Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Οι υπότιτλοι μικραίνουν και μεγαλώνουν. Κίτρινοι δεν γίνονται. Κάποια ιδέα;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα παντως απο ps4 οι υποτιτλοι στο μεσαιο μεγεθος που ηταν απο την αρχη εχουν μικρηνοι παρα πολυ οι υποτιτλοι ,οταν το βαζο στο μεγαλυτερο γινονται τεραστιοι δεν μου αρεσε δυστηχως αυτη η αλλαγη ελπιζω καπως να διορθωθει.

Την ενεργοποιήσα χτες για τον δωρεάν μήνα , για να δω τι "παίζει" και αν αξίζει για πληρωμή.Αυτό που είδα χτες που την ενεργοποιήσα:
1)Έχει σειρές που έχω δει ,και "κρατάω" μάλιστα σε 720p x265.mkv αρχεία τα παλιά επεισόδια ,αν κάποια στιγμή θέλω να τα ξαναδώ .
2)Σειρές πιο παλιές που δεν έχω δει ή κάποιες παράτησα γιατί δεν προλάβαινα .

Όπότε το ενδιαφέρον για μένα είναι :
1)Πότε βάζουν ελληνικούς υπότιτλους στα νέα επεισόδια , πριν ή μετά που θα βγουν οι υπότιτλοι στα γνωστά σάιτ ;
2)Αν έχουν πολλές σειρές 4Κ ; Βάζουν γρήγορα τους υπότιτλους στα νέα επεισόδια ;Ποιες ολοκληρομένες σειρές είναι 4Κ;

Η ποιότητα σε lapot που δοκίμασα ήταν σχετικά καλή το hd .Δεν μπόρεσα να βρω αν μεγαλώνουν οι υπότιτλοι .
Στο Egreat A8 δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω την εφαρμογή.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

εμενα παντως απο ps4 οι υποτιτλοι στο μεσαιο μεγεθος που ηταν απο την αρχη εχουν μικρηνοι παρα πολυ οι υποτιτλοι ,οταν το βαζο στο μεγαλυτερο γινονται τεραστιοι δεν μου αρεσε δυστηχως αυτη η αλλαγη ελπιζω καπως να διορθωθει.
Το δοκίμασα στο : πρώτη ομάδα Γιουβέντους. Τεράστιοι υπότιτλοι και δεν μπόρεσα να αλλάξω το χρώμα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βρίσκομαι στην Αθήνα για να δω τι παίζει με τις παλαιότερες συσκευές μου.
Το σίγουρο είναι ότι είναι καλή η πρωτοβουλία αυτή της netflix γιατί όπως και να έχει δεν μπορούμε να αγοράζουμε τηλεοράσεις κάθε δυο χρόνια.
Φαίνεται ότι λαμβάνει υπόψη τους Έλληνες συνδρομητές.
Ας βάλουν μυαλό οι κατασκευαστές να κάνουν και καμιά αναβάθμιση των εφαρμογών τους.
Επίσης από την πρώτη στιγμή δεν γίνεται να δουλεύουν όλα τέλεια.

Άρα δεν ήμουν μόνο εγώ που δεν μπορώ να αλλάξω χρωμα..
Σίγουρα πρωτοβουλία αξίας προσοχής.
Ας τους δώσουμε λίγο χρόνο..
Προς το παρόν από περιεχόμενο δείχνει αρκετά ενδιαφέρον..

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

απο το unofficial λογαριασμο του Netflix στο FB.

Netflix Greece -unofficial fp

ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ;
ΝΕΑ: Η εταιρεία ξεκίνησε δοκιμαστικά να περνάει τους ελληνικούς υπότιτλους με άλλη μορφή. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:
α) Όσοι αντιμετωπίζατε πρόβλημα σε παλιάς κατασκευής συσκευής και δεν αναγνωρίζονταν τα ελληνικά ως γλώσσα υποτίτλων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσετε να βλέπετε την επιλογή των ελληνικών υποτίτλων, μιας και αυτό παρακάμπτει την μη αναβάθμιση του 2016.
β) Μπορείτε πλέον να αλλάζετε την μορφή των υποτίτλων και στους ελληνικούς. (Χρώμα, σκίαση, γραμματοσειρά, μέγεθος) [Η ρύθμιση αυτή μόνο μέσω του ιστοτόπου και όχι εφαρμογής]

Θα το δείτε στις νέες προσθήκες σίγουρα:
π.χ.
- Netflix: Καμιά σαν Εσένα / Irreplacable You
- Netflix: Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους/ First Team Juventus
- Netflix: Ο Επόμενος Καλεσμένος μου: Ντέιβιντ Λέτερμαν (2ο μέρος)
- Netflix: Μαύρος Κεραυνός επεισόδιο 1x4
- Netflix: Σταρ Τρεκ Ντισκάβερι επεισόδιο 1x15
- Οι Θρύλοι του Αύριο επεισόδιο 3x10
- The Parent Trap / Δίδυμοι Μπελάδες

και στις περισσότερες νέες προσθήκες υποτίτλων, που μπαίνουν πλέον σ
την νέα μορφή, κάνετε, λοιπόν, μια προσπάθεια να ελέγξετε ;)

Δοκίμασα σε 4Κ BD player που έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix και δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους .
Θα δω μήπως σε αυτά τα επεισόδια τους δείξει .

Για αυτά τα επεισόδια μιλάμε όσον αφορά παλαιότερες συσκευές. Για νεότερες εξυπακούεται ότι παίζουν ολες εφόσον είναι η εφαρμογή η νεότερη.

Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δοκίμασα σε 4Κ BD player που έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix και δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους .
Θα δω μήπως σε αυτά τα επεισόδια τους δείξει .

προς το παρον(οπως επιβεβαιωσε και το αλλο το παληκαρι που δοκιμασε)ειναι μονο σε αυτα της λιστας.

Update:Με ελληνικό λογαριασμό σε ipad με ιός 7.1.2. ( δεν ξερω αν παίζει ρόλο αλλα το αναφέρω ) βλέπω κανονικά υποτιτλους στο εξωτερικό.

Same Sh1t...Different Day

Το θέμα είναι ότι τους έβαλα στο μέγιστο και είναι πολύ μικρά τα γράμματα σε σχέση με πριν στο 1χ15 του discovery... Καμμία ιδέα;

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

προς το παρον(οπως επιβεβαιωσε και το αλλο το παληκαρι που δοκιμασε)ειναι μονο σε αυτα της λιστας.

Δοκίμασα 2-3 της λίστας και είχα υπότιτλους .

Κατα τα άλλα δεν έχω βρει 4Κ σειρά , διάβαζα στο φόρουμ ότι είχε κάποιες σειρές σε 4Κ.
Ακόμα δεν βρήκα πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι .
Χτες το δούλεψα το Netflix ως app που έχουν τα win 10 .
Πολυ καλύτερος ήχος και εικόνα σε σχέση με το edge, στο firefox είχα ακόμα χειρότερη ποιότητα εικόνας .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δοκίμασα 2-3 της λίστας και είχα υπότιτλους .

Κατα τα άλλα δεν έχω βρει 4Κ σειρά , διάβαζα στο φόρουμ ότι είχε κάποιες σειρές σε 4Κ.
Ακόμα δεν βρήκα πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι .
Χτες το δούλεψα το Netflix ως app που έχουν τα win 10 .
Πολυ καλύτερος ήχος και εικόνα σε σχέση με το edge, στο firefox είχα ακόμα χειρότερη ποιότητα εικόνας .
https://www.whats-on-netflix.com/lists/4k-titles-on-netflix . Είναι για το αμερικανικό Netflix αλλά σίγουρα κάποιες είναι και για το ελληνικό πχ sense8 ,Jessica Jones .

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληρ

https://www.whats-on-netflix.com/lists/4k-titles-on-netflix . Είναι για το αμερικανικό Netflix αλλά σίγουρα κάποιες είναι και για το ελληνικό πχ sense8 ,Jessica Jones .

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

To είχα βρει αυτό , όταν πήγα να δω αν είναι 4K είδα ότι σε καμία σειρά (ούτε σε αυτές ,ούτε σε άλλες)δεν βρήκα 4K.
Βρήκα σήμερα οδηγίες σε μια σελίδα για Netflix, και έλεγε ότι μόνο σε 4K TV και με την εφαρμογή που έχει πάνω στη TV μπόρεσαν να δουν με 4K ανάλυση .
Δεν δοκίμασα εγώ την εφαρμογή που έχει πάνω στη 4K TV, δοκίμασα με άλλο τρόπο από 4K συσκευή σε 4K TV.

Ακόμα έλεγε η σελίδα ,που αναφέρω πιο πάνω , με το Super Netflix που είναι add-on στον Google Chrome ,μπορείς αφού μετατρέψεις τους υπότιτλους (δίνει τη σελίδα που κάνει την μετατροπή) να τους ανεβάσεις στη σειρά/ταινία ,αν δεν έχει υπότιτλους .
Το άρθο ήταν παλιό όταν δεν είχαν όλες οι σειρές/ταινίες υπότιτλους .Από ότι είδα τώρα έχουν .
Έκανα μια δοκιμή να δω μόνο αν γίνεται η διαδικασία και είδα ότι γίνεται .Βρήκα ότι το Super Netflix έχει και άλλες επιλογές ,έχει 6-7 επιλογές να αλλάξεις την ποιότητα εικόνας ,να αυξήσεις το bitrate και να αυξήσεις την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Ρε παιδιά ενώ έπαιζε μετά από κάποια αλλαγή που κάνανε στους υπότιτλους,σε μένα όπως και σε πολλούς άλλους με παλαιότερη τηλεόραση, ελληνικούς υπότιτλους,τώρα πάλι βλέπω δεν...τι έγινε;

Τιποτα,δοκίμασα όλη την λίστα αυτή που ειχανε βάλει με τους καινούργιους υπότιτλους,άφαντα πάλι τα ελληνικά.Κ έλεγα να φτιάχνανε κ τα παλαιότερα,αλλά πήραν πίσω και αυτά που βάλανε...

Τιποτα,δοκίμασα όλη την λίστα αυτή που ειχανε βάλει με τους καινούργιους υπότιτλους,άφαντα πάλι τα ελληνικά.Κ έλεγα να φτιάχνανε κ τα παλαιότερα,αλλά πήραν πίσω και αυτά που βάλανε...
Τράβα στο apkmirror και κατέβασε προηγούμενη έκδοση στην οποία δούλευες σωστά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα σου. Επίσης μπορείς δωρεάν να τους καλέσεις μέσω της εφαρμογής και σου λύνουν το πρόβλημα. Η υπηρεσία είναι στα ελληνικά με υποδειγματική εξυπηρέτηση

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επειδή αρχίσατε να ρωτάτε, και στις δύο σειρές, αλλά και σε όλες τις νέες προσθήκες στις οποίες είχαν αρχίσει να μπαίνουν με νέα μορφή αρχείου οι υπότιτλοι (Δίδυμοι Μπελάδες, Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους κ.λπ) και έτσι οι παλιές συσκευές μπορούσαν να τις αναγνωρίσουν, οι ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν κανονικά. Από όσο μάθαμε γίνονται τεχνικές ρυθμίσεις, επειδή κάποιες συσκευές λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στην νέα μορφή τούς εμφάνιζαν πολύ μικρότερους του κανονικού όποια αλλαγή κι αν γινόταν στο μέγεθος. Λόγω όλου αυτού μπορεί να δείτε σε άλλη συσκευή να εμφανίζονται κανονικά οι επιλογές σε άλλες όχι. Το θέμα είναι μόνο για τις νέες προσθήκες λόγω των αλλαγών. Ήχος ή παλιάς μορφής υπότιτλοι δεν έχουν επηρεαστεί. Ελπίζουμε εντός ημερών να επανέλθει και να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Από το unofficiall Netflix Facebook Group

Sent from my iPhone using Tapatalk