ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Από που το βλέπεις; Στην αναμετάδοση μέσω Nova Επίγεια δεν βλέπω ιδιαίτερα προβλήματα.

Όχι Digea, Nova Επίγεια (δορυφορικά και επίγεια). Πάντως τώρα κόλλησε η εικόνα (αλλά και στο Al Jazeera).

Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

μεσω nova το βλεπω και εχω καταργησει και το καλωδιο της επιγειας.
ειναι οντως καλυτερο απο digea?

Απο digea μια χαρά είναι Δημήτρη. Αν εξαιρέσεις κάποια παγώματα εικόνας, λόγω καιρού απ ότι λέει ο σχολιαστείς.

Χαχαχα δείτε το EPG της ΔΤ. Στις 23:45 Champions League Post Game με περιγραφή: "Λίγο μετά από κάθε αγώνα, η ΝΕΤ σας δίνει την ευκαιρία...."! Περασμένα μεγαλεία θυμώντας τα να κλαις.

Χαχαχα δείτε το EPG της ΔΤ. Στις 23:45 Champions League Post Game με περιγραφή: "Λίγο μετά από κάθε αγώνα, η ΝΕΤ σας δίνει την ευκαιρία...."! Περασμένα μεγαλεία θυμώντας τα να κλαις.

"Μνημείο"! :Banane0:

net!.jpg

εγω απο nova και εχω πολυ πιξελιασμα στραβωθηκα μιλαμε

Η χειρότερη μετάδοση που έχω δει ποτέ. Μπορεί να μην ισχύει σε όλους.
Όμως εδώ στη Βάρη, 35-45% ποιότητα σήματος, κολλήματα, πιξελιάσματα κλπ.
Αν προσθέσετε και τα διαστήματα χωρίς εικόνα λόγω καιρού στη Λισαβώνα (όπου είχαμε μόνο ραδιοφωνική μετάδοση), καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Μα πότε η ΔΤ, θ' αποκτήσει την ποιότητα/ένταση σήματος της ΕΡΤ? Μιά είναι full, μιά είναι minimum. Γιατί αυτές οι διακυμάνσεις στο σήμα?
Κατέβασα "πολλούς αγίους" απόψε, βλέποντας το παιχνίδι!
Να μη πω για το γήπεδο!!:twoguns:

Ισως εχει να κανει και με την μολις σημερινη επαναστελεχωση της ΔΤ μετα την ψηφιση της τροπολογιας με την οποια ανανεωσαν τις συμβασεις.

Ας περιμενουμε και την επομενη για να κρινουμε αλλα γενικα το πραγμα θα δειξει που θα παει -τεχνικα και απο αποψη πληροτητας και ποιοτητας- οταν και αν χρησιμοποιησει τις εγκαταστασεις του ραδιομεγαρου.

Το ωραίο είναι ότι αυξήθηκε και το bitrate. Από 7 και κάτι ώρες που χώραγε ένα οχτάρι στικ, τώρα χώρεσε 6 ώρες και 5 λεπτά. Αυτό λογικά σημαίνει αύξηση περίπου 15%.

Τί να πω, τα έχω χάσει.
Όπως είπα και χθες, το σήμα πάει πανω κάτω. Σήμερα στο μπάσκετ δεν έχω πρόβλημα, καθώς δείχνει 65-70% ποιότητα και ελάχιστα πιξελιάσματα. Γιατί όμως κάθε μέρα διαφορετικά? (Υπενθυμίζω, χθες στο Μπενφίκα-Ολυμπιακός, η ποιότητα ήταν στο 35-45%).

Τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο τον είδα σήμερα γιατί χθες δεν προλάβαινα. Είχε όντως πολλά κολλήματα. Αλλά δεν οφειλόταν στην ΔΤ, ερχόταν από έξω. Η βροχή στην Λισσαβόνα μάλλον μούσκεψε τα πράγματα. Η περιγραφή γινόταν κανονικά, και το ρολόι δούλευε κανονικά. Και μιά που το είπα, παλιότερα γκρινιάζαμε γιατί η ΕΡΤ δεν έδειχνε χρόνο στα παιχνίδια του CL. Λέγαμε ότι χρεώνεται έξτρα. Χθες όμως υπήρχε χρόνος. Αυτός όμως δεν κόλλαγε. Άρα αυτός δεν ερχόταν από έξω. Είναι νόμιμο αυτό; Μήπως βάζουν τον χρόνο στα μουλωχτά; Αν και για να πω την αλήθεια δεν με χαλάει.

Έλα ντε, μπορείς να το εξηγήσεις?
Όσο για το μουλωχτό χρονόμετρο, ούτε εμένα με χαλάει:fahne90:

Last edited:
Το γραφικό με το σκορ και το χρόνο το βάζουν τα κανάλια και δεν έρχεται μαζί με το σήμα. Π.χ στις χώρες με κυριλλικό αλφάβητο όπως Ρωσία, Ουκρανία, Σκόπια, τα αρχικά των ομάδων είναι στα κυριλλικά, ενώ άλλα κανάλια όπως το SKY έχουν δικά τους γραφικά. Τα γερμανικά κανάλια δίπλα από τα αρχικά των ομάδων βάζουν και το αντίστοιχο χρώμα που έχουν οι φανέλες ενώ βγάζουν και δικά τους στατιστικά. Η ΕΡΤ και παλιότερα το MEGA δεν έβαζαν σκορ και χρόνο γιατί δεν ήθελαν να γίνεται ζάπινγκ. Ως δικαιολογία προέβαλαν ότι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από το συμβόλαιο ενώ άλλες φορές επικαλούνταν πρόσθετο κόστος.

απο νεαπολη θεσσαλονικης,σημαντικα προβληματα απο εχθες στην 23 με πολλα σπασιματα στην εικονα,η 56 απο την 1η πρωτη μερα που ανοιξε η ΔΤ ειχε προβληματα,βλεπω σημερα ειναι καλα πριν λιγο επεσε μαυρο αλλα τωρα εχει εικονα και γενικα κανενα προβλημα,επισεις στην 46 που βγαινει το ΔΤ εχθες ποτε επαιζε ποτε οχι,σημερα ειναι καλα.

Status
Not open for further replies.