Έχουν τους λόγους τους. Κατά κύριο λόγο PC=laptops, όπου η αυτονομία έχει περιορισμούς, άρα είναι πρόβλημα για τον χρήστη του Netflx και κατ' επέκτασιν για το ίδιο το Netflix.Να πω και ένα άλλο προβλημα μου. Αγαπητό Netflix έλεος πια με τις συμφωνίες που κάνετε με τη Microsoft.
Το ότι το κλειδώνετε τις αναλύσεις και δίνετε μόνο μέχρι 720p σε όλους τους browsers εκτός από τον Edge είναι αχαρακτήριστο.
Με το ζόρι να βαλουμε Windows. Δεν θέλουμε κύριοι :smile:
Πλάκα κάνω δεν περιμένω να το ξεκλειδώσουν γιατί διαμαρτύρομαι εγώ :smile:
Αν θυμάμαι καλά ο chrome δίνει 1080
Δυο ερωτήσεις
Η 4k ταινίες παραπάνω από 15,24 Mbps δεν πάνε?
Επίσης είναι κάπου μαζεμένες η είναι διάσπαρτες? Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάποια ξεχωριστή ενότητα
Προχθές μου σφύριξε ένα φιλαράκι μια Ισπανική ταινία που δεν είχα δει (δείτε τη όσοι δεν την έχετε δει), το contratiempo και λέω λες να την έχει στο netflix?κάνω ένα search και βουαλά!κανονικότατα με υπότιτλους!
Δυο ερωτήσεις
Η 4k ταινίες παραπάνω από 15,24 Mbps δεν πάνε?
Επίσης είναι κάπου μαζεμένες η είναι διάσπαρτες? Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάποια ξεχωριστή ενότητα
Δυστυχώς δεν έχει την επίσης καλή ισπανική ταινία ( του ίδιου δημιουργού ) The body 2012
Θα σου αρέσει το ίδιο αλλά θα πρέπει να την ψάξεις
Προχθές μου σφύριξε ένα φιλαράκι μια Ισπανική ταινία που δεν είχα δει (δείτε τη όσοι δεν την έχετε δει), το contratiempo και λέω λες να την έχει στο netflix?κάνω ένα search και βουαλά!κανονικότατα με υπότιτλους!
Καλή ισπανική σειρά είναι το money heist (la casa de papel). Έχει διαφορετικό κλίμα από τις κλασσικές βρετανικές αλλά σε κρατάει να θέλεις να δεις τι θα γίνει στο τέλος.
πας στο νετφλιξ>λογαριασμός>προφιλ>γλωσσα κι ορίζεις τα ελληνικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.