ΝΕΡΙΤ sports επιγεια ψηφιακη

Η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει ελεύθερα (FTA) τους αγώνες του Μουντιάλ μέσω του Eutelsat 3 (12715 H). Για ποιο λόγο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ δεν αντικατέστησαν τελικά και το TV5 με το NEΡΙΤ Sports, όπως είχαν οι ίδιοι αρχικά ανακοινώσει;

α) Μήπως για να μη βλέπουν ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports οι τηλεθεατές των 20 περιοχών που έχουν λήψη της Nova επίγεια;

β) Μήπως για να μην έχει την παραμικρή πιθανότητα να δει δορυφορικά – ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports o τηλεθεατής οποιασδήποτε περιοχής που δεν έχει επίγεια ψηφιακή λήψη και παράλληλα δεν θέλει να πληρώνει Nova ή OTE TV;

γ) Μήπως για να μην παρεξηγηθούν οι γαλλόφωνοι στην Ελλάδα;

Όποιος μπορεί, ας δώσει μια εξήγηση.

Γειά σας. Υπάρχουν, εκτός ΝΕΡΙΤ Sports, άλλα κανάλια (δορυφορικά) που να δείχνουν σε μαγνητοσκόπηση το Παγκόσμιο Κύπελλο?

Γειά σας. Υπάρχουν, εκτός ΝΕΡΙΤ Sports, άλλα κανάλια (δορυφορικά) που να δείχνουν σε μαγνητοσκόπηση το Παγκόσμιο Κύπελλο?

Καλημέρα. Στις 7Ε (Eutelsat 7A) το NTVspor και το Idman TV .Πιθανον και κάποια αλλα.

Πράγματι, πολύ καλό ματς, κονταρομαχία δύο δυνατών ομάδων. Και καλύτερη εικόνα γιατί ήταν πιο βραδυνή σε ώρες Βραζιλίας, και λειτουργησαν οι προβολείς, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Απο ποιότητα εικόνας είστε ευχαριστημένοι? Εγώ παρατηρω πιξελιασματα γύρω απο τους ποδοσφαιριστές όταν κινούνται γρήγορα. Επίσης η νεριτ κόβει πολλές φορές το σήμα της ή εξασθενει και χαλάει την εικόνα. Τώρα βλέπω το Ιταλία ουρουγουαη και έχει πέσει εντέλώς η εικόνα στο νεριτ. Το νεριτ σπορτς παίζει πιο σταθερά, απλά πιξελιαζει κι αυτό. Μιλάω πάντα για ψηφιακή λήψη απο Μαλαξα.

Η εικόνα στα SD κανάλια είναι μετριοτατη. Με ευχαριστεί το γεγονος οτι στα περισσότερα σπίτια βλέπουν το HD

Γιατί ενώ τα ψηφιακά κανάλια της digea τα πιάνω χωρίς προβλήματα, όπως επίσης και το νεριτ σπορτς, το νεριτ δεν έχει σταθερά καλό σήμα?
Ο τεχνικός της νεριτ μου είπε να στρίψω λίγο την κεραία μου για να βελτιωθεί η λήψη της νεριτ, όμως φοβάμαι μην τυχόν χαλάσω όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε το στρίψιμο θα πρέπει να γίνει κάπως προσεκτικά και δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου και ταυτόχρονα να ανεβοκατεβαινω στην ταράτσα να βλέπω το αποτέλεσμα. Όμως πόσο στρίψιμο να χρειάζεται , όταν όλοι οι πομποί είναι στην ίδια τοποθεσία? είναι δηλ. δυνατό να τη στρίψω τόσο λίγο που να βελτιωθεί η νεριτ χωρίς να χαλάσουν τα υπόλοιπα?

πιστευω πως ειναι, για να το κανεις πρεπει να χεις κ μια tv διπλα, δεν εχεις καμια μικρη να την παρεις ταρατσα;

εγω γιατι εχω μλκες γειτονες κ στο πεναλτυ του σαμαρα ουρλιαζαν ενω σε μενα η μπαλα παιζοταν στο κεντρο; ειναι (τοσο) καλυτερη η εικονα της νοβα; ή απλα μερικοι προκειμενου να το παιξουν εξυπνοι κ να πανηγυρισουν πρωτοι αδιαφορουν για την εικονα;

πιστευω πως ειναι, για να το κανεις πρεπει να χεις κ μια tv διπλα, δεν εχεις καμια μικρη να την παρεις ταρατσα;

Φοβάμαι να το ρισκάρω στη μέση του Μουντιάλ. Σκέφτομαι μήπως μπορώ να ανεβάσω την ένταση του ενισχυτη.

Η ΝΕΡΙΤ χρησιμοποιεί διαφορετικές παραμέτρους μετάδοσης από τη Digea για αυτό και δεν εχει σταθερά καλό σήμα. Μπoρείς να βγάλεις τελείως τον ενισχυτή και να πηγαίνει το καλώδιο απο την κεραία κατευθείαν στη τηλεόραση;

Η ΝΕΡΙΤ χρησιμοποιεί διαφορετικές παραμέτρους μετάδοσης από τη Digea για αυτό και δεν εχει σταθερά καλό σήμα. Μπoρείς να βγάλεις τελείως τον ενισχυτή και να πηγαίνει το καλώδιο απο την κεραία κατευθείαν στη τηλεόραση;

Θα προσπαθήσω, πάντως δεν έχω πει ότι πριν την έναρξη ψηφιακής μετάδοσης το αναλογικό σήμα στην περιοχή μου λόγω ενός λόφου ήταν εξαιρετικά αδύναμο και γι αυτό το λόγο είχα βάλει νοβα. Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι αυτό επηρεάζει τη νεριτ. Η digea βέβαια παίζει άψογα με φουλ σήμα όπως είναι ρυθμισμένος ο ενισχυτής απο παλιά για την αναλογική λήψη. Θυμάμαι ότι ο τεχνικός που μου είχε τοποθετήσει την κεραία είχε έρθει με ένα όργανο μέτρησης σήματος και τοποθέτησε την κεραία στη θέση που υπήρχε η καλύτερη λήψη σήματος. Μετά ρύθμισε και τον ενισχυτή ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή λήψη και όντως κάποιες φορές τα κανάλια έπαιζαν ικανοποιητικά, το καλοκαίρι όμως και όσες μέρες ο καιρός ήταν χωρίς σύννεφα δεν είχα καλή λήψη. Αντιθέτως η λήψη βελτιωνοταν όταν χαλούσε ο καιρός δηλ. όταν είχε σύννεφα! Κάποια αντανάκλαση σήματος συμβαίνει απο ότι μου είχαν πει αναλόγως τον καιρό και επηρεάζει τη λήψη μου.

Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ sports επιγεια ψηφιακη

εγω γιατι εχω μλκες γειτονες κ στο πεναλτυ του σαμαρα ουρλιαζαν ενω σε μενα η μπαλα παιζοταν στο κεντρο; ειναι (τοσο) καλυτερη η εικονα της νοβα; ή απλα μερικοι προκειμενου να το παιξουν εξυπνοι κ να πανηγυρισουν πρωτοι αδιαφορουν για την εικονα;
Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση έρχεται πιο αργά από όλα. Πρώτο είναι το ραδιόφωνο. Η μάνα μου στην κουζίνα άκουγε από το ράδιο το πέναλτυ του Σαμαρά, και φώναξε γκολ όταν ακόμα ο διαιτητής έκανε παρατηρήσεις για το που θα κάθονται οι παίκτες. Έτσι μου έφυγε και το άγχος για το αν έβαλε το γκολ.
Το ράδιο είναι πιο γρήγορο ακόμα και από την αναλογική τηλεόραση. Το 2004 άκουγα ράδιο (λόγω Χελάκη) και έβλεπα τηλεόραση, αναλογική ακόμα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζε στην γειτονιά.

Η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει ελεύθερα (FTA) τους αγώνες του Μουντιάλ μέσω του Eutelsat 3 (12715 H). Για ποιο λόγο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ δεν αντικατέστησαν τελικά και το TV5 με το NEΡΙΤ Sports, όπως είχαν οι ίδιοι αρχικά ανακοινώσει;

α) Μήπως για να μη βλέπουν ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports οι τηλεθεατές των 20 περιοχών που έχουν λήψη της Nova επίγεια;

β) Μήπως για να μην έχει την παραμικρή πιθανότητα να δει δορυφορικά – ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports o τηλεθεατής οποιασδήποτε περιοχής που δεν έχει επίγεια ψηφιακή λήψη και παράλληλα δεν θέλει να πληρώνει Nova ή OTE TV;

γ) Μήπως για να μην παρεξηγηθούν οι γαλλόφωνοι στην Ελλάδα;

Όποιος μπορεί, ας δώσει μια εξήγηση.
Σε επικοινωνία με τεχνικό της ΝΕΡΙΤ (2107761141) την Πέμπτη 26/6 για την πόλη την Ιωαννίνων μου είπε ότι δεν άλλαξε (πλέον δεν έχει σημασία, φτάσαμε στους νοκ άουτ αγώνες) γιατί υπήρχαν παράπονα από τη Γαλλική πρεσβεία και τους τηλεθεατές του TV5...

Kαλύτερη είναι η εικόνα στην επίγεια ρε.

Γεια σας παιδια,μια βοηθεια!

Ξαφνικα μου χαθηκε ο ηχος απο την NeritHD.Στο Nerit Sports λειτουργει κανονικα.Εχω εξωτερικο αποδικωποιητη στην τηλεοραση.Τι μπορω να κανω?Δοκιμασα επασυντονισμο των προγραμματων αλλα τιποτα.

Σε μια αλλη τηλεοραση του σπιτιου που εχει ενσωματωμενο αποδικωποιητη λειτουργει κανονικα ο ηχος.