Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι,1 Gbit Σφαίρα το δίκτυο!! Μεταφέρει πολύ δυνατα.
Δοκίμασα και με wifi χτες βράδυ μήπως φταίει κάτι στη καλωδίωση αλλά τα ίδια..
Σήμερα βράδυ αν κάνει τα ίδια,θα δοκιμάσω να του δώσω απο το τηλέφωνο μου 4G, μήπως φταίει η Forthnetσε κάτι,τι να πω..

Επισης εχω την εντύπωση οτι πριν τη τελευταία αναβάθμιση ηταν ολα οκ, βέβαια δεν είχα δώσει τόση σημασία.Μια φορά είχα κάνει το τεστ και ήταν 1080.

Τι να πω..
Περίεργα πράγματα..
Το τεστ στο shield το αφήνεις φαντάζομαι να τρέξει πρώτα 1-2λεπτα...

Ή πέφτεις σε μεγάλο traffic στην περιοχή σου εκείνες τις ώρες ή απλά ‛ετυχε’ ..
Δοκίμασε πάντως να αλλάξεις και θύρα lan εκεί που κουμπώνει το shield μπας και έχεις βάλει καταλαθος κανέναν κανόνα στο ρουτερ σου.
Αλλιώς κάνε την σχετική αναφορά στο site της nvidia/shield να δεις μήπως έχουν και άλλοι το ίδιο θεμα.
Όπως και ναχει ενημέρωσε μας να ξέρουμε.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ή πέφτεις σε μεγάλο traffic στην περιοχή σου εκείνες τις ώρες ή απλά ‛ετυχε’ ..
Δοκίμασε πάντως να αλλάξεις και θύρα lan εκεί που κουμπώνει το shield μπας και έχεις βάλει καταλαθος κανέναν κανόνα στο ρουτερ σου.
Αλλιώς κάνε την σχετική αναφορά στο site της nvidia/shield να δεις μήπως έχουν και άλλοι το ίδιο θεμα.
Όπως και ναχει ενημέρωσε μας να ξέρουμε.
Ok,αν και δεν νομίζω να είναι κανόνας στο router γιατί πρωί πχ που δοκίμασα πήγε 1080 επιτόπου..Αν βρω χρόνο σήμερα θα πειραματιστώ κ'αλλο.

Παιδια θα ηθελα μια συγκριση μεταξυ netflix και kodi με τα addons.Τα υπερ και τα κατα του καθενος,αν γινεται εμπεριστατωμενα χωρις τσιτατα.

Παιδια θα ηθελα μια συγκριση μεταξυ netflix και kodi με τα addons.Τα υπερ και τα κατα του καθενος,αν γινεται εμπεριστατωμενα χωρις τσιτατα.
Συγγνώμη αλλά είναι σοβαρή αυτή η ερώτηση; Συγκρίνεις μια νόμιμη υπηρεσία παγκόσμιου βεληνεκούς με παράνομα add-ons που δουλεύουν και σταματάνε να δουλεύουν οπότε γουστάρουν; Με ποιότητα ότι κάτσει. Με υπότιτλους που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι μπορεί και όχι.
Στην τελική, το Netflix έχει ένα μήνα τσάμπα free trial. Μπες δοκίμασε και δώσε απάντηση μόνος σου. Δεν σου ζητάει κανένας να κάνεις επένδυση. 2-3 λεπτά υπόθεση είναι να κάνεις λογαριασμό.

Εχω νετφλιξ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ΚΟΝΤΙ δεν εχω δοκιμασει.εχω ακουσει ομως οτι εχει περισσοτερο περιεχομενο και οτι προσφερει ΥΕ και ολοκαινουριο υλικο.Γι αυτο ρωταω :)

Ποιοτικα το νετφλιξ για μενα ειναι πολυ ψηλα...ειναι γρηγορο αξιοπιστο με ομορφο UI...εχει καλη ποιοτητα εικονας και ηχου και δεν κολλαει...υστερει ομως σε περιεχομενο κυριως ταινιων

Το kodi η καλύτερα να πω τα πρόσθετα που συνεργάζονται με αυτό , λογικό είναι να σου παρέχουν όλο το νεο υλικό που κυκλοφορεί σε ταινίες και σειρές.
Άλλωστε είναι μια υπηρεσία στα ίδια επίπεδα με ένα torrent πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα πάντα με την μόνη διαφορά ότι η διαχείριση τώρα γίνεται μέσω του kodi και είναι streaming.

Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο αλλά ενώ πίστευα πως το kodi θα μονοπωλουσε το ενδιαφέρον μου τελικά πιο πολύ καταλήγω να βλέπω σειρές στο Netflix ενώ το kodi μόνο για τις νέες ταινίες.

Το "κακο" με το netflix ειναι πως περιοριζεται στα δικα του δημιουργηματα, ενω το kodi περιεχει και το netflix στα " δικτυα", οποτε η ποικιλια ειναι ασυναγωνιστη. Πως ομως συνδεεται στο netflix, απ' ευθειας με συνδρομη; γιατι η εικονα μεσω kodi ελαχιστη διαφορα εχει, αν εχει.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

ξεκινησα την δωρεάν σύνδεση αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. μουντή σκοτεινή. επέλεξα την 4κ σύνδεση με τηλεόραση καινούργια σαμσουνγκ 55 4κ με την εφαρμογή επάνω της νετφλιξ. το ρουτερ αποδίδει περίπου 8,5mbps...ίδιες ταινίες που παλιότερα τις είχα δει από τορρεντ σε 1080 ακόμα και 720 ήταν πολύ ευκρινέστερες. σε ταμπλετ πολύ καλύτερη η εικόνα. απογοητεύτηκα. κάτι δεν κάνω σωστά;

Και εγώ ξεκίνησα την δωρεάν δοκιμή και η εικόνα μου φαίνεται πάρα πολύ καλή. Το 4k θέλει ελάχιστο 15mbps οπότε απέχεις πολύ για να πιάσεις το στόχο. Τα 8,5 όμως είναι μια χαρά για 1080, μήπως χρησιμοποιεί και κάποια άλλη εφαρμογή το δίκτυο (πχ torrents) και πέφτει πολύ η ταχύτητά σου;

Τι έγινε με τους υπότιτλους; στο iPad σε νέα επεισόδια φαίνονται με σκιαση και όχι έντονη γραμματοσειρά και αρκετά ψηλά στην οθόνη

send from my nexus 5 using Tapatalk

Και εγώ ξεκίνησα την δωρεάν δοκιμή και η εικόνα μου φαίνεται πάρα πολύ καλή. Το 4k θέλει ελάχιστο 15mbps οπότε απέχεις πολύ για να πιάσεις το στόχο. Τα 8,5 όμως είναι μια χαρά για 1080, μήπως χρησιμοποιεί και κάποια άλλη εφαρμογή το δίκτυο (πχ torrents) και πέφτει πολύ η ταχύτητά σου;

δεν κάνω κάτι άλλο την ώρα που κάνω στρημινγκ...κλειστος ο υπολογιστής, τάμπλετ κλπ...εκτός αν μου "κλέβουν" σύνδεση από κάπου κοντά και πέφτει η ταχύτητα (δεν το πολυπιστεύω)... εσείς με τι ταχύτητα συνδέεστε και έχετε καλή εικόνα; αν κάνω επιλογή στο στανταρ ή στο 1080 θα βελτιωθεί ή θα έιναι το ίδιο; Ευχαριστώ..

δεν κάνω κάτι άλλο την ώρα που κάνω στρημινγκ...κλειστος ο υπολογιστής, τάμπλετ κλπ...εκτός αν μου "κλέβουν" σύνδεση από κάπου κοντά και πέφτει η ταχύτητα (δεν το πολυπιστεύω)... εσείς με τι ταχύτητα συνδέεστε και έχετε καλή εικόνα; αν κάνω επιλογή στο στανταρ ή στο 1080 θα βελτιωθεί ή θα έιναι το ίδιο; Ευχαριστώ..
Βάλε υψηλή ποιότητα στις ρυθμίσεις να δεις τι θα γίνει..
Εγω βλέπω τελευταία με 1080 στα 7.15mbps καρφωμένο.
Η εικόνα είναι ισάξια ίσως και καλύτερη των κατεβασμενων 1089.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

ξεκινησα την δωρεάν σύνδεση αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. μουντή σκοτεινή. επέλεξα την 4κ σύνδεση με τηλεόραση καινούργια σαμσουνγκ 55 4κ με την εφαρμογή επάνω της νετφλιξ. το ρουτερ αποδίδει περίπου 8,5mbps...ίδιες ταινίες που παλιότερα τις είχα δει από τορρεντ σε 1080 ακόμα και 720 ήταν πολύ ευκρινέστερες. σε ταμπλετ πολύ καλύτερη η εικόνα. απογοητεύτηκα. κάτι δεν κάνω σωστά;
Yπάρχουν διαφορές στην ποιότητα εικόνας ανάλογα που βλέπεις Netflix.
Στην εφαρμογή πάνω στη TV έχω την χειρότερη ποιότητα εικόνας .
Σε καλό laptop, με καλή κάρτα γραφικών έχω πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από την TV.
Και στο laptop υπάρχουν διαφορές στο Netflix , από το καλύτερο στο χειρότερο : app των 10αριών => Εdge =>Mozilla

Και εμένα με απογοήτευσε η ποότητα εικόνας του Netflix 4Κ με την εφαρμογή πάνω στην TV , δεν μπόρεσα να πιάσω Netflix 4Κ με άλλον τρόπο .Για αυτό και ξάχνομαι με εξωτερική συσκευή που υποστηρίζει Netflix 4Κ.
Η διαφορές που αναφέρω πιο πάνω είναι σε HD υλικό (Netflix 4Κ σε pc υποστηρίζουν τα : app των 10αριών και το Εdge ).

Εγώ πάντως στην τηλεόραση με ταχύτητες πάνω από 2, είναι παντα 1080

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2.24 Mbps ? ...

Kαι εγω ! :proud:

Ομως θα παιρνα ορκο οτι παιζει αυτο αναλογα με το τι streamαρεις.
Σε ορισμενες προβολες, νομιζω οτι το 1080p ερχεται απο τα 3.32 Mbps και πανω.
Σε αλλες οχι. Ξεκινα απο τα 2.24 Mbps. Το ανετο πρεπει να βρισκεται στα 5.52 Mbps.
Mε ολα τα καλουδια του (Surround, Dolby, κλπ).

Φυσικα, μιλαω για FHD streaming.

2.24 Mbps ? ...

Kαι εγω ! :proud:

Ομως θα παιρνα ορκο οτι παιζει αυτο αναλογα με το τι streamαρεις.
Σε ορισμενες προβολες, νομιζω οτι το 1080p ερχεται μονο απο τα 3.32 Mbps και πανω.
Σε αλλες οχι. Ξεκινα απο τα 2.24 Mbps. Το ανετο πρεπει να βρισκεται στα 5.52 Mbps.
Mε ολα τα καλουδια του (Surround, Dolby, κλπ).

Φυσικα, μιλαω για FHD streaming.
Πολύ σωστά. Εξαρτάται από τον τίτλο που βλέπεις.