ΝΕΡΙΤ sports επιγεια ψηφιακη

Στη Κοζανη μετα απο επικoινωνια μου ειπανε πως περιμενουνε να ανεβει το σημα στο δορυφορο για τη Νεριτ Sport, για να εκπεμψει αναλογικα σε συχνοτητα της πρωην ΕΤ3.
Αυτη τη στιγμη εχουνε ανοιξει τον πομπο και παιζει χρωματιστες μπαρες.

Τελικα το καναλι R9 που υπαρχει στη συχνοτητα 11823 της NOVA παιζει κανονικα το προγραμμα της ΝΕΡΙΤ Sport ?

Στη Κοζανη μετα απο επικoινωνια μου ειπανε πως περιμενουνε να ανεβει το σημα στο δορυφορο για τη Νεριτ Sport, για να εκπεμψει αναλογικα σε συχνοτητα της πρωην ΕΤ3.
Αυτη τη στιγμη εχουνε ανοιξει τον πομπο και παιζει χρωματιστες μπαρες.

Τελικα το καναλι R9 που υπαρχει στη συχνοτητα 11823 της NOVA παιζει κανονικα το προγραμμα της ΝΕΡΙΤ Sport ?

NERIT SPORT κανάλι 42 στην Κοζάνη (αναλογικά φυσικά...)

Στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ έχουμε το Νεριτ σπορτ να παίζει τώρα

Σε αναλογική ή ψηφιακή συχνότητα Μάνο; Υπαρχουν αναφορές από όλη την Ελλάδα για ενεργοποίηση του R9 της Νόβα και μετάδοση σήματος Νεριτ sport σε αναμεταδότες.

Last edited:
Ο,τι πρέπει λίγες ώρες πριν την έναρξη του μουντιάλ! Τα υπόλοιπα προγράμματα της ΝΕΡΙΤ φαντάζομαι θα βγουν κι αυτά όταν ανέβουν όλα σε δορυφόρο σαν πολυπλεξίες. Για την ώρα όμως είναι κάτι παραπάνω από επιτυχία της περιοχής, πριν λίγες μέρες δεν ξέραμε καν αν έχουν διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους τους πομπούς.

Last edited:
Στο κανάλι 21 ψηφιακά στο Ρέθυμνο απο Μαλάξα
Ναι κι εγώ το βλέπω και πήρα τηλ νεριτ και μου είπαν ότι θα πιάνει και από το κανάλι 24 για backup και όντως παίζει και από εκεί τώρα,
ομως νεριτ HD δυστυχώς το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014!
Ξενερωσα....

Last edited:
Εντάξει καλά είναι κι έτσι.. αλλά κι εγώ κάπου διάβασα για nerit HD, οκ κάτσε να ανέβει σε δορυφόρο το πακέτο και θα δούμε..

Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ sports επιγεια ψηφιακη

Εντάξει καλά είναι κι έτσι.. αλλά κι εγώ κάπου διάβασα για nerit HD, οκ κάτσε να ανέβει σε δορυφόρο το πακέτο και θα δούμε..
Ναι αλλά η πληροφορία για το Δεκέμβριο είναι από τον τεχνικό της νεριτ με βάση την απόφαση που μου είπε ότι υπάρχει για το πότε προβλέπεται να "ενεργοποιηθεί" ο δορυφόρος.

οκ άμα το είπε ο τεχνικός για το δορυφόρο θα ξέρει καλύτερα.

οκ άμα το είπε ο τεχνικός για το δορυφόρο θα ξέρει καλύτερα.

απο μερα σε μερα θα ανεβουν τα μπουκετα στις 3 μοιρες πιστευω...αλλιως πως θα καλυψουν switch off Πελοποννήσου;;; :Banane0:

απο μερα σε μερα θα ανεβουν τα μπουκετα στις 3 μοιρες πιστευω...αλλιως πως θα καλυψουν switch off Πελοποννήσου;;; :Banane0:
Επειδή είμαι άσχετος, άμα γίνει αυτό που λες, θα βλέπουμε νεριτ hd και στην Κρήτη?

Η μεγάλη ξενερα είναι επειδή όταν είχα επικοινωνήσει πρώτη φορά με τεχνικό μου είχε πει ότι μέχρι Παρασκευή θα έχουμε και HD, ενώ σήμερα μου είπαν αλλά πράγματα...

Σε αναλογική ή ψηφιακή συχνότητα Μάνο; Υπαρχουν αναφορές από όλη την Ελλάδα για ενεργοποίηση του R9 της Νόβα και μετάδοση σήματος Νεριτ sport σε αναμεταδότες.

Αναλογικά φίλε μου, δεν παίζουν ακόμα τα ψηφιακά στην Κοζάνη. Δεν γνωρίζω αν το feed προέρχεται από το R9 της NOVA ή από κάποιο επίγειο feed (Πήλιο ή Βίτσι)

Χιος παιζει στο 36 (πρωην ΕΤ1) το ΝΕΡΙΤ Σπορ απο το απόγευμα, η τροφοδοσια από NOVA

Όσα παίρνουν δορυφορικά φάνηκαν με το σήμα και τις μπάρες που είχαν όσο περίμεναν το feed από το R9. Υπάρχουν και άλλα βέβαια που πήραν επίγειο feed. Όλες οι νησιώτικες περιοχές πήραν δορυφορικά. Ψηφιακά εννοείται μόνο στα δύο κέντρα στην Κρήτη, λόγω εκκρεμμότητας από πέρισυ. Τα άλλα ψηφιακά θα εκπέμψουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Η ΝΕΡΙΤ HD στο μπουκέτο του OTEtv έχει το Μουντιάλ!
Αυτό σημαίνει ότι θα το δούμε σε HD;