Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Παιδιά ανακάλυψα διαμαντάκι στο εδώ Netflix, τσεκάρετε αν υπάρχει στο ελληνικό. Εκτός του ότι έχει πρωτότυπο στόρι, είναι και αρκετά εθιστικό. Κερασάκι, η διαστημικού επιπέδου εικόνα ("απλό" 1080, αλλά σου πέφτουν τα σαγόνια στο πάτωμα).

Παιδιά ανακάλυψα διαμαντάκι στο εδώ Netflix, τσεκάρετε αν υπάρχει στο ελληνικό. Εκτός του ότι έχει πρωτότυπο στόρι, είναι και αρκετά εθιστικό. Κερασάκι, η διαστημικού επιπέδου εικόνα ("απλό" 1080, αλλά σου πέφτουν τα σαγόνια στο πάτωμα).

Δεν υπάρχει δυστυχώς!

House of Cards και οι 4 σαιζόν πλέον στο Netflix GR!

Μήπως το παρακάνουμε με την γκρίνια;
Μια υπηρεσία που δεν σε υποχρεώνει κανένας να αγοράσεις και αν τελικά θέλεις να την αγοράσεις υπάρχει τρόπος να δίνεις κάποια λίγα δολάρια σε smart dns και να βλέπεις το αμερικανικο και το καναδεζικο και το βρεττανικό και όποιο περιεχόμενο θέλεις...
Και να γκρινιάζουμε επειδή δεν δουλεύει πλέον το τσάμπα proxy η dns;
Δεν ξέρω...λέω, απλά υπάρχουν τρόποι με πρώτον να μην πάρει κάποιος συνδρομή, δεύτερον να αρκεστεί με αυτά που έχει το ελληνικό Νετφλιξ και τρίτον να δώσει 2-3-4 δολάρια το μήνα σε ένα smart dns για να βλέπει το νετφλιξ όποιας χώρας θέλει..

CMCj5Xm.jpg
tyTs0HI.jpg

Το πρόσεξα. Αυτό πάλι πως έγινε; δεν υποτίθεται ότι θα το ειχε μόνο ο ΟΤΕ?

Απάντηση: Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Μήπως το παρακάνουμε με την γκρίνια;
Μια υπηρεσία που δεν σε υποχρεώνει κανένας να αγοράσεις και αν τελικά θέλεις να την αγοράσεις υπάρχει τρόπος να δίνεις κάποια λίγα δολάρια σε smart dns και να βλέπεις το αμερικανικο και το καναδεζικο και το βρεττανικό και όποιο περιεχόμενο θέλεις...
Και να γκρινιάζουμε επειδή δεν δουλεύει πλέον το τσάμπα proxy η dns;
Δεν ξέρω...λέω, απλά υπάρχουν τρόποι με πρώτον να μην πάρει κάποιος συνδρομή, δεύτερον να αρκεστεί με αυτά που έχει το ελληνικό Νετφλιξ και τρίτον να δώσει 2-3-4 δολάρια το μήνα σε ένα smart dns για να βλέπει το νετφλιξ όποιας χώρας θέλει..

CMCj5Xm.jpg
tyTs0HI.jpg

εγώ προσωπικά δε γκρινιάζω, έχω το "καλό" πακέτο του netflix με τα σέα του και τα μέα του.
Δε θα δοκίμαζα να δω το αμερικάνικο αν δεν ήταν τόσο απλό και...δωρεάν.
Ουσιαστικά δε ξέρω τι περισσότερο βλέπω στο αμερικάνικο που να το χρειάζομαι και που δεν υπάρχει στο ελληνικό. (Πέρα από το cobbler που είδα προχθές και που είπα στον πεθερό μου να το δει και μου είπε ότι δεν υπάρχει-έτσι κατάλαβα ότι ήταν αμερικάνικο....προνόμιο)

Αυτή η υπηρεσία που αναφέρεις και που είναι επι πληρωμή δουλεύει στάνταρ? θα σύνεχίσει να δουλεύει ή μπορεί να το μυριστεί και αυτό το netflixion???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασχετή ερώτηση με ποιον πάροχο είσαι και έχεις γραμμή ?

φορθνετιον, καρφωμένη γραμμή στα 17 σταθερά και ακλόνητα.

Mηπως εχουν και Ελληνικους υποτιτλους ? Μπα ε ?

Re: Απάντηση: Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Αυτή η υπηρεσία που αναφέρεις και που είναι επι πληρωμή δουλεύει στάνταρ? θα σύνεχίσει να δουλεύει ή μπορεί να το μυριστεί και αυτό το netflixion???

Βασικά δεν την ανέφερα με το όνομα, απλά έδειξα ένα screenshot γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...δηλαδή να μην δεν δουλεύει στο μέλλον και αφού την διαφημίσω να πάρω κάποιους άλλους στον λαιμό μου
Τελος πάντων είναι το unotelly.com που το χρησιμοποιώ τα δυο τελευταία χρόνια...Δεν υπάρχει καμία εγγύηση οτι θα δουλεύει και τα 2 επόμενα, ούτε καν οτι θα δουλεύει αύριο
Με τον πόλεμο που ξεκίνησαν οι εταιρείες κατά των vpn και των smartdns τίποτα δεν είναι σίγουρο

Επίσης το έχω ξαναγράψει αλλά επειδή υπάρχουν άτομα που ακόμη ρωτάνε..
http://www.netflix.com/browse/subtitle/el
aiA6RMh.jpg

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους μέχρι τώρα
Προυπόθεση να ειστε με ελληνικό ip μάλλον για να φανεί η σελίδα η αν έχετε smartdns να είναι στο of
Δοκίμασα με smartdns γυρισμένο στο αμερικανικο νετφλιξ και δεν ανοιγε η σελίδα

*Δυστυχώς εκτός από κάποια επεισόδια από τις δυο αυτές σειρές, τίποτα ακόμα

Και όπως τα λέγαμε, το netflix δεν παίζει πλέον με unotelly
Υπάρχουν κι άλλα πολλά vpn και smartdns, σε μερικά παίζει ακόμη αλλά μάλλον τους λεχουν βάλει χοντρό χέρι οι εταιρείες και σιγά σιγά θα κλείσουν όλα απ οτι φαίνεται
Κρίμα, τα τελευταία χρόνια και όσο το netflix δεν υπήρχε στην Ελλάδα, εγώ προσωπικά το είχα ευχαριστηθεί με τα smartdns :)

Παλεύω εδώ και τόση ώρα να δω το Better Call Saul με Ελληνικούς subs στην Samsung H6400 και δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ!

Ενώ τους επιλέγω κανονικά ΠΡΙΝ την προβολή όταν πατάω Play εμφανίζονται οι Αγγλικοί και όταν προσπαθήσω να μπω στο μενού να τους αλλάξω, ενω παίζει το επεισόδιο, βλέπω ότι δεν υπάρχουν...!!

Στο PC όμως δουλεύουν μια χαρά...!!

Μήπως είναι κόλλημα του app τις Samsung?
Κανένας άλλος έχει τέτοιο θέμα?

Last edited:

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα και εγω απο την εφαρμογή του oppo.