Το δοκίμασα στο : πρώτη ομάδα Γιουβέντους. Τεράστιοι υπότιτλοι και δεν μπόρεσα να αλλάξω το χρώμα...εμενα παντως απο ps4 οι υποτιτλοι στο μεσαιο μεγεθος που ηταν απο την αρχη εχουν μικρηνοι παρα πολυ οι υποτιτλοι ,οταν το βαζο στο μεγαλυτερο γινονται τεραστιοι δεν μου αρεσε δυστηχως αυτη η αλλαγη ελπιζω καπως να διορθωθει.
απο το unofficial λογαριασμο του Netflix στο FB.
Netflix Greece -unofficial fp
ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ;
ΝΕΑ: Η εταιρεία ξεκίνησε δοκιμαστικά να περνάει τους ελληνικούς υπότιτλους με άλλη μορφή. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:
α) Όσοι αντιμετωπίζατε πρόβλημα σε παλιάς κατασκευής συσκευής και δεν αναγνωρίζονταν τα ελληνικά ως γλώσσα υποτίτλων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσετε να βλέπετε την επιλογή των ελληνικών υποτίτλων, μιας και αυτό παρακάμπτει την μη αναβάθμιση του 2016.
β) Μπορείτε πλέον να αλλάζετε την μορφή των υποτίτλων και στους ελληνικούς. (Χρώμα, σκίαση, γραμματοσειρά, μέγεθος) [Η ρύθμιση αυτή μόνο μέσω του ιστοτόπου και όχι εφαρμογής]
Θα το δείτε στις νέες προσθήκες σίγουρα:
π.χ.
- Netflix: Καμιά σαν Εσένα / Irreplacable You
- Netflix: Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους/ First Team Juventus
- Netflix: Ο Επόμενος Καλεσμένος μου: Ντέιβιντ Λέτερμαν (2ο μέρος)
- Netflix: Μαύρος Κεραυνός επεισόδιο 1x4
- Netflix: Σταρ Τρεκ Ντισκάβερι επεισόδιο 1x15
- Οι Θρύλοι του Αύριο επεισόδιο 3x10
- The Parent Trap / Δίδυμοι Μπελάδες
και στις περισσότερες νέες προσθήκες υποτίτλων, που μπαίνουν πλέον στην νέα μορφή, κάνετε, λοιπόν, μια προσπάθεια να ελέγξετε![]()
Δοκίμασα σε 4Κ BD player που έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix και δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους .
Θα δω μήπως σε αυτά τα επεισόδια τους δείξει .
προς το παρον(οπως επιβεβαιωσε και το αλλο το παληκαρι που δοκιμασε)ειναι μονο σε αυτα της λιστας.
https://www.whats-on-netflix.com/lists/4k-titles-on-netflix . Είναι για το αμερικανικό Netflix αλλά σίγουρα κάποιες είναι και για το ελληνικό πχ sense8 ,Jessica Jones .Δοκίμασα 2-3 της λίστας και είχα υπότιτλους .
Κατα τα άλλα δεν έχω βρει 4Κ σειρά , διάβαζα στο φόρουμ ότι είχε κάποιες σειρές σε 4Κ.
Ακόμα δεν βρήκα πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι .
Χτες το δούλεψα το Netflix ως app που έχουν τα win 10 .
Πολυ καλύτερος ήχος και εικόνα σε σχέση με το edge, στο firefox είχα ακόμα χειρότερη ποιότητα εικόνας .
https://www.whats-on-netflix.com/lists/4k-titles-on-netflix . Είναι για το αμερικανικό Netflix αλλά σίγουρα κάποιες είναι και για το ελληνικό πχ sense8 ,Jessica Jones .
Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Τράβα στο apkmirror και κατέβασε προηγούμενη έκδοση στην οποία δούλευες σωστά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα σου. Επίσης μπορείς δωρεάν να τους καλέσεις μέσω της εφαρμογής και σου λύνουν το πρόβλημα. Η υπηρεσία είναι στα ελληνικά με υποδειγματική εξυπηρέτησηΤιποτα,δοκίμασα όλη την λίστα αυτή που ειχανε βάλει με τους καινούργιους υπότιτλους,άφαντα πάλι τα ελληνικά.Κ έλεγα να φτιάχνανε κ τα παλαιότερα,αλλά πήραν πίσω και αυτά που βάλανε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.