Τα λες γαμάτα και ευτυχώς που υπάρχεις εσύ εδώ μέσα...και κάθομαι και σε διαβάζω!!!!!
ευχαριστώ φίλε μου ΑΛΛΑ να σου πω κάτι? πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία επιτέλους......το θέμα δεν είναι ΠΟΙΟΣ τα λέει, δηλαδή αν τα λέω εγώ ή κάποιος άλλος για να κοκορευόμαστε ΑΛΛΑ το ΤΙ λέει αν έχει λογική και αν είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται.
αυτό πιστεύω πρέπει να το καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και αφού λοιπόν θέλετε να μαθαίνετε νέα και όχι να αλλάζουμε θέμα ας πω και γω την άποψη μου στη χώρα που όλοι έχουν
-μην περιμένετε ο δέκτης ναναι δωρεάν παρά μόνο με αγορά και conn-x douple play τουλάχιστον
-μην περιμένετε να σεβαστούν ότι έχουμε άλλο δέκτη αγοράσει. θα μας δίνουν τον δικό τους παρέα με την κάρτα με το "έτσι θέλω", όπως κάνουν και όλοι άλλωστε στην πατρίδα μας. τα γκάλοπ είναι σχεδόν ανύπαρκτα τελευταία κιόλας. ο kaon είναι καλός δέκτης βέβαια, δεν αντιλέγω αλλά...!
-μην περιμένετε να δώσουν τα 50 κανάλια με 15, τώρα που ο κόσμος δεν "έχει" και "κλείνεται" σπίτι του θα το πουλήσουν και παραπάνω...χαζοί είναι και ας μην έχουν μπάλα και μεγάλα ελληνικά
-μην περιμένετε ότι με οποιονδήποτε νομιμο τρόπο, κάποιος που είναι νομοταγής και μπορεί οικονομικά και θέλει ναχει και τα 2 πακέτα που "ομιλούν" τη γλώσσα του θα μπορεί να τα έχει σε 1 δέκτη σε 1 τηλεόραση έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνει εναλλαγές. ΟΟΟΧΙ σου λέει ανταγωνισμός....ή εμένα ή τον άλλο κύριε! αν θες και τα 2 βάλε 2 δέκτες (ή 2 πιάτα ή 2 ΤV....

) 2 δεν θες? άρα δυστυχώς θα πάει σε άλλους τρόπους και αυτός πάλι και εκτός από την γΝΟΒΑ η Γ.Α.Δ.Α. θα τρέχει και για τον πΟΤΕ......ααα ρε τα λεφτά του φορολογούμενου που πάνε!!! αν είχαν λογική τιμή δεν θα τρέχανε...
αλλα ρε παιδιά τι νοείται τελοσπάντων ανταγωνισμός από την στιγμή που έχουν διαφορετικό κατα το ήμισυ περιεχόμενο??? διαφορετικά κανάλια.
και επειδή είμαστε και σχεδόν όλοι άντρες εδώ μέσα......δηλαδή έχετε δει ποτέ μια εταιρεία αυτοκινήτων που φτιάνει π.χ. μόνο τζιπ να θέλει να ανταγωνιστεί μία άλλη εταιρεία που φτιαχνει οικογενειακά ή σπορ ή οτιδήποτε άλλο.....αυτοκίνητα όλα αλλά διαφορετικά, τελοσπαντων....έχει κάποιος δικαίωμα να χει και τα 2 (εφόσον έχει την οικονομική δυνατότητα) για να βλέπει και ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο??? ναι ή οχι?
Τέλος επειδή είπα τη φράση με το "έτσι θέλω" και λέτε ότι πολλοί εδώ μέσα ξεφεύγουμε απτο θέμα....
-είναι άσχετο να μιλήσεις για την digea για να συγκρίνεις και συσχετίσεις το γεγονός ότι με το "έτσι θέλω" μας ανάγκασαν με τον τρόπο τους να αγοράσουμε πλέον άλλες TV ή άλλους επίγειους δέκτες??? το ίδιο δεν κάνει και η γΝΟΒΑ με τον π0ΤΕ? το δέκτη μας και άμα σ'αρέσει...
-είναι άσχετο να αναφερθείς στην νόβα για να συγκρίνεις και συσχετίσεις πάλι το γεγονός ότι με το "έτσι θέλω" δεν μπορείς να χεις άλλο HD δέκτη της επιλογής σου (πχ με το μενού που σε εξυπηρετεί)
επιτεθείτε μου πάλι....ένας-ένας όμως μην σπρώχνεστε
δεν φταίω εγώ αν αυτά που λέω ευσταθούν τουλάχιστον τα περισσότερα