Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

...τριγυρνάνε 10 άτομα γύρω γύρω,μπαίνει και ένα φορείο κάθε 10 λεπτά και τελειώσαμε...

:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:

Και εγώ για το ποδόσφαιρο μόνο τα "σκάω" δεν με ενδιαφέρει να δώ τίποτε άλλο. Γι'αυτό έχω 3 πιάτα στην ταράτσα. Συμφωνώ ότι όλοι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους ακόμα και αν δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή. Απο εκεί και πέρα σε όσους αρέσει η μπάλα (όπως εμένα) θέλουν να βλέπουν και μια Μπαρτσελόνα μια Ρεάλ και σίγουρα το Αγγλικό πρωτάθλημα που το θεωρώ το κορυφαίο.

Οκ παιδια, δεν ξερω ποσο καλη ειναι η ομαδαρα μας (που σερνεται στο γηπεδο καθε κυριακη) αλλα και το nat. geogr. wild οπως και το discovery channel science ειναι εξαιρετικα καναλια και μαλιστα δεν τα εχουν οι "αλλοι".
Σε συνδιασμο με την digea, την χαμηλη τιμη αλλα και την αναγκη υπαρξης πρωταθληματων για το τζογο αλλα και για καλο ποδοσφαιρικο θεαμα δεν φανταζομαι να τα παει ασχημα το conn-x sat.
Στην τιμη που συζητειται στα φορουμς πρωτος πελατης θα ειμαι εγω.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, τόσα πολλά κανάλια σε μια συχνότητα είναι καλό? Κάποια στιγμή το καλοκαίρι που έτυχε να πιάσω τα κανάλια δεν τρελάθηκα με την εικόνα.

Και για εικονα και για τιμη μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε το επισημο ντεμπουτο του πακετου. (παιζει ρολο βεβαια και ο δεκτης αλλα και η TV).
Κατι ανεφερε καποια κυρια-μελος του forum οτι το πρωτο διαφημιστικο θα πεσει μεθαυριο στο mega στην εκπομπη just the two of us. Ειδωμεν.

Απ' ότι έχω καταλάβει, τόσο τα πακέτα όσο και οι τιμές για την ώρα είναι φήμες και πιθανόν να είναι ανυπόστατες. Έχει ακόμα δρόμο για την ανακοίνωση του και νομίζω ότι θα είναι αρκετά πιο ακριβό, αν κρίνω τουλάχιστον από την τιμή του connx tv που δεν έχει και τόσο πλούσιο περιεχόμενο.

Απ' ότι έχω καταλάβει, τόσο τα πακέτα όσο και οι τιμές για την ώρα είναι φήμες και πιθανόν να είναι ανυπόστατες. Έχει ακόμα δρόμο για την ανακοίνωση του και νομίζω ότι θα είναι αρκετά πιο ακριβό, αν κρίνω τουλάχιστον από την τιμή του connx tv που δεν έχει και τόσο πλούσιο περιεχόμενο.

Πάμε για Πάσχα;;;

Έχουμε 3 χρόνια που μετράμε αντίστροφα ρε παιδιά...Τα κανάλια είχαν ανέβει στον transpoder από το Μάη του 2010 αν θυμάμαι καλά και ακόμα βρισκόμαστε στα τεστς...

Αύριο το just the two of us θα τσιμπήσει νουμεράκια από άσχετα δημογραφικά και οι παραγωγοί θα αναρωτιουνται πως προέκυψαν!

Δεν πρόκειται να αρχίσει τις διαφημίσεις ο οτε πριν ανακοινώσει ο ίδιος την έναρξη της δορυφορικής πλατφόρμας. Αν υπάρχει διαφήμιση θα είναι για το connx tv iptv.

Κι εγώ δε φαντάζομαι τον Καπουτζίδη να λέει για τα πλεονεκτήματα του ενός δορυφόρου από τον άλλο :)

Έχω σταματήσει καιρό να ακούω φήμες και ανακρίβειες. Όλα πάνε με ρυθμούς ΟΤΕ (=ελληνικού δημοσίου), το οποίο σημαίνει ότι έχει ακόμα δρόμο. :)

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ CONN-X TV? ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ 15Ε? ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 70Ε?

εχουν αρχισει καποιοι να ιδρωνουν μου φαινεται

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ CONN-X TV? ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ 15Ε? ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 70Ε?

εχουν αρχισει καποιοι να ιδρωνουν μου φαινεται

To conn-x iptv δεν κάνει 15 ευρώ. Η υπηρεσία διατίθεται μόνο συνδυαστικά με internet και τηλεφωνία ΟΤΕ.

ΥΓ: δε χρειάζεται να φωνάζεις

Last edited:
Σε κάποιον που έχει ήδη internet και τηλεφωνία είναι 15 ευρώ....και έχει από το 50% της Ελλάδας που είναι συνδρομητές ΟΤΕ,το 40% τουλάχιστον έχει και internet...Και δεν καταλαβαίνω γιατί δηλαδή το λες επιδοκιμαστικά;Οι άλλοι πάροχοι iptv στο προσφέρουν και ας μην internet δηλαδή;Όσον αφορά το περιεχόμενο,είναι δηλαδή καλύτερο το hol iptv που σου χρεώνει τα κανάλια του discovery ξεχωριστά;Ή αυτό της on που πευτει κάθε τρεις και λίγο;

Σε κάποιον που έχει ήδη internet και τηλεφωνία είναι 15 ευρώ....και έχει από το 50% της Ελλάδας που είναι συνδρομητές ΟΤΕ,το 40% τουλάχιστον έχει και internet...Και δεν καταλαβαίνω γιατί δηλαδή το λες επιδοκιμαστικά;Οι άλλοι πάροχοι iptv στο προσφέρουν και ας μην internet δηλαδή;Όσον αφορά το περιεχόμενο,είναι δηλαδή καλύτερο το hol iptv που σου χρεώνει τα κανάλια του discovery ξεχωριστά;Ή αυτό της on που πευτει κάθε τρεις και λίγο;

Σε κάποιον που έχει ήδη internet και τηλεφωνία ΟΤΕ. Πολλοί δεν έχουν. Συνεπώς δε μπορεί η τιμή να αναφέρεται μόνη της. Η υπηρεσία δε πωλείται αυτόνομη. Με την ίδια λογική θα πρέπει να συγκρίνουμε με αντίστοιχες υπηρεσίες της Nova όπου υπάρχει συνδυαστικό με forthnet τηλεφωνία και DSL.

Την έχουμε κάνει κι άλλες φορές αυτή τη συζήτηση, δεν έχει νόημα. Το conn-x iptv δεν έχει 15 ευρώ, αυτό είναι ξεκάθαρο, γιατί δεν πωλείται αυτόνομα. Είναι προστιθέμενη υπηρεσία σε ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες.

Όταν δούμε το δορυφορικό που θα είναι πράγματι αυτόνομο τότε να μιλήσουμε.