Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Είναι αλήθεια ότι το περιεχόμενο της Nova είναι πολύ καλύτερο του ΟΤΕ, ας μην ξεχνάμε όμως ότι αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος στην αγορά είναι η Nova. Η Nova έχει τόσα χρόνια πακέτο και 350.000 συνδρομητές, ενώ ο ΟΤΕ προς το παρόν έχει 30.000 καλωδιακούς. Με τέτοιες διαφορές είναι λογικό οι συμφωνίες περιεχομένου να περνούν κυρίως πρώτα από τη Nova.
Η τιμή του ΟΤΕ είναι ναι μεν χαμηλότερη αριθμητικά, αλλά προς συζήτηση αν είναι οικονομικά, σε σύγκριση πάντα με το περιεχόμενο που προς το παρόν προσφέρει. Σίγουρα όμως είναι μια τιμή που "χωράει" σε περισσότερες τσέπες.
Παρόλα αυτά ο δέκτης Kaon (Σάκη είναι ίδιος με του Digitalb, με κάποιες μικροδιαφορές (π.χ. NDS, αντί Conax, κ.ά.) είναι με διαφορά καλύτερος από τους Panasat - Pace και ναι παίζει 4 δορυφόρους σωστά.
Βλέποντας λοιπόν πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην αγορά βλέπω ότι το πακέτο του ΟΤΕ σε πρώτη φάση έρχεται να μπει ανάμεσα στα πακέτα cinema, sport, της Nova και στο βασικό πακέτο. Διαθέτει ένα mixed πακέτο sport - cinema, χωρίς τις μεγάλες συμφωνίες - κράχτες της Nova. Ο ΟΤΕ έχει τεράστιο τμήμα μάρκετινγκ και ξέρει πολύ καλά τον τρόπο που θα πλασαριστεί στην αγορά.
Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι ο τίτλος του πόστ αυτού δεν ανταποκρίνεται πλέον στο θέμα, άλλα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πώς ξεκίνησαν όλα. :a0210:

καλημερα σε ολη την παρεα .
Εδω και ενα μηνα εκανα μια μικρη στατιστικη οσον αφορα τα διαφορα ελληνικα sites που ασχολουνται με την δορυφορικη τηλεοραση ΚΑΙ ΜΟΝΟ και ξεκινησα να καταγραφω τα μελη και μονο που ειναι εγγεγραμενα σε αυτα που σε ορισμενα ειμαι μελος και εγω .Το νουμερο λοιπον των site που μετρησα ειναι 8 απο τα μεγαλυτερα πανελλαδικα (τα μεγαλυτερα) χωρις να περιλαμβανει και αλλα που μπορει να υπαρχουν.Τα μελη σε αυτα τα sites ειναι συνολο 37830!!!!!!!!! που σημαινει οτι ολοι αυτοι ειναι ενεργοι χρηστες δορυφορικης πλατφορμας και ενασχολησης .Θελοντας λοιπον να καταθεσω και εγω την προσωπικη μου αποψη οτι ολοι εμεις οι πραγματικοι λατρεις της δορυφορικης πιστευω ακραδαντα οτι απο τα χερια μας εχουν περασει αρκετοι δορυφορικοι δεκτες και ηδη εχουμε τελικο συμπερασμα και για δορυφορικους δεκτες αλλα και απο απο after sales υπηρεσιες οποτε ας καταλαβουν οι οποιες εταιρειες προσπαθουν να μπουν στην αγορα για λανσαρισμα δορυφορικων υπηρεσιων οτι οι ενεργοι χρηστες ειναι αρκετοι και ας προσεξουν λιγο περρισοτερο.Στην παρουσα στιγμη και για το επικειμενο λανσαρισμα του οτε προσωπικα εγω δεν προκειται να χαλαλησω ουτε ενα ευρω οταν ηδη εχω δοκιμασει το conn-x tv σε iptv με αθλιες υπηρεσιες( βεβαια στην αρχη του) εχω περασει απο την νοβα και ας μην εκφραστω λογω ημερων αλλα και ολα αυτα που διαβαζω κατα καιρους σε πολλα forum για τις υπηρεσιες τους.Απο τα χερια μου περασαν διαφορες καρτες συνδρομητικες με τρομερα αξιολογα προγραμματα αλλα και περιεχομενο και το πιο βασικο σε φοβερες τιμες .Ας καταλαβουν λοιπον οτι ολοι εμεις που εχουμε επενδυση πνευματικα σε ενα χομπυ αλλα και χρηματικα δεν προκειται να δεχθουμε υπηρεσιες πλεον κουτσουρεμενες και ασταθεις.Αυτην την στιγμη το CYFRA, TO POLSAT CYFROWAY,TO TNK, ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και ποσα αλλα συστηματα μπορουν να παρακολουθηθουν απο CAM σε CI με καρτα κανονικα και σε προσιτες τιμες παρολο που οι συγκεκριμενες χωρες δεν ειναι στο ΔΝΤ.Ενημερωτικα σας λεω οτι αυτην την στιγμη εχω την ΤΝΚ με 50 καναλια τα 15 απο αυτα σε high definition με συνδρομη 180 ευρω τον χρονο .Ας καταλαβουν λοιπον αυτοι που ετοιμαζονται για λανσαρισμα οτι ο κοσμος πριν ΔΝΤ ετρεχε απο καταστημα σε καταστημα,απο προσφορα σε προσφορα να αποκτηση lcd full high definition οποτε ας το λαβουν υποψη τους ,οπως ας λαβουν υποψη τους οτι και για το λανσαρισμα της καινουργιας πλατφορμας θα πρεπει να συμπεριλαμβανει κατι διαφορετικο σε χρημα ,ποιοτητα ,υπηρεσιες απο τα υπαρχοντα γιατι οντως θα πρεπει να προσπαθησουν παρα πολυ για να πουλησουν πατασατ, καοντικους,και ολες αυτες τις αηδιες .Σας ευχαριστω καλημερα σας

Άλλο ένα άψογο moderation από ΓΔ και SM. Αντί να πάει για μπάνιο ο dikemon, πήγε αυτός που "τόλμησε" να την πει στον SM. Και φυσικά ο SM είναι ιερή αγελάδα, δε πρέπει να του λέει κανείς τίποτα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

@stedes
Στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα, εδω ειναι Ελλαδα μην το ξεχναμε αυτο. Τωρα για την στατιστικη ερευνα που εκανες, σε ευχαριστω για την πληροφορια που μας εδωσες.
@malakudi
Για πολλακις φορα σε παρακαλω, να αφησεις τους σχολιασμους περι ΓΔ και SM. Δεν βοηθα σε τιποτα αυτο, απεναντιας βαζεις λαδι στην φωτια.
Αποψη μου ειναι, οτι εδω στο φορουμ αυτο υπαρχουν κανονισμοι που μας απαγορευουν να κανουμε σχολιασμο περι team forum, για αυτο σας λεω παμε στο αλλο φορουμ και να κανουμε το χομπι μας και να ασχοληθουμε καθαρα και μονο με το χομπι μας. Ευελπιστω οτι εκει δεν θα υπαρχουν τοσα αυστηρα μετρα.

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αποψη μου ειναι, οτι εδω στο φορουμ αυτο υπαρχουν κανονισμοι που μας απαγορευουν να κανουμε σχολιασμο περι team forum, για αυτο σας λεω παμε στο αλλο φορουμ και να κανουμε το χομπι μας και να ασχοληθουμε καθαρα και μονο με το χομπι μας. Ευελπιστω οτι εκει δεν θα υπαρχουν τοσα αυστηρα μετρα.

Απο όσο ξέρω κανείς ποτέ δεν σας απαγόρευσε να πάτε όπου θέλετε. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο μοναδικής και αποκλειστικής παρουσίας.
ΑΝ αυτό είναι που θέλετε λοιπόν, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Αλλά θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι "εκμεταλλευθήκατε" το γεγονός (αν και δεν το γνωρίζατε ασφαλώς) οτι τις τελευταίες 8 μέρες λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος δεν ήταν δυνατόν να έχω πρόσβαση για παραπάνω απο 2 ώρες την ημέρα για να αρχίσετε να τρώγεστε σαν τα κοκκόρια.

Ε λοιπόν επικροτώ τις ποινές που επεβλήθησαν, τις θεωρώ μικρές και - επειδή δεν επεβλήθησαν σε όλους όσους έπρεπε - θα έρθουν και για τους υπολοίπους έστω και εκ των υστέρων.

Αν σας αρέσει, καλώς. Αν δεν σας αρέσει, και πάλι καλώς !

Αλλά, αυτό το μπάχαλο που δημιουργείται (τεχνητά και δολίως) θα σταματήσει. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

Φιλικά,

Φίλιππος

Last edited:

@malakudi
Για πολλακις φορα σε παρακαλω, να αφησεις τους σχολιασμους περι ΓΔ και SM. Δεν βοηθα σε τιποτα αυτο, απεναντιας βαζεις λαδι στην φωτια.

Στό καλό ..Υπάρχουν άλλες διαδικτυακές περιοχές όπου τά ''Λαϊκά παιδιά'' τύπου Νίκου Ξανθόπουλου έχουν μεγαλύτερη πέραση..

Οτι ευαρεστείστε μήν σάς χαλάμε και τό χατίρι.

Άλλο ένα άψογο moderation από ΓΔ και SM. Αντί να πάει για μπάνιο ο dikemon, πήγε αυτός που "τόλμησε" να την πει στον SM. Και φυσικά ο SM είναι ιερή αγελάδα, δε πρέπει να του λέει κανείς τίποτα.

Οτι δέν σάς βάλαμε ''Χωροφυλακα'' είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό..

Καί επ´αυτού έχετε κάνει και άλλες αποτυχημένες προσπάθειες στό παρελθόν.

Προσθέστε άλλη μιά παρόμοια.

εσείς κα αναπληρωτά μπαίνετε στο φόρουμ μας μόνο όταν μυρίζετε αίμα. Έχετε προσφέρει κάτι σε αυτήν την κατηγορία και μιλάτε. Να ξέρετε κάτι. Σέβομαι τις αποφάσισεις του Φίλιππου και δεν μιλάω ακόμη και όταν διαφωνώ, γιατί ξέρω ότι έχει χύσει αίμα εδώ μέσα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους χρήστες malakudi, suzakia, οι οποίοι έχουν προσφέρει στο φόρουμ. Εσείς τι έχετε προσφέρει???

εσείς κα αναπληρωτά μπαίνετε στο φόρουμ μας μόνο όταν μυρίζετε αίμα. Έχετε προσφέρει κάτι σε αυτήν την κατηγορία και μιλάτε. Να ξέρετε κάτι. Σέβομαι τις αποφάσισεις του Φίλιππου και δεν μιλάω ακόμη και όταν διαφωνώ, γιατί ξέρω ότι έχει χύσει αίμα εδώ μέσα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους χρήστες malakudi, suzakia, οι οποίοι έχουν προσφέρει στο φόρουμ. Εσείς τι έχετε προσφέρει???

Μιά οιαδήποτε Κατηγορία δέν είναι φόρουμ σας ,αλλά υποσύνολο τού διαδικτυακού χώρου Avclub.
Ως εκ τούτου δικαιούμαι νά παρεμβαίνω όποτε τό κρίνω αναγκαίο σέ οιαδήποτε κατηγορία..

Επίσης δέν ήξερα οτι διατηρείτε κάποια ''ιδιοκτησιακά'' προνομια στό club γιά νά φέρεστε με τέτοιου τύπου συμπεριφορά.Απο μένα τέτοια ''ιδιοκτησιακά '' προνόμια δέν έχετε..Φυσικά δέν γνωρίζω πώς ειχατε μάθει αλλά καλό είναι νά τά ξεχάσετε αυτά..
Αδιαφορώ απολύτως γιά τό άν σέβεστε τίς αποφάσεις οχι τού Φίλιππου μόνον,αλλά ολόκληρης τή Δ.Ο. και τής Γενικης Διαχείρισης πού ειναι κοινές..
Οπως επίσης αδιαφορώ γιά τήν ''υπομονή'' πού δείχνετε..

Τά λοιπά περί ''αίματος'' σάς τά επιστρέφω αυτούσια..Πιθανώς μάλιστα και νά σάς χαρακτηρίζουν..
Ειναι άλλως τε ιδιον σας η αγένεια..Παλιότερα είχατε δείξει οτι δεν γνωρίζετε κάν πώς νά προσφωνείτε κάποιον συμφορουμίτη και φωνασκούσατε καλώντας μέ τό επώνυμο σκέτο.

Μέ άλλα λόγια η αήθης επίθεσή σας σάς επιστρέφεται αυτούσια.

Ποιο είναι το φόρουμ σας, αγαπητέ? Μήπως έχετε παρεξηγήσει, ότι δεν υπάρχουν άβατα σε αυτό το φόρουμ και ο καθένας συμμετέχει όπου και όπως νομίζει. Καλά, δεν συζητάω, ότι η Γ.Δ. δύναται και οφείλει να συμμετέχει παντού και ειδικά όταν υπάρχουν flames. Κάτι έχετε παρεξηγήσει στ' αλήθεια....

Kύριε Arno εδώ μαγαζί σας πάντως δέν είναι...

Οπως επίσης αγνοώ πόθεν αποκτήσατε ''ιδιοκτησιακά προνόμια''.
Πάντως δέν τάχετε και αυτό είναι σαφές.
Αν δεν τοχετε ακομα καταλάβει σάς το ξαναθυμίζω για τελευταία φορά.

Το φόρουμ αγαπητοί ανήκει σε όλους μας. Σε κάθε μέλος που γράφει έστω και μία λέξη εδώ μέσα. Δεν έχω και ούτε είχα κανένα special προνόμιο, άρα ούτε είχα μάθει, ούτε και θέλω να μάθω σε κάποιο special προνόμιο. Ίσα - ίσα που απαιτω ισότητα μεταξύ όλων. Ισότητα και μεταξύ εμού, εσάς των δύο και κάθε μέλους. Αυτά τα περί αίματος κε Σούρλα σας συνιστώ να τα κρατήσετε, αφού σας ζητώ να μου δείξετε έστω και ένα πόστ που συμμετείχατε σε αυτήν την κατηγορία και δεν είχε να κάνει με αίμα. Νομίζω ότι ο Φίλιππος σας κάλυψε, γιατί γράψατε και εσείς από κάτω? Όσο αφορά τη σχέση μου με τον Συντονιστή της κατηγορίας σας δηλώνω ότι τυγχάνει του απόλυτου σεβασμού μου. Οπότε τα περι υπομονής, δείχνουν ότι προσπαθήτε να ρίξετε λάδι στην φωτιά

Last edited:
Φυσικά και δεν είναι το μαγαζί μου, όπως δεν είνα και δικό σας κε Σούρλα. Δεν χρειάζεται να μου θυμίσετε τίποτε. Δεν έχω και ούτε είχα ιδιοκτησιακά προνόμια, ούτε και τέτοιες βλέψεις...

Last edited:

Το φόρουμ αγαπητοί ανήκει σε όλους μας. Σε κάθε μέλος που γράφει έστω και μία λέξη εδώ μέσα. Δεν έχω και ούτε είχα κανένα special προνόμιο, άρα ούτε είχα μάθει, ούτε και θέλω να μάθω σε κάποιο special προνόμιο. Ίσα - ίσα που απαιτω ισότητα μεταξύ άλλων. Ισότητα και μεταξύ εμού, εσάς των δύο και κάθε μέλους. Αυτά τα περί αίματος κε Σούρλα σας συνιστώ να τα κρατήσετε, αφού σας ζητώ να μου δείξετε έστω και ένα πόστ που συμμετείχατε σε αυτήν την κατηγορία και δεν είχε να κάνει με αίμα.

Α βλέπω οτι μετά απο μηνες μάθατε νά προσφωνείτε τουλάχιστον σωστά και οχι οπως παλιότερα πού είχατε την εντύπωση οτι απευθύνεστε σέ υπαλλήλους σας χρησιμοποιώντας μόνον τό επώνυμο σκέτο.

Απ´εκεί και πέρα οι αποφάσεις τής Γενικής Διαχείρισης και τού Δχ τής Κατηγορίας είναι κοινές..
Και ουδείς μας επιτρέπει νά λοιδωρείται μέλος τής Δ.Ο. ή και ο Γ.Δ. της οπως σε προηγούμενομ πόστ μέλους .

Ως εκ τούτου τά δήθεν ''αιματηρά'' λαϊκιστικού τύπου αφήστε τα.

Αν αναφέρεστε με την έννοια ''αιμα'' στις κοινές αποφάσεις τού Γ.Δ. και τής Δ.Ο.πείτε το καθαρά..

Πάντως άδεια στο ποιά κατηγορία θά μπεί οιοσδήποτε Δχ ή άλλος αρμόδιος δέν ζητάμε πλέον ούτε απ´εσάς ,ουτε απο οιονδήποτε άλλο.

Ευχομαι να μην το συνεχίσετε γιατί ηδη εχετε εκτεθεί ασκημα.

Φυσικά και δεν είναι το μαγαζί μου, όπως δεν είνα και δικό σας κε Σούρλα.

Δικό μου δεν είναι..Σάς πληροφορησε ''κάποιος'' γιά κάτι τέτοιο??

Το Avclub εχει Δ.Σ. πού έχει εκλεγεί απ´το Σωματείο Εικόνας και Ηχου και αυτό ορίζει τήν Γενική Διαχείριση..

Εγινα κατανοητός?

Last edited:

Το φόρουμ αγαπητοί ανήκει σε όλους μας. Σε κάθε μέλος που γράφει έστω και μία λέξη εδώ μέσα. Δεν έχω και ούτε είχα κανένα special προνόμιο, άρα ούτε είχα μάθει, ούτε και θέλω να μάθω σε κάποιο special προνόμιο. Ίσα - ίσα που απαιτω ισότητα μεταξύ άλλων. Ισότητα και μεταξύ εμού, εσάς των δύο και κάθε μέλους. Αυτά τα περί αίματος κε Σούρλα σας συνιστώ να τα κρατήσετε, αφού σας ζητώ να μου δείξετε έστω και ένα πόστ που συμμετείχατε σε αυτήν την κατηγορία και δεν είχε να κάνει με αίμα.

Το φόρουμ έχει ιδιοκτήτη και δεν ανήκει σε όλους (εκτός αν μιλάτε μεταφορικά και συμβολικά). Επίσης, το φόρουμ έχει κανόνες που οφείλουν τα μέλη τα τηρούν. Η Γ.Δ. και η Δ.Ο. οφείλει να παρεμβαίνει, όπου ο Κανονισμός το απαιτεί, ώστε να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του φόρουμ. Ισότητα υπάρχει προς όλους. Όσο για το ποστ που ζητάτε είναι τελείως άσχετο με το όλο θέμα της επιβολής των ποινών....δηλαδή, αν είχε γράψει και 300 ποστ στην κατηγορία θα είχε το ''προνόμιο'' να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο, ενώ τώρα δεν το έχει και πρέπει να πάρει την άδεια των ''αιμοδοτών''???

Γίνατε απόλυτα κατανοητός κε Σούρλα, όπως νομίζω ότι και εγώ. Άρα το θέμα λήγει εδώ. Σας πληροφορώ πάντως ότι ουδεποτέ σας θεώρησα υπάλληλο μου. Καλό είναι να μην νιώθετε έτσι.

Και διαταγές να δινετε στούς mods τού φορουμ τού περιοδικού γιά ναμαστε και πιό σαφείς τώρα που αρχιζουν και πεφτουν πλεον οι μασκες.

Καθείς εκεί πού ανήκει..

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Το φόρουμ έχει ιδιοκτήτη και δεν ανήκει σε όλους (εκτός αν μιλάτε μεταφορικά και συμβολικά). Επίσης, το φόρουμ έχει κανόνες που οφείλουν τα μέλη τα τηρούν. Η Γ.Δ. και η Δ.Ο. οφείλει να παρεμβαίνει, όπου ο Κανονισμός το απαιτεί, ώστε να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του φόρουμ. Ισότητα υπάρχει προς όλους. Όσο για το ποστ που ζητάτε είναι τελείως άσχετο με το όλο θέμα της επιβολής των ποινών....δηλαδή, αν είχε γράψει και 300 ποστ στην κατηγορία θα είχε το ''προνόμιο'' να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο, ενώ τώρα δεν το έχει και πρέπει να πάρει την άδεια των ''αιμοδοτών''???
κε Χατζηγεωργίου, εκτιμώ πολύ την προσφορά σας στο σύνολο του κλαμπ. Νομίζω ότι συμφωνείτε και εσείς ότι η παρέμβαση του κου Σούρλα ήταν υπέρμετρη. Στα υπόλοιπα που γράφετε δεν έχω παρά να συμφωνήσω.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Και διαταγές να δινετε στούς mods τού φορουμ τού περιοδικού γιά ναμαστε και πιό σαφείς τώρα που αρχιζουν και πεφτουν πλεον οι μασκες.

Καθείς εκεί πού ανήκει..
κε Σούρλα δεν μπορείτε να με διώξετε από το φόρουμ. Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να το αποφασίσει ή Γ.Δ. ή η Δ.Ο. Σωστά?