SR-71
AVClub Fanatic
Το συμπαν ... δεν παρεχει τζαμπα ευρος φασματος !Πολύ σωστά. Εξαρτάται από τον τίτλο που βλέπεις.

"Δεν σας φτανει το bandwidth ? ... ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO !" :smash:
Το συμπαν ... δεν παρεχει τζαμπα ευρος φασματος !Πολύ σωστά. Εξαρτάται από τον τίτλο που βλέπεις.
Yπάρχουν διαφορές στην ποιότητα εικόνας ανάλογα που βλέπεις Netflix.
Στην εφαρμογή πάνω στη TV έχω την χειρότερη ποιότητα εικόνας .
Σε καλό laptop, με καλή κάρτα γραφικών έχω πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από την TV.
Και στο laptop υπάρχουν διαφορές στο Netflix , από το καλύτερο στο χειρότερο : app των 10αριών => Εdge =>Mozilla
Και εμένα με απογοήτευσε η ποότητα εικόνας του Netflix 4Κ με την εφαρμογή πάνω στην TV , δεν μπόρεσα να πιάσω Netflix 4Κ με άλλον τρόπο .Για αυτό και ξάχνομαι με εξωτερική συσκευή που υποστηρίζει Netflix 4Κ.
Η διαφορές που αναφέρω πιο πάνω είναι σε HD υλικό (Netflix 4Κ σε pc υποστηρίζουν τα : app των 10αριών και το Εdge ).
Σε Netflix HD υλικό θα δεις πιστεύω διαφορές .σε ταμπλετ 1920x1200 με gpu mali t760 παίζει άψογα, στο pc με radeon rx560 επίσης. Πράγματι η εφαρμογή της tv δεν κάνει...και να σκεφτείς αγόρασα 4κ tv νομίζοντας ότι θα έχω αυτόματα αντίστοιχη απόδοση από νετφλιξ κλπ...Δεν ήξερες δε ρώταγες...τέσπα... Θα δοκιμάσω σύνδεση tv-tablet hdmi & pc-tv hdmi...και βλέπω...ευχαριστώ.
.....ή απλά όπου και να είσαι αν βάλεις τους κωδικούς συνδέεσε με Netflix;
Έχει βγάλει κανείς άκρη με το μέγεθος των υποτίτλων; Η θα είναι ψείρες αν επιλέξω μικρό μέγεθος,ή θα είναι τεράστιοι στο μεσαίο και μεγάλο μέγεθος. Άσε που αλλιώς παίζουν στο ένα TV box μου αλλιώς στο άλλο... Αν κάποιος το έχει λύσει θα του ήμουν ευγνώμων να την μοιραστεί μαζί μας εδώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αυτό θα κάνω,σε ευχαριστώ πολύ.Δεν μπορείς να κανεις κάτι, τους πηρα τηλ και τους είπα ακριβως αυτο που λες και μου είπαν ότι κάνουν δοκιμες και τους έχουν αλλάξει.
Ας στείλουμε όλοι feedback μπας και τους φτιάξουν.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Παιδιά καινούριος στο δοκιμαστικό του ενός μηνός και έχω το εξής σοβαρό πρόβλημα. ΑΝ και έχω LG SMART TV που είναι 6 ετών όμως η τηλεόραση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκατεστημένο το Netflix ούτε στην αναζήτηση εφαρμογών από το LG Center έχει αυτή την εφαρμογή για download..... Τι μπορώ να κάνω για να δω στην τηλεόρασή μου το Netflix παιδιά;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.