Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Το παράπονο που έχω εγώ από το Netflix (που είμαι παλιός συνδρομητής) είναι αυτό που είπε κι ένας φίλος παραπάνω, ότι δεν έχει ταινίες.
Λόγω χρόνου (αλλά και χαρακτήρα) δεν μπορώ κι εγώ να παρακολουθώ σειρές και δυστυχώς ταινίες, μιλάμε για σχετικά καινούργιες, ... δεν...

Σε ότι αφορά την ποιότητα δεν έχω κανένα παράπονο.

Τέλος αυτά που γράφτηκαν περί... πειρατείας... (αν τα κατάλαβα και καλά) μου φαίνονται λίγο υπερβολικά. Δηλαδή γιατί να μην μπορώ να δω π.χ. και στο εξοχικό εκτός από την πόλη που μένω μόνιμα?

Δεν είπε κανείς ότι δεν μπορείς εσύ ή και η οικογένειά σου να δεις οπουδήποτε γουστάρεις. Το πρόβλημα είναι οι "τρίτοι"..

Είδες? Καλά το έγραψα "(αν τα κατάλαβα και καλά)" -bye-

Για τρίτους... έχετε δίκιο.

Και το παράπονό μου θα το ξαναπώ... μήπως ξέρετε αν ταινίες κάποια στιγμή θα έρθουν και στο Netflix?:popcorn:

Last edited:

Με τα email και το δωρεάν πρώτο μήνα δε χάνει;
Δεν μπορεί κάλλιστα κάποιος να φτιάχνει καινούργιο λογαριασμό με καινούργιο email κάθε μήνα;

Το Netflix μου αρέσει αν είχε και αρκετό υλικό θα ήταν σούπερ. Μου αρέσει ο συνδυασμός Netflix και Plex για ταινίες σειρές

send from my nexus 5 using Tapatalk

εμενα μου αρεσει γενικα.

μπορει να μην εχει πολλες ακομα,αλλα εχει καποιες παλιες που θα ηθελα να ξαναδω,με καλη εικονα.
επισης εχει λιγο αλλα καλο υλικο 4k και hdr/dolby vision οπου εκει απολαμβανω στο Max την Oled.
μπορει να μην ειναι η σουπερ ποιοτητα αλλα μια πολυ καλη τζουρα την απολαμβανω.
πολυ ευχρηστο μεσω της εφαρμογης της τηλεορασης με πολυ ωραιο περιβαλλον.
η τιμη του ειναι νομιζω σε πολυ λογικα επιπεδα.

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Με τα email και το δωρεάν πρώτο μήνα δε χάνει;
Δεν μπορεί κάλλιστα κάποιος να φτιάχνει καινούργιο λογαριασμό με καινούργιο email κάθε μήνα;

Πρέπει να δηλώσεις και πιστωτική κάρτα. Οπότε....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πρέπει να δηλώσεις και πιστωτική κάρτα. Οπότε....

και..?δεν εισαι υποχρεωμενος να συνεχισεις.εγω εχω δηλωσει χρεωστικη.
ειναι ευελικτη η υπηρεσια και σε αυτο το κομματι.

Έχουν υπότιτλους σε πάρα πολλές σειρές, ταινίες και εμπλουτιζεται συνέχεια, αξίζει να γίνει κάποιος συνδρομητής.....

εμενα μου αρεσει γενικα.

μπορει να μην εχει πολλες ακομα,αλλα εχει καποιες παλιες που θα ηθελα να ξαναδω,με καλη εικονα.
επισης εχει λιγο αλλα καλο υλικο 4k και hdr/dolby vision οπου εκει απολαμβανω στο Max την Oled.
μπορει να μην ειναι η σουπερ ποιοτητα αλλα μια πολυ καλη τζουρα την απολαμβανω.
πολυ ευχρηστο μεσω της εφαρμογης της τηλεορασης με πολυ ωραιο περιβαλλον.
η τιμη του ειναι νομιζω σε πολυ λογικα επιπεδα.
Το ότι παίζει παντού και εύκολα δεν το συζητάω.

send from my nexus 5 using Tapatalk

Το Netflix τώρα και στην Ελλάδα με τουρκικούς υπότιτλους αυτό θα ήταν ο σωστός τίτλος του συγκεκριμένου Thread!!!!

Oppo 103 eu απουσιάζουν τελείως μα τελείως οι Ελληνικοί υπότιτλοι σε όλες τις ταινίες σειρές κτλ μόνο τούρκικους και ήχο τούρκικο άμα γουστάρεις .

Win 10 η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει Ελληνικούς υπότιτλους και εκεί που δεν έχει ...Έχει τούρκικους !

Sony Bravia W815 b ακριβώς η ίδια συμπεριφορά όπως το oppo 103eu με την μόνη διαφορά μαζί με τους τουρκικούς έχει Ελληνικούς και εικόνα μόνο 720p...Το hd το έχουνε μόνο για το blu-ray...Εδώ κλαίμε !

Apple TV 3 ...Αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους έχει τουλάχιστον δεν με προσβάλει σαν Έλληνα και δεν με μπερδεύει με την γειτονική χώρα .

Υπηρεσία με φανερές ελλείψεις τουλάχιστον ακόμη στην Ελλάδα ...Όλα στην ώρα τους συνεχίζεται ...

Τι φταίει η υπηρεσία όταν κάποιες συγκεκριμένες συσκευές δεν υποστηρίζουν ελληνικά. Οταν η συσκευή δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους ότι και να κάνει το Netflix..

Για να καταλάβω ...Την άδεια της συγκεκριμένης εφαρμογής ποιος την δίνει ;
Δεν σε προσβάλει προσωπικά όταν υπάρχουν τουρκικοί υπότιτλοι καν από άλλες χώρες ;

Και δεν είναι μόνο οι υπότιτλοι ...Έχει να κάνει με την έλλειψη καινούργιων ταινιών που παίχτηκαν πρόσφατα στον κινηματογράφο όταν το streaming έχει περάσει πειρατικά σε προγράμματα όπου βλέπεις τα πάντα με ανάλυση 1080P και τα πάντα με ελληνικούς υπότιτλους .
Έτσι νομίζουν ότι θα χτυπήσουν την πειρατεία ;
Και έχουμε πολλά ακόμη να πούμε ...Συνεχίζεται ...

Το θέμα με τους υπότιτλους το είχα αντιμετωπίσει και εγώ όταν είχα βάλει το δοκιμαστικό. Πολλές ταινίες είχαν τουρκικούς αλλα όχι ελληνικούς. Μέγα φάουλ σίγουρα αναβαθμίζονται αλλα θα έπρεπε εξ αρχής. Το δεύτερο θέμα που είχα ήταν ότι δεν υπήρχαν καινούργιες ταινίες. Οκ καλό το database ως ένα βαθμό αλλα έχει πολλές ελλείψεις. Σίγουρα στο μέλλον πιστεύω και εγώ ότι αυτή η υπηρεσία θα καπελώσει πολλά συνδρομητικά όσον αφορά το θέμα ταινιών και όχι μόνο. Έχει πολύ δρόμο ακόμη.. Γιατί κακά τα ψέματα ας μην κάνουμε τις παρθένες με την πειρατεία το τσαμπα όταν συνδυάζεται και με ποιότητα (που συνδυάζεται τουλάχιστον στα 1080) το προτιμάει ο περισσότερος κόσμος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

ρε παιδιά τσατίζεστε επειδή βάλανε πρώτα τούρκικους υπότιτλους?
Έχετε καμιά εικόνα της αγοράς της Τουρκίας σε σύγκριση με τη δικιά μας?
Επιχείρηση είναι, αν έρθει στο μαγαζί σας ένας πελάτης των 1000 ευρώ και άλλος ένας των 10 ποιον θα εξυπηρετούσατε πρώτο?

Άσχετο, ευρωπαϊκό κινηματογράφο δεν έχει καθόλου το νετφλίξιον? Αλμοδοβάριο δε βρήκα καθόλου.

Σαφέστατα η Ελληνική αγορά είναι μικρότερη από την Τούρκικη, όμως το παράδοξο είναι ότι δεν υπάρχουν υπότιτλοι από άλλες χώρες παρόλο που έχουν γίνει οι τελευταίες αναβαθμίσεις .
Γνωρίζει κανείς αν οι server που τροφοδοτούν την Ελληνική αγορά βρίσκονται στην Αμερική η στην Τουρκία ;

Και επειδή θέλω την χώρα μου να την θεωρούν χώρα και όχι αποικία ήδη έχω επικοινωνήσει με την υποστήριξη του Netflix αλλά και με τις εταιρίες που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Και επειδή έχω την δοκιμαστική περίοδο αφού είμαι νέος συνδρομητής αν δεν αλλάξουν μέσα σε ένα μήνα...Τότε απλά άντε γεια !!!

Last edited by a moderator:

Όσον αφορά τις ταινίες, από τη στιγμή που στην Ελλάδα τα δικαιώματα είναι σε Nova και Cosmote δεν πιστεύω σύντομα να αλλάξουν και πολλά. Οι μόνες πρόσφατες που είναι στο ελληνικό Netflix είναι Το Μεγάλο Σορτάρισμα (The Big Short) της Paramount (δεν έχει προβληθεί από ελληνικό συνδρομητικό κανάλι) και το ιρανικό θρίλερ Στη Σκιά Του Φόβου (Under The Shadow), που προβλήθηκε στους ελληνικούς κινηματογράφους το Νοέμβριο. Επίσης παρατήρησα ότι οι ταινίες της Sony Pictures που σταματάνε να προβάλλονται στη Nova ανεβαίνουν στο Netflix, αλλά δε γνωρίζω αν έχουν καμία συμφωνία β` προβολής. Τελευταία ανέβασαν και το Εξολοθρευτής: Γενεsys μόλις έφυγε από τη Nova.

Τι φταίει η υπηρεσία όταν κάποιες συγκεκριμένες συσκευές δεν υποστηρίζουν ελληνικά. Οταν η συσκευή δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους ότι και να κάνει το Netflix..

Στην δίκη μου περίπτωση της LG TV(2013) δεν είναι θέμα υποστήριξης της τηλεόρασης. Γιατί ελληνικούς υπότιτλους έχω και στο Plex και σε άλλες εφαρμογές τρίτων στη τηλεόραση όποτε είναι θέμα του Netflix που δεν υποστηρίζονται. Άσχετα που ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο.