Παιδιά ένας φίλος μου έχει την LG M2394D σαν μονιτορ αλλά και σαν TV. Μια και η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζει ψηφιακά mpeg4 και σύντομα τα αναλογικά εξαφανίζονται, του χάρισα μια κάρτα Neotion που είχα απο παλιά στην αχρηστία.
Έχει όμως η tv του ένα παλιότερο firmware με αποτέλεσμα να μένει η ενδειξη "Υπηρεσία HD" (ή κάτι τετοιο) να τριγυρνάει στην οθόνη παρόλο που εικόνα υπάρχει κανονικά. Χρειάζεται το firmware 3.15.1 ή μεγαλύτερο για να λυθεί το θέμα αλλά παρόλο που έχουμε ψάξει πάρα πολύ δεν υπάρχει τίποτα στο ιντερνετ μάλλον λόγω παλαιότητας του μοντέλου (αν και για μερικά παλιότερα ακομα μοντέλα υπάρχουν κάποια firmwares).
Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως έχει κανείς αυτο το firmware και έχει την ευγενή καλοσύνη να το ανεβάσει σε κανένα filesharing να λειθεί το πρόβλημα?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω μια τηλεόραση LG 32lg3000 και έχω βάλει μια PCMCIA κάρτα ( την NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA BULK) για να βλέπω τα ψηφιακά. Το ERT HD όμως δεν το δείχνει καθόλου. Γιατί?? Φταίει η τηλεόρασημ η κάρτα?? Μπορώ να βρω κανένα cheat για να παίζει?? (Είμαι και λίγο άσχετος με αυτά γι αυτό μπορει να είναι λιγο χαζη η ερώτηση) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
Τα Ελληνικά παντου ναι κανονικότατα, όπως και οι επιλογές για όλες τις υπόλοιπες γλώσσες. Η κρυφή επιλογή για να την κάνεις να παίζει divx δεν υπάρχει.
Ευχαριστώ για όλα![]()
(Παρακαλώ μην μου πείτε για εξωτερικό δέκτη γιατί θέλω τα πάντα να γίνονται με το τηλεχειριστήριο της ίδια της τηλεόρασης)
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!
Καμία κάρτα δεν υποστηρίζει High Definition. Συνεπώς καμία κάρτα δεν μπορεί να κάνει τη τηλεόρασή σου να δείξει ΕΡΤ HD.
στο site της η Neotion γραφει οτι παιζει SD & HD, γιατί εδώ δεν δείχνει την ΝΕΤHD?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.