Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Για τα "προσωπικά" σας, υπάρχουν και τα pm ...

Για τη συμπεριφορά όμως ΔΕΝ υπάρχει αντίδοτο. Ούτε είναι δικαιολογία αυτό το "μπορεί να πούμε κάτι παραπάνω", πόσω μάλλον όταν ο ΓΔ σε έχει ήδη προειδοποιήσει. !

Μην ξεχνάς οτι ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που δέχεσαι επίπληξη για τέτοιο λόγο, κι εγώ στο είχα επισημάνει προ καιρού.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ηρεμήσεις, κι επειδή οι φιλικές παραινέσεις δεν αποδίδουν, αναγκαστικά θα πρέπει να εφαρμοστεί άλλη μέθοδος...

Κρίμα που τα έφερες τα πράγματα σε τέτοιο σημείο πάντως.

Φιλικά,
Φίλιππος

τι διαβάζει κανείς ώρες ώρες – ο (π)ΟΤΕ Plus ίσως ξεκινήσει με HD κανάλια μεταξύ των οποίων ngc, discovery... Hustler HD :hmmmm:
:ADFADF1::BDGBGDB55:
Για πέστε μου ρε σεις, ΠΟΥ υπάρχει αυτό το κανάλι και θα το έχει αποκλειστικότητα το δορυφορικό στο hellasat;

τι διαβάζει κανείς ώρες ώρες – ο (π)ΟΤΕ Plus ίσως ξεκινήσει με HD κανάλια μεταξύ των οποίων ngc, discovery... Hustler HD :hmmmm:
Για πέστε μου ρε σεις, ΠΟΥ υπάρχει αυτό το κανάλι και θα το έχει αποκλειστικότητα το δορυφορικό στο hellasat;

Και που τα διαβάζει κανείς αυτά; Την δευτέρα πάντως αδειάζει η 12606.00 Η. Για να δούμε εάν και τί θα ανέβει εκεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Υπάρχει στο Dish Network...:grandpa:

Στο αμερικάνικο Dish Network στην Ευρώπη πουθενά. Αντί να αρχίσουμε της πρωτοτυπίες δεν πάμε στα σίγουρα. To Penthouse HD που μέχρι και οι τουρκοι το έχουν.

Σύμφωνα με το Flysat

OTE package (12606 H) left Hellas Sat 2 @ 39° East

Λογικά σύντομα θα γυρίσει σε DVB-S2 και θα ανέβουν και άλλα κανάλια για το connx-tv.

Last edited:
Σύμφωνα με το FlySat πάλι έχει ανέβει μπουκέτο Conn-X Sat OTE στις 12729H DVB-S2/8PSK MPEG-4.
Νέες προσθήκες σε σχέση με το IPTV, Nat Geo Wild HD και MTV Europe. Λείπει ο ΣΚΑΙ.

Για να ευθυμήσουμε λίγο...
Αρχές του χρόνου έβαλα conn x tv
Εκανα συμφωνία με την σύζυγο οτι τα καλώδια που διατρέχουν το σπίτι βαριά ως το καλοκαίρι θα φύγουν γιατι θα πάρουμε απο τον αέρα..
Πήρα 3-4 παρατάσεις με καταληκτική τα Χριστούγεννα..
Σήμερα κοιτάω το ημερολόγιο .. λέει 6/11..και κανένα ουσιαστικό νέο..μ αυτους που μπλέξαμε!
Ωχ αμάν ρε παιδιά αμα καβατζαρει το 2011 δεν την βγάζω καθαρή...θα γυρίσω κανα απογευμα θα τα βρώ ξηλωμένα και θα τρέχω σε δικηγόρους!!

Έχει κάποιος την δυνατότητα να κάνει scan την συχνότητα Hellas Sat 2 (39.0E) - 12606.00 H DVB-S (QPSK) - 30000 5/6 ή (DVB-S2 (8psk) - 30000 5/6);

πραγματικα κατεβαινουν 16 καναλια εκ των οποιων τα 13 ''ελευθερα'' μεν αλλα χωρις εικονα και ηχο!!!αντε ειμαστε κοντα στο να δουμε το πακετακι του ΟΤΕ:smile:..................

Πλέον έχουν ανέβει όλα τα κανάλια του IPTV πακέτου στο δορυφόρο (αν και ο νέος TP έχει μόνο τα SID χωρίς να στέλνει κάποια ροή ακόμα). Ο ένας αναμεταδότης εκπέμπεται με 30000/8PSK με 5/6 FEC που αντιστοιχεί σε 75Mbit, ενώ έχει 30 κανάλια SD και ένα test HD. Ο δεύτερος αναμεταδότης προς το παρόν εκπέμπει σε 30000/8PSK με 3/4 FEC που αντιστοιχεί σε 67,5 Mbit, ενώ έχει 16 κανάλια SD προς το παρόν.

Με συνολικό bitrate τα 150Mbit (αν ο δεύτερος αναμεταδότης γυρίσει σε 5/6 FEC) και με 46 κανάλια SD να καταναλώνουν περίπου τα 100 Mbit, μένει αρκετό bitrate για 5-6 κανάλια HD.

Φαίνεται πως προς το παρόν τουλάχιστο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τα υπόλοιπα πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικά κανάλια που δεν είναι στο πακέτο του Conn-X (MEGA, ANT1, ALPHA, STAR και Μακεδονία TV) αλλά το σκεπτικό είναι να παρέχονται αυτά τα κανάλια μέσω της επίγειας μετάδοσης της DIGEA, αφού ο αποκωδικοποιητής του Conn-X θα είναι combo. Βέβαια αυτό είναι λίγο άκυρο αφού αυτοί που συνήθως έχουν πρόβλημα με την αναλογική λήψη των ελεύθερων καναλιών, δεν έχουν και Digea (και γι' αυτό στρέφονται στη δορυφορική μετάδοση). Απορώ πάντως γιατί δεν ανεβάζει τα κανάλια ο ΟΤΕ χωρίς την άδειά τους, θεωρώ πως αν πάει σε δικαστήριο θα δικαιωθεί αφού η ευρωπαϊκή πρακτική είναι αυτά τα κανάλια να διατίθενται υποχρεωτικά σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Γνώμη μου είναι πως ορισμένα κανάλια που σε άλλους δορυφόρους εκπέμπονται ελεύθερα (πχ France 24, Russia Today κτλ) δε χρειάζονται στην πλατφόρμα και θα ήταν προτιμότερο να αντικατασταθούν με άλλα κανάλια με μεγαλύτερο συνδρομητικό ενδιαφέρον.

Αναμένω με ενδιαφέρον την εμπορική διάθεση, αν και το πάντρεμα κάρτας δέκτη θα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, αφού πλέον θα έχω 3 δέκτες, Novabox HD για Nova, Conn-X box για τον ΟΤΕ και τον VU Duo για τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του πακέτου;Ισχύει τελικά αυτό που είχε δημοσιεύσει και η Ναυτεμπορική για βασικό πακέτο στα 19 ευρώ και το full στα 39 ευρώ που είχε γραφτεί σε διάφορα forum;

Πλέον έχουν ανέβει όλα τα κανάλια του IPTV πακέτου στο δορυφόρο (αν και ο νέος TP έχει μόνο τα SID χωρίς να στέλνει κάποια ροή ακόμα). Ο ένας αναμεταδότης εκπέμπεται με 30000/8PSK με 5/6 FEC που αντιστοιχεί σε 75Mbit, ενώ έχει 30 κανάλια SD και ένα test HD. Ο δεύτερος αναμεταδότης προς το παρόν εκπέμπει σε 30000/8PSK με 3/4 FEC που αντιστοιχεί σε 67,5 Mbit, ενώ έχει 16 κανάλια SD προς το παρόν.

Με συνολικό bitrate τα 150Mbit (αν ο δεύτερος αναμεταδότης γυρίσει σε 5/6 FEC) και με 46 κανάλια SD να καταναλώνουν περίπου τα 100 Mbit, μένει αρκετό bitrate για 5-6 κανάλια HD.

Φαίνεται πως προς το παρόν τουλάχιστο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τα υπόλοιπα πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικά κανάλια που δεν είναι στο πακέτο του Conn-X (MEGA, ANT1, ALPHA, STAR και Μακεδονία TV) αλλά το σκεπτικό είναι να παρέχονται αυτά τα κανάλια μέσω της επίγειας μετάδοσης της DIGEA, αφού ο αποκωδικοποιητής του Conn-X θα είναι combo. Βέβαια αυτό είναι λίγο άκυρο αφού αυτοί που συνήθως έχουν πρόβλημα με την αναλογική λήψη των ελεύθερων καναλιών, δεν έχουν και Digea (και γι' αυτό στρέφονται στη δορυφορική μετάδοση). Απορώ πάντως γιατί δεν ανεβάζει τα κανάλια ο ΟΤΕ χωρίς την άδειά τους, θεωρώ πως αν πάει σε δικαστήριο θα δικαιωθεί αφού η ευρωπαϊκή πρακτική είναι αυτά τα κανάλια να διατίθενται υποχρεωτικά σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Γνώμη μου είναι πως ορισμένα κανάλια που σε άλλους δορυφόρους εκπέμπονται ελεύθερα (πχ France 24, Russia Today κτλ) δε χρειάζονται στην πλατφόρμα και θα ήταν προτιμότερο να αντικατασταθούν με άλλα κανάλια με μεγαλύτερο συνδρομητικό ενδιαφέρον.

Αναμένω με ενδιαφέρον την εμπορική διάθεση, αν και το πάντρεμα κάρτας δέκτη θα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, αφού πλέον θα έχω 3 δέκτες, Novabox HD για Nova, Conn-X box για τον ΟΤΕ και τον VU Duo για τα υπόλοιπα.

Θα συμφωνήσω με τον Malakudi και εγώ έχω 3 δέκτες θα προσθέσω επίσης ότι η nova δεν θέλει Disqec εάν προσθέσει κάτι τέτοιο και ο ΟΤΕ τι θα γίνει θα έχουμε 500 καλώδια για κάθε πακέτο? Και είμαι υπέρ του μη παντρέματος που δεν το βλέπω.

Για μένα μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας είναι τα ίδια τα κανάλια [εφόσον δεν έχουμε σίγουρη πληροφορία και για την τιμή που μπορεί να είναι ή όχι και αυτή αποτρεπτικός παράγοντας], αφού μεγάλο μέρος από αυτά μεταδίδονται ελεύθερα αλλού, και γενικότερα δεν λένε και πολλά πράγματα ως μέρος ενός πακέτου (που είναι κανάλια premium ταινιών, αντίστοιχα ας πούμε με τα novacinema; ). Για όποιον δεν είναι τώρα ελκυστικό το Conn-x TV, το δορυφορικό δεν προσθέτει και πολλά. Αν βασιζόταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε HD κανάλια θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...