορά...με την ένοια γίνονται δοκιμές,και εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι δημόσια,τότε δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να είναι ελεύθερα όλες τις ώρες...και στο πιλοτικό δηλαδή θα είναι κλειδωμένα.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
τόσο πολύ σε φτιάχνει που είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ??? δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάμε όμως ειδήμονα! ΑΝ δεν αφήνουν στον κόσμο να δει τουλάχιστον σε ένα κανάλι ποια είναι η ποιότητα τους ΤΟΤΕ θα πάρουν τα @@ μας!!! ΓΚΕ ΓΚΕ?? έχουμε καταλάβει και σε άλλα site τι εκπροσωπείς και τι καπνό φουμαρεις γι' αυτό μην το συνεχίζεις....έχουμε φύγει και εκτός θέματος!! ζητώ συγνώμη απτους υπόλοιπους και σταματω εδώ την όποια συζήτηση μαζί σου.-

για ήρεμα ρε JOHNMORE.. ΠΩΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΉ? ΘΑ ΜΑΣ G@@@@S ΚΙΌΛΑΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΑ? ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Η ΔO.

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
τόσο πολύ σε φτιάχνει που είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ??? δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάμε όμως ειδήμονα! ΑΝ δεν αφήνουν στον κόσμο να δει τουλάχιστον σε ένα κανάλι ποια είναι η ποιότητα τους ΤΟΤΕ θα πάρουν τα @@ μας!!! ΓΚΕ ΓΚΕ?? έχουμε καταλάβει και σε άλλα site τι εκπροσωπείς και τι καπνό φουμαρεις γι' αυτό μην το συνεχίζεις....έχουμε φύγει και εκτός θέματος!! ζητώ συγνώμη απτους υπόλοιπους και σταματω εδώ την όποια συζήτηση μαζί σου.-

Johnmore θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο. Τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή στο μέλλον.

Κέρδισες infraction.

για ήρεμα ρε JOHNMORE.. ΠΩΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΉ? ΘΑ ΜΑΣ G@@@@S ΚΙΌΛΑΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΑ? ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Η ΔO.
δεν εχω κατι με σένα αλλά με τον προηγούμενο και μόνο και αν ξέρεις να διαβάζεις είπα πως δεν του ξανααπαντάω όπως και έκανα. δεν κατεβασα παντελονια να G@@@@ κανέναν. εσύ το έθεσες ετσι.
ΑΝ είστε ευέξαπτοι και υπερευαίσθητοι δεν ξαναμπαίνω στο forum σας.
ΔΕΝ μ'αρεσει να παραφράζουν το νόημα των λεγόμενών μου
ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι με πειράζει που είναι κλειδωμένα. απλώς το τι περιμένουν αν είναι κλειδωμένα. απλό μαρκετινγκ είναι....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Johnmore θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο. Τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή στο μέλλον.

Κέρδισες infraction.
αν είναι τοσο μυγιάγγιχτη σε αυτό το forum τότε απέκλεισε με. εγώ μόνο με αυτόν τον κύριο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΩ είχα πρόβλημα, ο οποιος άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνει γι'αύτο και δεν πιστεύω ότι φταίω. αλλά αν νομίζετε ότι αυτό ήταν επίθεση τι να πω??? πάω να μαζέψω τις χειροβομβίδες μην σκάσουν :flipout::flipout:
ΕΛΕΟΣ

συζήτηση κανουμε ε και καμια φορά μπορεί να πούμε κατι παραπάνω
στην ζωή σας δεν συμβαίνει ποτέ αυτό???
ή τους δίνετε infraction??? :flipout:
εγώ πάντως δεν ήθελα να συνεχίσω τα εκτός θέματος που τίποτα δεν προσφερουν σε όποιον διαβαζει το forum
χαιρετω....