Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Θα γίνω και εγώ συνδρομητής αρκεί να εχει gr subs και νέες ταινίες και σειρές

send from my nexus 5 using Tapatalk

καθημερινα εμπλουτιζεται με υποτιτλισμενο υλικο.
μολις μετρησα γυρω στις 1200 ταινιες και σειρες με Ελληνικους υποτιτλους.

καθημερινα εμπλουτιζεται με υποτιτλισμενο υλικο.
μολις μετρησα γυρω στις 1200 ταινιες και σειρες με Ελληνικους υποτιτλους.
Θέλει ακόμα δουλειά

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Είμαι στην 3η μέρα του free trial και ομολογώ παρ'όλες τις σχετικά περιορισμένες ακόμη και τώρα επιλογές σε ελληνικούς υπότιτλους,το περιεχόμενο με έχει εντυπωσιάσει!
Μιας και η γραμμή μου μετά βίας πιάνει 9-10 MB επέλεξα το πακέτο στα 9.99 ευρώ,χωρίς 4k παρότι η μία τηλεόραση του σπιτιού το υποστηρίζει.
Η εικόνα μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή,χωρίς διακοπές ούτε και άλλα προβλήματα.
Συνδέομαι με 2 Apple TV4 και 1 Sony 65XD7505 χωρίς κανένα πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους.
Αντίθετα με το bd-player LG BP735 γιοκ ελληνικά!
Θα το συνεχίσω το Netflix και μετά τον δοκιμαστικό μήνα,αξίζει τα χρήματα που ζητάει!
Και φυσικά ελπίζουμε σε ακόμη πιο πολλούς ελληνικούς υπότιτλους απαραίτητα στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου του House of Cards,καθώς και στο Designated Survivor!

Έκανα συνδρομή ένα μήνα για να το στήριξω ελπίζω να πιάσουν τόπο τα χρήματα

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Έκανα συνδρομή ένα μήνα για να το στήριξω ελπίζω να πιάσουν τόπο τα χρήματα

Αν δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μας,θα δείξουν κι αυτοί.Ελπίζω τουλάχιστον!

Re: Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Αν δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μας,θα δείξουν κι αυτοί.Ελπίζω τουλάχιστον!
Μέχρι στιγμής λένε έχουν 12,000 συνδρομητές

Πιστεύω μέχρι το φθινόπωρο θ'αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο αυτό.
Αν δείξουν κι αυτοί ότι υπολογίζουν και την μικρή ελληνική αγορά θα το πιάσουν το κοινό που στοχεύουν (και σίγουρα έχουν κάνει έρευνα αγοράς).

Συνέχισα την συνδρομή περιμένοντας με την σειρά μου περισσότερους υπότιτλους. Άντε και στο designated survivor!!

Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος, χθες αποφάσισα να ενεργοποιήσω τη συνδρομή μου μετά από ένα χρόνο και κάτι από την λήξη του δωρεάν δοκιμαστικού μήνα. Προς έκπληξή μου, δεν αναγνώρισε το email μου και με άφησε, με το ίδιο email, να κάνω νέα εγγραφή και μου έδωσε ξανά δωρεάν μήνα. Ανέλπιστο δωράκι, αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πως αφαιρουμε μια συσκευη στο netflix?

Εχει επιλογή στο My account να αφαιρέσεις όλες τις συσκευές
Μια συγκεκριμένη δε νομίζω να μπορείς και δεν χρειάζεται αφού δεν έχει κανένα όριο σε συσκευές
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες θέλεις, αλλά όχι πάνω από 2-4 ταυτόχρονα ανάλογα την συνδρομή

Εχει επιλογή στο My account να αφαιρέσεις όλες τις συσκευές
Μια συγκεκριμένη δε νομίζω να μπορείς και δεν χρειάζεται αφού δεν έχει κανένα όριο σε συσκευές
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες θέλεις, αλλά όχι πάνω από 2-4 ταυτόχρονα ανάλογα την συνδρομή

4 συσκευες με 4k εχω.
αρα μηδενισμος ολα και παλι απο την αρχη login οποια θελω.

Με βάλατε πάλι στην πρίζα ένα χρόνο μετά. Όμως έχω πρόβλημα καθώς στο μεταξύ έχω πάρει DAC και ακούω μόνο μέσω ASIO και Roon. Οπότε όλοι οι άλλοι ήχοι είναι κομμένοι. Πρέπει κάθε φορά να κλείνω το Roon κοκ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω ήχο μέσω browser ή extra εφαρμογής; Είδα πως το plugin για το Jriver είναι νεκρό και ο Windows Client μου κάνει τσαλιμάκια.

Το δοκίμασα πρόσφατα δεδομένου πως υπήρχε διαθέσιμο App στην Panasonic P50VT60 που έχω.
Δυστυχώς δεν βρήκα ούτε για δείγμα ταινία που να έχει Ελληνικούς υπότιτλους (βρήκα με μεταγλωτισμένη σειρά στα Ελληνικά ωστόσο).
Τελικώς επειδή μου έκανε εντύπωση τσέκαρα και στο Laptop όπου είδα πως υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι σε κάποιες σειρές και ταινίες, όμως για αυτές στην τηλεόραση η μόνη επιλογή υποτίτλων που μπορούσα να κάνω ήταν Αγγλικά και Τούρκικα!!!
Δεν γνωρίζω αν έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι, αλλά εγώ δεν προχώρησα σε συνδρομή και έκλεισα τον λογαριασμό μου στον δοκιμαστικό μήνα, αφού το σκεπτικό ήταν να μπορώ να βλέπω απευθείας από την τηλεόραση ό,τι είναι διαθέσιμο.

Φταίει το application της τηλεόρασης σου που δεν έχει ενημερωθεί από την Panasonic. Αυτό με τα κλειστά λειτουργικά συστήματα στις τηλεοράσεις και τις ενημερώσεις των application από τους κατασκευαστές είναι ένα θέματακι...

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές στην τηλεόρασή μου (Panasonic TX-50CX670E).

Η τηλεόραση υποστηρίζει κανονικά Netflix 4K με Ελληνικούς υπότιτλους.

Η σύνδεσή μου στο internet βγάζει πραγματικό bandwidth αρκετά πάνω από τα 100Mbps.

Η τηλεόραση δοκιμάστηκε με WiFi σύνδεση σε AC access point αλλά και ενσύρματα.

Και στις δυο περιπτώσεις είχα το ίδιο αποτέλεσμα: το μέγιστο bitrate που είδα ήταν ~15.26Mbps σε υλικό 4Κ.

Η ποιότητα εικόνας ήταν -αντικειμενικά- κακή για υλικό 4Κ. Αν πλησίαζα λίγο την οθόνη σε δύσκολες σκηνές έβλεπα τεχνουργήματα MPEG.

Είμαι πραγματικά περίεργος γιατί συμβαίνει αυτό.

Έχει καταφέρει κανείς να στριμάρει με περισσότερα από ~15Mbps?

εκει παιζω και εγω στο 4k.βλεπω καλη εικονα ομως ειδικα σε hdr και dolby vision.
τα 1080 ειναι απλα καλα.
η ταχυτητα ειναι-προφανως-κλειδωμενη απο το Neflix για να μην καταρευσουν οι servers..(??)

Η ποιότητα πάντως είναι πραγματικά κακή για 4Κ. Μπορεί να μην φαίνεται στις 50 ή 60" από τα 3 μέτρα, αλλά σε προβολέα 4Κ δεν θα παλεύεται η κατάσταση.

Για παράδειγμα, δείτε εδώ το μάγουλο (αριστερά κάτω). Άγριο compression.

http://imgur.com/jJDvr4F