Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Έχει καταφέρει κανεις να αλλάξει την μορφή των ελληνικών υποτιτλων σε Apple TV 4; Στο pc τους βλέπω αλλαγμένους αλλα στο ATV τίποτα

Υγ. Το ίδιο και για iPad αλλα εκεί σπανίως βλέπω

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επειδή αρχίσατε να ρωτάτε, και στις δύο σειρές, αλλά και σε όλες τις νέες προσθήκες στις οποίες είχαν αρχίσει να μπαίνουν με νέα μορφή αρχείου οι υπότιτλοι (Δίδυμοι Μπελάδες, Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους κ.λπ) και έτσι οι παλιές συσκευές μπορούσαν να τις αναγνωρίσουν, οι ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν κανονικά. Από όσο μάθαμε γίνονται τεχνικές ρυθμίσεις, επειδή κάποιες συσκευές λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στην νέα μορφή τούς εμφάνιζαν πολύ μικρότερους του κανονικού όποια αλλαγή κι αν γινόταν στο μέγεθος. Λόγω όλου αυτού μπορεί να δείτε σε άλλη συσκευή να εμφανίζονται κανονικά οι επιλογές σε άλλες όχι. Το θέμα είναι μόνο για τις νέες προσθήκες λόγω των αλλαγών. Ήχος ή παλιάς μορφής υπότιτλοι δεν έχουν επηρεαστεί. Ελπίζουμε εντός ημερών να επανέλθει και να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Από το unofficiall Netflix Facebook Group

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως σε Samsung της σειράς 8, του 2014 δεν υπάρχει πουθενά ελληνικός υπότιτλος..

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν μετά από τέσσερις πέντες, μέρες που είδα τι έχει η Netflix, έκανα διακοπή .

Δεν μου άρεσε που από τις οχτώ σειρές της Netflix που παίζονται αυτό το διάστημα και παρακολουθώ , μόνο οι τέσσερις είναι ενημερωμένες με νέα επεισόδια .
Στις άλλες τέσσερις είναι ένα ή δυο σεζόν πίσω .
Οπότε δεν βρήκα τον λόγο γιατί να τη συνεχίσω αφού πάλι θα ψάχνω για να βρω υπότιτλους σε σειρές τους .

Μου άρεσε η εικόνα και ο ήχος που μπο έδινε από καλό laptop που είχα την εφαρμογή ,συνδεδεμένο με την TV με hdmi .
Για μένα το μόνο που αξίζει είναι το 4Κ ,σε hd ανάλυση τις βρίσκω τις σειρές, ταινίες .
Και σε 4Κ ανάλυση έχω κατεβάσει σειρές του , απλά γλιτώνεις τον κόπο και δεν γεμίζεις τους δίσκους με πολλά gb .

Αν δω στο μέλλον να ενημερώνουν με νέα επεισόδια τις σειρές που παρακολουθώ και να "ανεβαίνουν" όταν παίζονται , ίσως συνεχίσω .

Έχω την αίσθηση ότι έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει να δούμε ελληνικά από Γερμανία.
Δεν θα έπρεπε να μπορώ να δω ελληνικά σε ξένη χώρα εφόσον ο λογαριασμός είναι ελληνικός;

Ο λογαριασμός δεν έχει καμία σημασία από ποια χώρα είναι.
Από όπου και να είσαι μπορείς να μπεις με το account σου, όπου και να το έχεις κάνει.
Αυτό σίγουρο 100% -Εννοείτε στο default θα βλέπεις τους υπότιτλους της χώρας από όπου μπαίνεις

Για το αν μπορείς να δεις ελληνικά, κάποιοι έχουν αναφέρει πως αν αλλάξεις το μενού και το κάνεις στα ελληνικά, βλέπουν ελληνικούς υπότιτλους από ξένη χώρα
Αυτό δεν μπορώ να το τσεκάρω

Αν βοηθαει, την περασμενη εβδομαδα ημουν στην Αργεντινη και εβλεπα "κανονικα" (σαν να ειμαι Ελλαδα) απο το κινητο χωρις να αλλαξω τιποτε

Λοιπόν το τσέκαρα και όντως βγάζει ελληνικά.
Το μπέρδεμα είναι ότι βγάζει και τους τίτλους που είναι για το Netflix Γερμανίας που φυσικά αυτοί εφόσον δεν υπάρχουν στο ελληνικό δεν έχουν ελληνικά.
Όλοι όμως οι τίτλοι που έχουν ελληνικά στην χώρας βγαίνουν και σε ξένη χώρα.

Αν και θα αρχίσω το trial αύριο, υπάρχει κάποια λίστα που μπορώ να δω τους διαθέσιμους τίτλους σειρών του neflix για Ελλάδα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Οτι δεις μολις ανοιξεις την εφαρμογη, ειναι διαθεσιμο για εδω.

Έχει παρατηρήσει κάποιος, ώρες αιχμής πχ 9-12 το βράδυ να μη σηκώνει ανάλυση 1080;

Έχει παρατηρήσει κάποιος, ώρες αιχμής πχ 9-12 το βράδυ να μη σηκώνει ανάλυση 1080;
Μήπως το πρόβλημα είναι ότι πέφτει η ταχύτητα του παρόχου σου την ώρα αιχμής;

Μήπως το πρόβλημα είναι ότι πέφτει η ταχύτητα του παρόχου σου την ώρα αιχμής;
Έχω vdsl50 και nvidia shield και στη συγκεκριμένη συσκευη η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να είμαι βέβαιος αν ρίχνει σε 720p,αλλά έτσι μου φαίνεται.
Αν βγω απευθείας ομως και κάνω το τεστακι όντως πάει μέχρι 720p.
Μετά τις 12 το βράδυ περίπου το τέστ πάει 1080 αμέσως.
Αν κάνω τέστ ταχυτητας μέσα απο την εφαρμογή ανα πάσα στιγμή παίζει πάνω απο 25-30mbps ακόμα και τις ωρες αιχμής.

Εννοειται !!!
Εκεινες τις ωρες μαζευονται οι περισσοτεροι για να απολαυσουν σειρες και ταινιες.
Μπες στις 7 το πρωι ... και θα δεις ασυλληπτες ταχυτητες (.... 7.42 Mbps :blink: ... wtf :bang:)
Επισης παιζει ο ρολο η δημοφιλια της σειρας (η ταινιας) για την περιοχη/χωρα σου.
Καποιες σειρες, τσουβαλιαζεται να τις παρακολουθησει ολη η πλεμπα. Καποιες αλλες οχι.
Στην δευτερη περιπτωση ... απολαμβανεις απο 3-4 Mbps ΚΑΙ ΠΑΝΩ ταχυτητες και ποιοτητες.
Εννοειται οτι αναφερομαι σε FHD ποιοτητα (... οχι UHD που εξ'ορισμου απαιτει μεγαλυτερο bw).

Παντως, σ'αυτο το σημειο θελω να ευχαριστησω τον sakisv για την προτροπη του να αγορασω το
TP-Link TD W9970 ... το οποιο απλα με εσωσε ! Το θεμα wireless εχει λυθει μεσα στο διαμερισμα μου.
Σε σημειο που να μην χρειαστει ΚΑΝ να συνδεσω το παλιο μοντεμ (ΖΤΕ) απευθειας μεσω ethernet
με την Samsung.

Παιδιά έκανα ταυτόχρονα στον υπολογιστή το τεστακι με τα patterns και στο pc βγάζει 1080 αμέσως, ενώ το nvidia 720.Το ενα μετά το άλλο.
Τι μπορεί να παίζει;; Περίεργα πράγματα.
Το nvidia είναι μς 1000 δίκτυο συνδεδεμένο και μεταφέρει αρχεία με τρομερές ταχύτητες..

Ξεκινώ από σήμερα τον δοκιμαστικό μήνα. Θα μεταφέρω εντυπώσεις το επόμενο διάστημα!

Παιδιά έκανα ταυτόχρονα στον υπολογιστή το τεστακι με τα patterns και στο pc βγάζει 1080 αμέσως, ενώ το nvidia 720.Το ενα μετά το άλλο.
Τι μπορεί να παίζει;; Περίεργα πράγματα.
Το nvidia είναι μς 1000 δίκτυο συνδεδεμένο και μεταφέρει αρχεία με τρομερές ταχύτητες..

μηπως εχεις βαλει κανονες QoS στο modem/router σου και δεν εχει priority το shield;

μηπως εχεις βαλει κανονες QoS στο modem/router σου και δεν εχει priority το shield;
Όχι καθόλου,ολα free.
Router Tplink VR900.

Επίσης στο speedtest μέσα στην εφαρμογή του netflix βγάζω 30mbps,ενω σε κανονικό 48..

Σήμερα το πρωί 7 η ώρα παιδιά καρφωμένο 1080 :(

Όχι καθόλου,ολα free.
Router Tplink VR900.

Επίσης στο speedtest μέσα στην εφαρμογή του netflix βγάζω 30mbps,ενω σε κανονικό 48..

Σήμερα το πρωί 7 η ώρα παιδιά καρφωμένο 1080 :(
Με βάζεις σε σκέψεις. Θα δοκιμάσω και εγώ το βράδυ να δω τι μου βγάζει το shield. Πάντως παλαιότερα που είχα τρέξει τα patterns στο shield είχε ανέβει στο 1080. Το shield είναι με καλώδιο πάνω στο router έτσι;