Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το " τυχαίο; " γεγονός είναι ότι το έλαβα στο mail yahoo που έχω πράγματι δέσει με το PayPal για την πληρωμή και όχι σε κάποιο από τα άλλα 5 που έχω. Τι να πω, έτυχε; Δεν αγχώνομαι πάντως γιατί με το PayPal έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Απλά το ανέφερα μην πέσει κανείς στην παγίδα τους, συγνώμη αν κάποιοι φίλοι αγχώθηκαν λόγω του post μου

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εμενα την δευτερα εγινε και το καταλαβα την επομενη που αποσυνδέθηκαν ολα.ειδα μετα τα εισερχομενα οτι ηταν απο Ινδονησία,οτι αλλαξε το email και ο κωδικος.
Καλο ειναι να βαλουμε αριθμο τηλεφωνου ετσι ωστε για οποια αλλαγη να ενημερωνόμαστε στην στιγμη.τωρα πως δεν εχουν προσβαση στγν καρτα που μου ειπαν δεν το καταλαβα,εκτος και αν απλα μπλοκάρετε στην ουσια .εμενα νεο προφιλ οταν συνδεθηκα ξανα δεν ειχε
Το τηλέφωνο που ακριβώς το βάζουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν λιγο μιλησα τηλεφωνικα με υποστηριξη κι εληξε θετικα το θεμα, τσαμπα ακυρωσα την καρτα αλλα δεν πειραζει, μαθαινουμε, σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει πάντως να πούμε ένα μπράβο στην υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών του Netflix. Ότι κι αν έχω χρειαστεί έχω βρει λύση άμεσα

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει πάντως να πούμε ένα μπράβο στην υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών του Netflix. Ότι κι αν έχω χρειαστεί έχω βρει λύση άμεσα
Γενικά, είναι επαγγελματίες κ θεωρώ δίκαιες τις τιμές τους!!!

Προσπάθησα να κοινοποιήσω τη λίστα μου σε φίλο, αλλά δεν βρήκα κάποια δυνατότητα για αυτό. Υπάρχει κάτι; Μέσω εφαρμογής iOS;

Αιντε παλι,
παιδια βοηθηστε λιγο τον πανιβλακα (yours trully -bye-) να θυμηθει ΠΩΣ μπηκε στο NetFlix ... εναν χρονο πριν.

Μεχρι στιγμης, τα ανακατεψα ολα !
1) εδωσα λαθος κωδικο και μου επιστραφηκε μυνημα λαθους (μετα απο 1 χρονο, ΔΕΝ θυμομουν κωδικο).
2) εδωσα εκ νεου το email address μου και μου συστηθηκε να μπω με αλλο address (δεν το πραξα γιατι δεν εχω).
3) παρακαλεσα να μου στειλουν email για να κανω reset password και μου ρθε ... 30day trial διαφημιση (εις διπλουν)
4) παρακαλεσα να μου στειλουν sms αλλα ... "ο αριθμος τηλεφωνου σας δεν συνδεεται με κανεναν λογαριασμο"

Επειδη ειμαι μειωμενης ευθυνης :nounder: ... παρακαλω ΜΗΝ με βοηθησετε (τοσο απογοητευμενος ειμαι :nounder:
ενα password ... με ΝΙΚΗΣΕ ! )

Καποιος δευτερος, τριτος, αν μοιραζεστε τα προφιλ λογαριασμων να σου πει το pass. ?

Ο krompotis προ ημερων ειχε θεμα χακαρισματος κλπ και εβγαλε ακρη με το help desk. Για δοκιμασε κι εσυ.

Πας απ την επίσημη σελίδα της εφαρμογής κι έχει επιλογή στη βοήθεια να τους καλέσεις από κινητό με ανοιχτά τα δεδομένα και τους καλείς τηλεφωνικά και θα σε βοηθήσουν, έτσι ακριβώς το κανα εγώ.

Μανο απο οτι θυμαμαι δεν το ειχες κρατησει πολυ καιρο, οποτε στη πραγματικοτητα ακομα και να φτιαξεις νεο λογαρισμο με νεο email, δεν χανεις τιποτα.

Mπηκα αλλα ...

You're seconds away from ..... Step 4 of 4 : Set up your payment

... και κολλαει εκει για 5 λεπτα (μεχρι στιγμης).
Δεν μου βγαζει τιποτα για να συμπληρωσω στοιχεια (καρτας).
Μονο διαφημισεις ....

Μη δηλώσεις ότι έχεις λογαριασμό, σα να θες να μάθεις γενικά περί Νέφτλιξ, μετά μόλις μιλήσεις τους εξηγείς το πρόβλημα.

τι ειναι αυτο το μπανερακι κατω κατω για ΜOBILE +ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ?
Μηπως αποδεχεσαι και κανενα συμβολαιο κινητης τηλεφωνιας. ?

Τα στοιχεια της καρτας τα βαζεις ΠΑΝΤΑ οπως απεικονιζονται σε αυτη (λατινικους χαρακτηρες)

Κανε και ενα λογαριασμο στο paypal και συνδεσε τον με μια καρτα, ωστε σε ολες τις αγορες σου ή συνδρομες, να πληρωνεις μεσω paypal και να μην δινεις συνεχεια τα στοιχεια της καρτα σου.
(σκεψου τωρα να εχεις αναδρομολογηθει σε καμια σελιδα που δεν ειναι η γνησια του νετφλιχ)

Oχι.
Το μπανερακι ειναι η μια απο τις τρεις επιλογες.
4Κ, ΗD και SD.
Την HD την προμοταρει ως Mobile + Προγραμμα HD.

Ποιος ειναι ο κωδικος ασφαλειας (στην καρτα μου) ?
Δεν βλεπω τιποτα ....

α mobile ισως εννοει netflix και στο smartphone. Παρε τους τηλεφωνο. Φανταζομαι στα ελληνικα θα ειναι το Help και απο οτι λεει ο κωστας ειναι ευκολη διαδικασια.
Αντε γιατι αρχισε παλι το altered carbon και γινεται Ο χαμος.

Ο κωδικος ασφαλειας ειναι ενας τριψηφιος αριθμος στο πισω μερος της καρτας μεσα σε ενα λευκο ορθογωνιο πλαισιο.

H τηλεφωνική επικοινωνία είναι στα ελληνικά κι είναι απίστευτα υπομονετικοί και ενημερωμένοι για κάθε πρόβλημα, θα σε κατατοπίσουν πλήρως. Απλά είναι ουσιαστικά σαν κλήση viber, στη επίσημη σελίδα μέσω κινητού σου βγάζει την επιλογή τηλεφωνική επικοινωνία στο μενού βοήθεια, απλά θα πρέπει αρχικά να δηλώσεις ότι δεν έχεις λογαριασμό στο Νέτφλιξ για να σου δώσει αυτή την επιλογή ειδάλλως αν βάλεις ότι είσαι πελάτης σου ζητάει το τηλέφωνο και επειδή δεν το συνδυάζει με κάποιο λογαριασμό σου λέει ότι δεν αντιστοιχεί.