Γειά σας. Υπάρχουν, εκτός ΝΕΡΙΤ Sports, άλλα κανάλια (δορυφορικά) που να δείχνουν σε μαγνητοσκόπηση το Παγκόσμιο Κύπελλο?
πιστευω πως ειναι, για να το κανεις πρεπει να χεις κ μια tv διπλα, δεν εχεις καμια μικρη να την παρεις ταρατσα;
Η ΝΕΡΙΤ χρησιμοποιεί διαφορετικές παραμέτρους μετάδοσης από τη Digea για αυτό και δεν εχει σταθερά καλό σήμα. Μπoρείς να βγάλεις τελείως τον ενισχυτή και να πηγαίνει το καλώδιο απο την κεραία κατευθείαν στη τηλεόραση;
Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση έρχεται πιο αργά από όλα. Πρώτο είναι το ραδιόφωνο. Η μάνα μου στην κουζίνα άκουγε από το ράδιο το πέναλτυ του Σαμαρά, και φώναξε γκολ όταν ακόμα ο διαιτητής έκανε παρατηρήσεις για το που θα κάθονται οι παίκτες. Έτσι μου έφυγε και το άγχος για το αν έβαλε το γκολ.εγω γιατι εχω μλκες γειτονες κ στο πεναλτυ του σαμαρα ουρλιαζαν ενω σε μενα η μπαλα παιζοταν στο κεντρο; ειναι (τοσο) καλυτερη η εικονα της νοβα; ή απλα μερικοι προκειμενου να το παιξουν εξυπνοι κ να πανηγυρισουν πρωτοι αδιαφορουν για την εικονα;
Σε επικοινωνία με τεχνικό της ΝΕΡΙΤ (2107761141) την Πέμπτη 26/6 για την πόλη την Ιωαννίνων μου είπε ότι δεν άλλαξε (πλέον δεν έχει σημασία, φτάσαμε στους νοκ άουτ αγώνες) γιατί υπήρχαν παράπονα από τη Γαλλική πρεσβεία και τους τηλεθεατές του TV5...Η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει ελεύθερα (FTA) τους αγώνες του Μουντιάλ μέσω του Eutelsat 3 (12715 H). Για ποιο λόγο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ δεν αντικατέστησαν τελικά και το TV5 με το NEΡΙΤ Sports, όπως είχαν οι ίδιοι αρχικά ανακοινώσει;
α) Μήπως για να μη βλέπουν ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports οι τηλεθεατές των 20 περιοχών που έχουν λήψη της Nova επίγεια;
β) Μήπως για να μην έχει την παραμικρή πιθανότητα να δει δορυφορικά – ψηφιακά το ΝΕΡΙΤ Sports o τηλεθεατής οποιασδήποτε περιοχής που δεν έχει επίγεια ψηφιακή λήψη και παράλληλα δεν θέλει να πληρώνει Nova ή OTE TV;
γ) Μήπως για να μην παρεξηγηθούν οι γαλλόφωνοι στην Ελλάδα;
Όποιος μπορεί, ας δώσει μια εξήγηση.
εγω γιατι εχω μλκες γειτονες κ στο πεναλτυ του σαμαρα ουρλιαζαν ενω σε μενα η μπαλα παιζοταν στο κεντρο; ειναι (τοσο) καλυτερη η εικονα της νοβα; ή απλα μερικοι προκειμενου να το παιξουν εξυπνοι κ να πανηγυρισουν πρωτοι αδιαφορουν για την εικονα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.