Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Για όλους τους φίλους με smart tv panasonic: Σε vt60 έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έβαλα γλώσσα ελληνικά αλλά στη χώρα επέλεξα γαλλία. Πήγα και στις ρυθμίσεις του teletext και το άλλαξα σε ελληνικό γιατί είχε προεπιλεγμένο το γαλλικό.
Κατόπιν ανοίγοντας το viera connect το netflix εμφανίζεται μετά από λίγα λεπτά πρώτο πρώτο στα apps.
Αν για κάποιο λόγο δεν εμφανιστεί, πάτε στο viera market και το κατεβάζετε. Δεν γνωρίζω αν παίζει σε όλες τις panasonic smart, μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο με την samsung ju6000 σε κάποια πιο απλά μοντέλα.
Η εικόνα είναι πολύ καλή, δεν έχω home cinema 5.1 αλλά βάζοντας να δω λίγο από under the dome h εφαρμογή έβγαλε εικονίδια hd και 5.1 κατά το ξεκίνημα της αναπαραγωγής. Η εικόνα άρχισε πιξελιασμένη αλλά σε λιγότερο από ένα λέπτο πήγε στο hd.

στην samsung ue40ju6000 ακομα τιποτα,παρολο το update που εγινε χθες...!!!!επισης σε οποιο smart hub μπω (αλλης χωρας)το netflix μου βγαζει προβλημα.(εχω unotelly αλλα κ παλί τιποτα)....καμια βοηθεια...?

Screen_Shot_2016_01_14_at_16_39_40.png

απο οτι βλεπω netlix, amazon και HBO Go μπορουν να μοιραστουν τα passwords.
το ιδιο ισχυει και για τις υπηρεσιες unblock οπως unotelly, unblockus κτλ;

Ερώτηση, τα 4 streams του NetFlix είναι μέσω της ίδιας IP, ή μπορώ να το παρω με άλλους 3 φίλους και να βλέπουμε και οι 4 από το σπίτι μας ότι θέλουμε;

Ερώτηση, τα 4 streams του NetFlix είναι μέσω της ίδιας IP, ή μπορώ να το παρω με άλλους 3 φίλους και να βλέπουμε και οι 4 από το σπίτι μας ότι θέλουμε;

γιατι δεν δοκιμαζεις; :D

Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα 2 streams και δουλεύει κανονικά με 2 διαφορετικές IP δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα

Ως 1 stream τι ορίζει ?Συσκευή?
Δηλαδή αν μοιραστω εναν λογαριασμό με εναν φίλο , δεσμεύω πχ ενα συγκεκριμένο media player ?

Απάντηση: Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Και να γίνεται θα το κόψουν. Θα κόψουν πολλά τώρα που ήρθαν Ελλάδα. Θα τους ανοίξουμε τα μάτια

στην samsung ue40ju6000 ακομα τιποτα,παρολο το update που εγινε χθες...!!!!επισης σε οποιο smart hub μπω (αλλης χωρας)το netflix μου βγαζει προβλημα.(εχω unotelly αλλα κ παλί τιποτα)....καμια βοηθεια...?

Ακριβώς, και εγώ περιμένω να δω τι παίζει. Έχεις δίκιο, παρόλο το προ-προχθεσινό (πλέον) update, no netflix.

Ακριβώς, και εγώ περιμένω να δω τι παίζει. Έχεις δίκιο, παρόλο το προ-προχθεσινό (πλέον) update, no netflix.

Επικοινώνησα μαζί τους κ μου είπαν να περιμένουμε νέο update,τους ρώτησα πότε περίπου,κ μου απάντησαν πως γνωρίζουν το θέμα οι τεχνικοί της Samsung κ θα
επιληφθούν του θέματος το συντομότερο δυνατό...!!!

Απάντηση: Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Ως 1 stream τι ορίζει ?Συσκευή?
Δηλαδή αν μοιραστω εναν λογαριασμό με εναν φίλο , δεσμεύω πχ ενα συγκεκριμένο media player ?

Βλέπω netflix από το σπίτι, το μαγαζί και το σπίτι των πεθερικών μου.
Στο σπίτι βλέπω από το imac, την lg και το κινητό μου.
Στο μαγαζί από το πισι του μαγαζιού, πάλι το κινητό μου.
Στα πεθερικά μου από το πισι και από το κινητό μου.

Δεν έχει κολλήσει τίποτα προς το παρών, αλλά έβαλα το "ακριβό" πακέτο! χαχαχα

Καλησπέρα παιδιά. Κάποιες ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. 1) Αν δεν έχω UHD οθόνη υπάρχει λόγος να πάω στο ακριβό πακέτο; Δίνει καλύτερη εικόνα, bitrate ακόμα και σε Full HD οθόνες και ειδικά σε 46αρα TV; 2) Από τοπ σειρές που βλέπω ότι υπάρχουν σε ξένα netflix(sons of anarchy, breaking bad, gotham, flash,arrow κα) ποιες υπάρχουν στο ελληνικό μέχρι στιγμής;

Καλησπέρα παιδιά. Κάποιες ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. 1) Αν δεν έχω UHD οθόνη υπάρχει λόγος να πάω στο ακριβό πακέτο; Δίνει καλύτερη εικόνα, bitrate ακόμα και σε Full HD οθόνες και ειδικά σε 46αρα TV; 2) Από τοπ σειρές που βλέπω ότι υπάρχουν σε ξένα netflix(sons of anarchy, breaking bad, gotham, flash,arrow κα) ποιες υπάρχουν στο ελληνικό μέχρι στιγμής;

για το 1), δεν έχει νοήμα να πάρεις το ακριβό πακέτό εάν δεν έχεις UHD TV και ειδικά γρήγορη γραμμή στο σπίτι σου. (~10mb πιστεύω)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι vdsl η σύνδεση μου όποτε σ'αυτό το θέμα είμαι καλυμμένος. Για το 2) γνωρίζει κάποιος;

Μπορεις να κανεις δοκιμαστικα μια εγγραφη για ενα μηνα δψρεαν, και να δεις ακριβως αυτα που θελεις....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απ οσο γνωριζω για να δεις 4κ δεν αρκει μια καλη συνδεση, θελεις και ειδικα players....

https://help.netflix.com/en/node/13444

The following devices support Ultra HD streaming when paired with an Ultra HD TV:

Nvidia Shield
Roku 4
TiVo Bolt
Amazon Fire TV (New Version)
British Telecom - BT DTRT-4000
Sagem 4K (Totalplay in Mexico)
More devices coming soon!

Παίδες, όποιος έχει δυνατότητα να δει 4K από Netflix, ας βάλει Daredevil ή Narcos (ελπίζω να υπάρχουν στο ελληνικό, θα σας έλεγα και House of Cards αλλά απ'όσα ξέρω δεν το προσφέρει το ελληνικό). Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας. Γενικότερα, ό,τι έχει γυριστεί με κάμερα RED δίνει συγκλονιστική εικόνα στα 4Κ, σε βαθμό που να μη μπορείς να γυρίσεις πίσω μετά. Αντιθέτως, αυτά που'χουν γυριστεί σε πιο παραδοσιακά μέσα (πχ Breaking Bad - 35mm) δεν έχουν εμφατικές διαφορές με το 1080.

Last edited:

Μπορεις να κανεις δοκιμαστικα μια εγγραφη για ενα μηνα δψρεαν, και να δεις ακριβως αυτα που θελεις....

Απ οσο γνωριζω για να δεις 4κ δεν αρκει μια καλη συνδεση, θελεις και ειδικα players....

https://help.netflix.com/en/node/13444

The following devices support Ultra HD streaming when paired with an Ultra HD TV:

Nvidia Shield
Roku 4
TiVo Bolt
Amazon Fire TV (New Version)
British Telecom - BT DTRT-4000
Sagem 4K (Totalplay in Mexico)
More devices coming soon!

Δεν το ήξερα αυτό για τους players. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Η ποιότητα της εικόνας στο iPad pro είναι φανταστική. Δεν ξέρω αν φαίνεται στο screenshot
GmPhHQ8.jpg

edit: Μάλλον όχι..βλέπω τώρα την εικόνα από το pc με μόνιτορ 1920x1080 και η εικόνα χάνει πολύ από την αυθεντική

Έκανα και εγώ μια συνδρομή δοκιμαστικά, για να δω τι παίζει. Τα παρακάτω βασίζονται σε δοκιμές στο laptop μου (i7, 16GB, 4Κ οθόνη) και με γραμμή 100Mbps.

Πρώτα απ' όλα τα θετικά:

1) Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι να δεις. Παρότι το "δικό μας" Netflix είναι φτωχό σε σχέση με άλλων αγορών, υπάρχει πολύ περιεχόμενο. Κάποια καινούργια σειρά θα ανακαλύψεις, κάποια παλιά ταινία θα πεις να ξανα-δεις.
2) Η ποιότητα εικόνας είναι αποδεκτή. Ναι, στην αρχή είναι ψιλοχάλια, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα / λεπτά το bitrate ανεβαίνει (εφόσον το επιτρέπει η γραμμή μας φυσικά..) και η ποιότητα γίνεται αποδεκτή.

Αλλά:

1) Πήγα να δω τα πιο πρόσφατα (φετινά) επεισόδια από κάποιες σειρές. Δεν τα βρήκα. Μεγάλο φάουλ και για μένα deal breaker.
2) Το 4Κ δεν υποστηρίζεται σε υπολογιστές, μόνο σε συγκεκριμένες τηλεοράσεις και STBs. Επίσης φάουλ και παράλογο.

Οπότε δεν με βλέπω να την κρατάω τη συνδρομή.