Θέλεις να δεις πως παίζει κάτι το οποίο ακόμα δεν είναι έτοιμο και δεν έχει καν ανακοινωθεί; Δοκιμές κάνουν για τα μηχανήματα τους ,δεν δίνουν demo στον κόσμο.
ε δεν γίνεται! είπαμε...kinder έκπληξη!! πως περιμένουνε να προσελκύσουνε κόσμο όταν το test HD δεν παίζει σχεδόν ποτέ. εγώ πάντως δεν πρόκειται να βάλω κάτι που πρώτα δεν θα χω δει πως παίζει....αρκετά πια είμασταν τα κορόιδα σε αυτή τη χώρα. να βρουν πελάτες από αλβανία, βουλγαρία και ρουμανία τότε άμα θέλουνε
Το πιλοτικό έχει ξεκινήσει...
+1πολυ φοβαμαι οτι θα καουν στη προθερμανση ... :violent-smiley-030:
+1Πήρα τηλέφωνο σήμερα και ζήτησα το πιλοτικό.
Μου είπαν πως δεν δίνεται εύκολα.
Με παρέπεμψαν στην Πατησίων ή στο μέγαρο της Κηφισίας και εκεί αν μου κάνουν τη χάρη, εκτός αν έχω μέσο βεβαίως-βεβαίως...
Μήπως δεν μας πείραξε επειδή η digea είναι free to air (τουλαχιστον προς το παρόν)???? Αυτά πες τα αλλού....Ναι ε;Οτιδήποτε έχει ονομασία τεστ σημαίνει δοκιμή...δοκιμή έκανε και η digea...δεν είδα να είπε κανένας γιατί δεν είναι ανοιχτό όλη μέρα...Έτσι και ο ΟΤΕ,δεν κάνει το τέστ για εσένα,αλλά για να ρυθμίσει τεχνικές παραμέτρους.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:Μιας και δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να λογομαχήσω,σου είπα όσο πιο απλά μπορούσα γιατί δεν εκπέμπουν 24/7,και θα στο ξαναπώ για ακόμη μια φορά...με την ένοια γίνονται δοκιμές,και εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι δημόσια,τότε δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να είναι ελεύθερα όλες τις ώρες...και στο πιλοτικό δηλαδή θα είναι κλειδωμένα.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
τόσο πολύ σε φτιάχνει που είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ??? δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάμε όμως ειδήμονα! ΑΝ δεν αφήνουν στον κόσμο να δει τουλάχιστον σε ένα κανάλι ποια είναι η ποιότητα τους ΤΟΤΕ θα πάρουν τα @@ μας!!! ΓΚΕ ΓΚΕ?? έχουμε καταλάβει και σε άλλα site τι εκπροσωπείς και τι καπνό φουμαρεις γι' αυτό μην το συνεχίζεις....έχουμε φύγει και εκτός θέματος!! ζητώ συγνώμη απτους υπόλοιπους και σταματω εδώ την όποια συζήτηση μαζί σου.-
δεν εχω κατι με σένα αλλά με τον προηγούμενο και μόνο και αν ξέρεις να διαβάζεις είπα πως δεν του ξανααπαντάω όπως και έκανα. δεν κατεβασα παντελονια να G@@@@ κανέναν. εσύ το έθεσες ετσι.για ήρεμα ρε JOHNMORE.. ΠΩΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΉ? ΘΑ ΜΑΣ G@@@@S ΚΙΌΛΑΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΑ? ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Η ΔO.
αν είναι τοσο μυγιάγγιχτη σε αυτό το forum τότε απέκλεισε με. εγώ μόνο με αυτόν τον κύριο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΩ είχα πρόβλημα, ο οποιος άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνει γι'αύτο και δεν πιστεύω ότι φταίω. αλλά αν νομίζετε ότι αυτό ήταν επίθεση τι να πω??? πάω να μαζέψω τις χειροβομβίδες μην σκάσουνJohnmore θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο. Τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή στο μέλλον.
Κέρδισες infraction.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.